reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

wizytę mam na 15...brrrrr....
a z wyprawki bardzo się cieszę bo tylko kosmetyki zostały już wszystko mam...nareszcie...cały czas pralki stawiam i piorę ciuszki dziecią....a potem prasuję na raty.... w jakim proszku pierzecie?? ja kupiłam dzidziusia....
ja mialam ale ma fosforany a czytalam, ze nie dobrze jak ma. wiec maz kupil JELPa bo nie ma, no i polecaja go polozne u nas.

Trzymam kciuki za wizyte :)

reklama
Witam, u mnie bez zmian.
Wpadłam aby na chwilkę, bo sobie humor poprawiać na zakupach.
Mam nadzieję że nie wydam całej kasy :)

życzę powodzenia na wizytach!:-)
miłego dnia.

witam się i ja. U nas dzisiaj upału nie ma i co chwilę deszczyk pada

Dzien dobry :)
Nie nadrobie weekendu szans nie ma. Duchota okropna, nad ranem paskudna burza a nic nie pomoglo.
Wygralam aukcje z karuzelka i sie ciesze hihihi :)
Jutro glukoza, dzis studniowka ahhh :)

jaką karuzelę licytowałaś? ja licytuję tiny love wyspa marzeń - dzisiaj się kończy

Witam się i ja, po cichutku na kawce przy kompie (moje kochanie jeszcze śpi) :-D

Wizytę mam jutro i mam nadzieję ,że już wszystko jest ok, mały tańcuje po całym brzuszku ,także czekam na pomyślne wiadomości :happy2: bo dłużej leżeć chyba nie wyrobię :wściekła/y:

ja też właśnie wcinam ciasto agrestowe i popijam soczkiem :) trzymam kciuki za wizytę &&&&

hejka mamuśki....ja dzisiaj strasznie się boję mojej wizyty u gina...nie chcę iść do szpitala...:( mam nadzieję że szyjka się trzyma i że wszystko jest oki....dawno się tak nie stresowałam przed wizytą...wrrrrr

będzie dobrze trzymam kciuki &&&&

Witam sie i ja:)

Obudzona zostalam dzis po 6 rano i juz spac nie moge. Objadlam sie ciastem czekoladowym zapilam mlekiem i zdycham...
Zaraz wybieram sie na zakupy. Bo obiecalam zrobic mojego MOJE MIELONE!! Ktore tak kocha...
I zupe marchewkowa!!

U nas widac poprawe, wczoraj caly czas przytulanki, rano to samo. Odmiana. Moze czepialam sie nie potrzebnie pracuje dlugo wiec i zmeczony jest.
Polecial rano na szkolenie, i bedzie mial podwyzke. Zawsze to cos...
Dzis rano sama przylozyalm jego reke do brzucha, to sie nawet podniecal sie kopie jak dotyka!!

Placzliwa jestem chyba tylko przez te burzujace hormony:wściekła/y::wściekła/y: - i czasem nawet nie znam dokladnie powodu mojej rozpaczy!

Buziaczki zbieram sie na zakupki!!!

Rabbit trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jak wy piszecie o kosmetykach to ja glupieje .Tutaj nie karza uzywac zadnej chemi ,ewentualnie jakas oliwke ,najlepiej z apteki bez perfum.
I po porodzie sie nie kapie .:szok:
Jak powiedzialam mojemu jakie wy zakupy robicie to mnie opierniczyl ze ja mysle bardziej o urlopie ,a jak by sie cos stalo i wyladuje wczesniej w szpitalu to on zaliczy czeski film bo on nie wie co mi potrzeba.

Na wrazie w . zrobie liste.

Jeden synus troche chory ,a przez to taki przytulanski,musze wykorzystac okazje i go wycalowac i wyprzytulac za wszystkie czasy.
Bo on pozwala tylko wieczorem jakswiatlo jest zgaszone.Bo caly dzien nie ma na takie *******y czasu.:-)

Witam sie i ja:)

Obudzona zostalam dzis po 6 rano i juz spac nie moge. Objadlam sie ciastem czekoladowym zapilam mlekiem i zdycham...
Zaraz wybieram sie na zakupy. Bo obiecalam zrobic mojego MOJE MIELONE!! Ktore tak kocha...
I zupe marchewkowa!!

U nas widac poprawe, wczoraj caly czas przytulanki, rano to samo. Odmiana. Moze czepialam sie nie potrzebnie pracuje dlugo wiec i zmeczony jest.
Polecial rano na szkolenie, i bedzie mial podwyzke. Zawsze to cos...
Dzis rano sama przylozyalm jego reke do brzucha, to sie nawet podniecal sie kopie jak dotyka!!

Placzliwa jestem chyba tylko przez te burzujace hormony:wściekła/y::wściekła/y: - i czasem nawet nie znam dokladnie powodu mojej rozpaczy!

Buziaczki zbieram sie na zakupki!!!

ciesze sie, ze juz lepiej jest <tuli> ;-)

reklama
Do góry