reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

też bym czekała z niecierpliwością do 7 tygodnia, ale wolałam dmuchać na zimne, teraz chyba i tak wszystko na głowie postawie...

reklama
też tak mysle ale z drugiej strony po co isc np w 5 tygodniu i nic w sumie nie zobaczyc

W pierwszej ciąży byłam w 5tc i zobaczyłam tylko pęcherzyk, a następnym razem widziałam już machające rączki i nóżki :-D Jakoś w ogóle nie przyszło mi do głowy wtedy, że coś mogło by być nie tak :zawstydzona/y:

jestem , jestem :) bralam prysznic , dzisiaj mam spotkanie z dzieczyna z ktora tylko pisalysmy na NK i sie jeszcze nie idzialysmy :) mam nadzieje , ze bedzie udane !!

Edyta oby to bylo jednorazowe ;))

Dzień dobry.
witam się nieśmiało i już postawę roszczeniową prezentuję - mam nadzieję, że tu zostanę :)

edyta01 - tak wykonałam wcześniej niż przewidywany termin @ bo coś mi podpadło, a że mam już doświadczenie z poprzedniej ciąży to wiem czego wypatrywać. Co konkretnie mi podpadło, na widok krokieta z kapustą podczas imprezy myślałam, "że wyjdę z siebie, a raczej moje wnętrzności", do tego drażliwość piersi, bóle podbrzusza i delikatne mdłości po tej imprezie właśnie - mąż twierdził że to od drinków, ale od 3 drinków aż tak - tu się usprawiedliwiam dopiero po imprezie przyszło mi do głowy, że jestem w ciąży, bo nie planowaliśmy i już panika - następnego dnia test i kreseczka jest blada.
Bardzo się denerwuję, bo cały styczeń chodziłam poważnie przeziębiona, na szczęście oprócz tych paru drinków nieszczęsnych nie było żadnych lekarstw itp.

witaj :) i gratulacje !!!
widze , ze tez robilas przed @ test jak ja ;)
mialam podobnie tzn. czulam , ze cos jest nie tak i stad ten tescik tak wczesniej
i tez mialam mdlosci i jakby mega kaca po pol piwka 25cl co mnie mocno zdziwilo , bo to jakbym nic nie wypila , a samopoczucie jakbym sobie z pol litra wody walnela hehe
u lekarza nie bylam jeszcze ... powstrzymuje sie ostatkami sil hehe , ale chce isc gdzies w 6 , 7 tc moze juz cos bedzie widac ;)

ide sie dalej szykowac bede zagladac jeszcze :)

Icarium tu usg najwczesniej robia w 12 tyg ciazy wiec nie mam wyjscia czy tak czy siak musze czekac :-p

jak się czuję, hmm, trudne pytanie pełna skala uczuć, od euforii po stan nawet wręcz depresyjny, wczoraj np "beczałam" cały ranek bo...
ogólnie bardzo się boję i panikuję jak zawsze

Boże jakie to przygnębiające jak nie moge duzo z wami pisać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziś to dam sobie spokój ale od jutra juz biore sie za bardzo duuuuuuuuuuuuże porządki , zeby tak nie mysleć , łazience zrobie porządek w kosmetykach bo za dużo juz tego sie nazbierało, i u Jaśka w półce też sie przyda a poza tym napaliłam sie na na taki stół do salonu http://allegro.pl/jakub-stol-rozkladany-4krzesla-bardzo-tanio-i1429238990.html ohhhhhhh... męża molestuje o taki !!!!!!!!!!!!! Może ulegnie i kupi :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jak się czuję, hmm, trudne pytanie pełna skala uczuć, od euforii po stan nawet wręcz depresyjny, wczoraj np "beczałam" cały ranek bo...
ogólnie bardzo się boję i panikuję jak zawsze

Napewno bedzie dobrze,a takie zmiany nastroju to calkiem normalne....

Moj maly siedzial na lezaku ogladal tv i zasnal :-)moja perelka :tak:

Mamuska musisz sobie kupic klawiaturke bo jakos malo rozpisana jestes :-D:-D

Do góry