reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

mileczka, ja go znam od przyjdzie jutro, albo pojutrze, bo na razie myśli że ja sobie takie żarty zrobiłam i na weekend do dziadków poszłam...ale ja jutro wróci z II zmiany i znów mnie nie będzie... to pewnie we wtorek rano będzie telefon "Czy długo masz zamiar jeszcze tak się obrażać"... zwali winę na mnie że to ja taka zła jestem i sie obrażam na niego...:-)
boże jakie to chłopy głupie są....
ja oczekuję od niego teraz naprawdę szczerej rozmowy... dopóki nie zobaczę że dotarło do niego to nie ma przeproś.
TY znasz go lepiej, wiesz czego sie spodziewać :) Tylko łatwo nie odpuszczaj, postaw warunki, wywalcz sobie coś na poczatek waszego wspólnego życia. Jak to mówią "z czasem wcale nie jest lepiej czy łatwiej". Więc fajnie mieć dobry start i mocną pozycje :)

reklama
Tylko boje się że on sam nie podejmie decyzji, tylko teściowa mu pomoże... bo ona na bank będzie drążyć temat. i ten dla "świętego spokoju" będzie próbował mnie przekonać bym wróciła..
ale tak jak piszecie to jest racja... ja muszę się upewnić że wszystko przemyślał i zrozumiał...
mam naprawdę ogromną nadzieję że w tym tygodniu już ruszy sprawa mieszkania... bo na swoim zupełnie inaczej jest.

jak się zdenerwuję, to jak rzuce talerzem o podłogę to nikt mi nie będzie wypominał tych talerzy bo są moje.

Hej dziewczynyja trochę nadroiłam zaległości na bb. Ehh Ci faceci. Ja jestemw sumie młodą 2 mieisęczną mężatką ale nie mam co narzekać. Mąz siedzi ze mna w domu bo ma teraz wakacje ( nauczyciel). Ale tez zauwazylam, ze sie tak strasznie nie martwi i nie przejmuje dzidziem, ktory siedzi jeszcze w brzuszku. Faceci naprawde musza miec namacalne dowody heheh. Ale wszytskim dziewczynom, ktore maja problemy z chlopami zycze powodzenia i zdrowego myslenia. NIgdy nie wolno byc za bardzo uleglym wobec nim bo to ma straszne konsekwencje na przyszlosc. Wiem to z własnych obserwacji :D
A tak wogole to dzien dobry :)
Z tymi namacalnymi dowodami - zawsze mozna ich troche dac :) Moj maz na kazdym USG siedzial jak zaczarowany, jak po ostatniej wizycie u poloznej powiedzialam ze sluchala serduszka to byl "zazdrosny" ;) w sensie ty slyszalas a ja nie, wiec tym razem idzie ze mna. Opisuje mu ruchy i pkazuje jak sie brzuch rusza, na jego glos zreszta dziecko reaguje! raz nawet jak sie nachyli to dostal kopniaka w twarz - a jaki dumny chodzil jak sie dowiedzial ze mala sie rucha kiedy on rozmawia z brzuchem :)

malutka, rabbit - fajnie ze juz konczycie zakupy. ja w sumie tez juz nie potrzebuje duzo: lozeczko, wozek i dla siebie rzeczy do szpitala.

rabbit - powodzenia jutro na wizycie!
Mariolciaaa -trzymam kciuki za owocna rozmowe z mezem :)

dziewczyny z UK, a jakie kosmetyki wy kupujecie? Bo tu wszedzie tylko Johnsons jest...

witam ciężarówki:)
ja właśnie zasiadłam przed BB ze szklanką mrożonej kawy;-)
Malutka niezła jesteś że już masz wszystko kupione! mi jeszcze zostały kosmetyki dla maleństwa, kosmetyki dla mnie do porodu, pieluchy tetrowe flanelowe i jednorazowe, karuzela do łóżeczka, leżaczek i to chyba będzie już wszystko o i jeszcze laktatora nie mam :(

Witam sie

U mnie dziewuszki zdecydowanie lepiej. Nie wiem jak by sie domyslil, zamowil jedzenie do domui wlaczyl komedie. Tulil sie i mowil mile slowka jak by cos przeskrobal...A potem w lozku jeszcze mnie wytarmosil...

Nie wiem, moze faktycznie buszuja mi hormony. W glebi duszy nie jest taki najgorszy... Tez jest na kazdym usg, i zapatrzony z usmiechem. Nie interesuje sie brzuchem.
Nie wiem jaki byl stosunku do tamtej. Jak byscie ja zobaczyli, matko boska!!:szok:Nie dosc ze pusta to brzydka jeszcze!!

Cześć
Ja sobie dzisiaj zapodalam niedzielne prasowanie. Nie cierpie tego robić w dodatku brzuch mi ciaży i nogi puchna od stania no ale kiedyś trzeba.

Werka a może Twój facet podczytuje sobie forum i przeczytal co tam o nim napisalaś i sie przestraszyl, ze tak zle odbierasz jego zachowania. Postanowil Ci to zrekompensować :-).
Chcialam dzisiaj jechac nad jeziorko ale jakos pogoda sie zepsula ;(

Ide robic obiad.

reklama
Do góry