reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Dzien dobry :)
Nie nadrobie weekendu szans nie ma. Duchota okropna, nad ranem paskudna burza a nic nie pomoglo.
Wygralam aukcje z karuzelka i sie ciesze hihihi :)
Jutro glukoza, dzis studniowka ahhh :)

reklama
dzień dobry kochane mamusie :* jak tam po weekendziku?? u nas dobrze tylko mam jakies dziwne skurcze co mnie martwić zaczyna..
mileczka-powodzenia na wizycie u pana doktora :)
justys- zycze udanego wyjazdu i pieknej pogody
atram -popieram ja bym zrobila dokladnie tak jak na pisalas za szmaty i przez okno
elift- na co ciekwawego kupilas na allegro dla maluszka??
werkamirek-to przykre co piszesz ale trzymaj sie bedzie ok

Witam się i ja, po cichutku na kawce przy kompie (moje kochanie jeszcze śpi) :-D
malutka kiedy masz słońce wizytę?? mam nadzieje, że mały zmienił miejsce pobytu i póki co nie będzie napierał na szyjkę :)

Wizytę mam jutro i mam nadzieję ,że już wszystko jest ok, mały tańcuje po całym brzuszku ,także czekam na pomyślne wiadomości :happy2: bo dłużej leżeć chyba nie wyrobię :wściekła/y:

hejka mamuśki....ja dzisiaj strasznie się boję mojej wizyty u gina...nie chcę iść do szpitala...:( mam nadzieję że szyjka się trzyma i że wszystko jest oki....dawno się tak nie stresowałam przed wizytą...wrrrrr

Witam :-)

Poranek u mnie słoneczny maż po urlopie 1 dzień poszedł do pracy jęczał biedulek szkoda mi go ;-) Teraz kawka i BB ja mam wizytę u ginka w sobote muszę w środę zrobić glukozę.....

rabbit- trzymam kochana kciuki żeby bylo ok o której masz wizytę ?:tak:

wizytę mam na 15...brrrrr....
a z wyprawki bardzo się cieszę bo tylko kosmetyki zostały już wszystko mam...nareszcie...cały czas pralki stawiam i piorę ciuszki dziecią....a potem prasuję na raty.... w jakim proszku pierzecie?? ja kupiłam dzidziusia....

Hej poweekendowo. Nie dam rady dokladnie wszystkiego nadrobic bo sie rozpedzilyscie niezle :-)

hejka mamuśki....ja dzisiaj strasznie się boję mojej wizyty u gina...nie chcę iść do szpitala...:( mam nadzieję że szyjka się trzyma i że wszystko jest oki....dawno się tak nie stresowałam przed wizytą...wrrrrr

To trzymam &&&& za wizyte. A ostatnio cos bylo nie tak z szyjka? Ja ide jutro i tez mam stresa czy wszystko ok, troche mi sie brzuszek czasem napina.

asionek nie zazdroszczę kłucia... mi ostatnio jak babka się wkuwała po godzinie od glukozy to sobie nie trafila i bolało jak cholera, bo wierciła mi tą igłą pod skórą i miałam większą rankę i krew leciała i leciała aż w końcu siniak się zrobił... ale byłam wściekła :wściekła/y:

Ja dzisiaj bylam na badaniach i wlasnie babka mi tak jakos beznadziejnie igle wbila ze poczulam ja w miesniu :dry: sie baba rozpedzila.

wizytę mam na 15...brrrrr....
a z wyprawki bardzo się cieszę bo tylko kosmetyki zostały już wszystko mam...nareszcie...cały czas pralki stawiam i piorę ciuszki dziecią....a potem prasuję na raty.... w jakim proszku pierzecie?? ja kupiłam dzidziusia....

Ja jeszcze nie piore ciuszkow bo wydaje mi sie ze to za wczesnie jeszcze, we wrzesniu popiore. Chyba lovele kupie ale moze jeszcze cos innego mi w oko wpadnie.

reklama
jestem i ja :)
seans jogi zalicznony :)
upal jak cholera :/ idzie sie wykonczyc ....

wszystkim co maja dzisiaj wizyty zycze samych dobrych wiesci !!!!!!!!!!!!! :))))

aaaaaa zabierzcie mnie od allegro!!! dostałam szału zakupowego dla maluszka!!!!! :oo:
:

co kupilas ??
szalej bedzie mniej na pozniej :) a i tak trzeba kupic i tak :)

elifit, no i tak ma byc
zwiazek malzenski czy tez partnerski ma sie na tym opierac
a nie ze sobie wielmozni mysla, ze ma babe to maja wyjebke na wszytsko
przyniesie, odniesie, opierze, wyprasuje...
normalnie jak widze takie zwiazki to sobie nie wyobrazam tkwic w czym takim 10 minut
kurna za szamty i przez okno bym dziada wywalila

dokladnie :)
baby same sobie na leb bata kreca uczac faceta takiego skakania obok niego :/
jak niekiedy czytam , ze obiad musi byc 3 daniowy o punkt 14.30 bo jak nie to obraza i foch to mi sie slabo robi ... a pozniej placz , ze facet nie ma szacunku , no miec nie bedzie niestety
mamy takie same prawa i dom wspolny tez jest jak i dziecko :)

asionek nie zazdroszczę kłucia... mi ostatnio jak babka się wkuwała po godzinie od glukozy to sobie nie trafila i bolało jak cholera, bo wierciła mi tą igłą pod skórą i miałam większą rankę i krew leciała i leciała aż w końcu siniak się zrobił... ale byłam wściekła :wściekła/y:
)

jakos dam rade :) ale nie powiem ostatnio to przyjemnie nie bylo :/

Do góry