reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Dziewczyny, trzynajcie sie....
Ja pewnie dlatego ze dalej do pracy biegam chetnie bym polezala - wczoraj mialam wolne wiec sie wyspalam, przeczytalam ksiazke, obejrzalam film.... ale po kilku tygodniach na pewno sie nudzi.

Justyś ja tak miałam z 2 tygodnie temu byłam taka franca i nabucona że strasznie....aż w końcu m nie wytrzymał i postawił mnie do pionu...i dobrze zrobił...:) też odrazu ryczałam...aż chyłkałam jak dziecko hehehe tak to już jest w ciąży...teraz się uspokoiłam

ja mialam 2 tyg temu takie jazdy
ryczalam codziennie, zamykalam sie w lazience jak male dziecko
teraz sie troche wyciszylam znowu , na szczescie dla calego narodu
teraz mam takie TOMIWISIZM , wszytsko mnie gila....

Wstałam dziś no na razie z dobrym humorem, zobaczymy , mam nadzieje że mi to minie, bo sama siebie nie lubię :)

Dziś mnie m na łódkę zabiera taka ładna pogoda szkoda że opalać się nie można i że Nasz zalew taki syf że nawet pięty tam nie wsadzę :D

DOBRY Dziewczynky :-D

W końcu tak jak lubie na swoich smieciach z kawką i przy BB jupiiiii:-D a pro po płaczów to ja nad morzem tak miałam caly tydzień o coś beczałam raz pobeczałam sie w knajpie ze rybka którą zamówiłam byla mala i sie nie najadlam :tak: wyobrażacie sobie mine kelnerki :cool2:

A dziś u mnie piękna pogoda brzuszek jeszcze jakis taki dziwny jest ale nie czuje ze jest twardy on mi chyba podrósł ciutkę po tych gofrach wszystkich :zawstydzona/y: dzis na wadze +9 kg :szok:

Męża zaraz wyślę po zakupki a sama się pobyczę na kanapie :tak: z wami

jestem i ja , czekam na paczke i sie ruszyc z domu nie moge za bardzo , mam nadzieje , ze przyjdzie szybko !!

jak krowie na rowie, dziekuje i zobacze w praktyce czy zrozumialam :-D;-)

hehe mam nadzieje , ze sie uda :)

wstawać mamuśki....ja już oczywiście pojedzona i zasiadłam do kompa...no bo co tu robić...jeszcze trochę a depresji dostanę....za oknem piękna pogoda a ja przykuta do łóżka jakaś masakra....;/

jak tam wasze samopoczucie??

Dzidzia za nisko i chce juz wyjsc a przeciez jeszcze mu nie wolno!!

na szczescie dzisiaj juz lepiej sie czuje , juz mialam jechac do kliniki , ale jak przeszlo to chyba sobie daruje
maly znowu jest na gorze , moze od tego , ze tam sie na dol wcisnal mnie bolalo ?? ciul wie

lezcie dziewczyny !! dzielne jestescie dacie rade , ale wiem , ze wam ciezko ... ja dzisiaj tez sie nie mam zamiaru przemeczac , mialam sprzatac ale z deka ogarne i wsio :) wole nie ryzykowac :/

Wstałam dziś no na razie z dobrym humorem, zobaczymy , mam nadzieje że mi to minie, bo sama siebie nie lubię :)

Dziś mnie m na łódkę zabiera taka ładna pogoda szkoda że opalać się nie można i że Nasz zalew taki syf że nawet pięty tam nie wsadzę :D

to milej przejazdzki lodka :) o kapokach nie zapomnijcie !!

DOBRY Dziewczynky :-D

W końcu tak jak lubie na swoich smieciach z kawką i przy BB jupiiiii:-D a pro po płaczów to ja nad morzem tak miałam caly tydzień o coś beczałam raz pobeczałam sie w knajpie ze rybka którą zamówiłam byla mala i sie nie najadlam :tak: wyobrażacie sobie mine kelnerki :cool2:

A dziś u mnie piękna pogoda brzuszek jeszcze jakis taki dziwny jest ale nie czuje ze jest twardy on mi chyba podrósł ciutkę po tych gofrach wszystkich :zawstydzona/y: dzis na wadze +9 kg :szok:

Męża zaraz wyślę po zakupki a sama się pobyczę na kanapie :tak: z wami

hehe nie no dobre z ta ryba :))) mina babki musiala byc dobra :)
jeszcze sie miescisz w normie z kg wiec luzik :)

nooo to fajnie kingolinka że się trzyma...

Asionek cieszę się że dobrze się czujesz...ale naprawdę się nie przemęczaj nie ma co ryzykować...

reklama
Do góry