reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Marti to odpoczywaj....

a wy też macie twardnienie brzusia i kłucia takie na dole.....??

Twardnieje mi jak się nałażę, a kłóje o czasu do czasu, częściej tak boli w dole jakbym zakwasy miała, zwłaszcza przy wstawaniu.

Widać że coraz więcej dziewczyn z groźbą szpitala...ciekawe co tam u mnie...i czy w ogóle się dowiem że coś się nie tak dzieje...

hej Wam wieczorową porą :)

Ale mnie wali w głowę, matko kochana, takie mam humory, że aż moja mam na mnie nakrzyczała, że jak się tak będę zachowywała to nikt ze mną nie wytrzyma :( Wczoraj mój m źle coś powiedział, to już rozwód brałam :) I cały czas ryczę, nie wiem czemu , normalne to??

A tak pozatym byłam u ginka i mam lekką anemię dostałam żelazo i femibion (koszt :80zł ) myslałam że padne na ladę w aptecę :wściekła/y:
i skróciła mi się szyjka o 0,5 cm, lekarz kazał powoli zwalniać tempo i się uspokoić . Zobaczymy jak ja sama nie panuję nad moimi hormonami :wściekła/y: wszystko doprowadza mnie do szału:szok:

Justyś ja tak miałam z 2 tygodnie temu byłam taka franca i nabucona że strasznie....aż w końcu m nie wytrzymał i postawił mnie do pionu...i dobrze zrobił...:) też odrazu ryczałam...aż chyłkałam jak dziecko hehehe tak to już jest w ciąży...teraz się uspokoiłam

ja mialam 2 tyg temu takie jazdy
ryczalam codziennie, zamykalam sie w lazience jak male dziecko
teraz sie troche wyciszylam znowu , na szczescie dla calego narodu
teraz mam takie TOMIWISIZM , wszytsko mnie gila....

Ja jestem nabuzowana !Ale wystarczy ze ktores z dzieci przyjdzie sie poprzytulac to mi przechodzi .Najbardziej mnie potrafi wkurzyc m. i to o byle glupote,to co przedtem tolerowalam .Teraz mnie dobija.
W nocy wyrzucilam go z lozka o 3 ,bo chrapie!Tyle lat to mnie az tak nie denerwowalo ,a teraz nie moge zdzierzyc!!
On sam powiedzial ze woli w duzym pokoju spac ,niz rano sie zastanawiac dlaczego jest taki obolaly.(Moje miesniaczki )

ja już po ćwiczeniach w SR - było bardzo fajnia ale coś czuje że jutro będzie mniej fajnie jak z łóżka nie będę w stanie wstać:tak:

a teraz to już powoli zmykam spać bo zmęczona jestem

reklama
sivi nie wiem do jakiego okregu nalezy bradford. To miasto jest samo w sobie duze, rodze w tym miescie bo tu jest duzy szpital....

Ja tez mam klocia w pipce, szczegolnie rano ze problem ze wstaniem z lozka. Stekam przy tym ze szok... A jak pojde na zakupy i przyniose troche jedzenia a potem po stoje przy garach wiecej niz godzine to wszystko mnie boli...

Nie wiem czy moge sobie pozwolic na odpoczynek, moj M pracuje po18h a ktos obiad ugotowac musi. Bo nie ja to kto?? Zanim on by obiad zrobil padla bym z glodu...

Do góry