reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Gabriela u mnie tez 3 dni spoznia sie @,i dzisaj robilam test i niestety I kreska,ty masz podobnie a powiedz mi kiedy mialas owulke ?bo ja 20 stycznia a czytalam ze zagniezdzenie moze nastapic nawet 14 dni po owulce i dlatego test nic nie wykazal...

Jedna dziewczyna tak jak my robila test 3 dni po spoznionej @ i wyszedl jej negatywny a jak zrobila tydzien po terminie pozytywny wiec glowa do gory jest nadzieja i ja nia zyje :-D

Gabriela u mnie tez 3 dni spoznia sie @,i dzisaj robilam test i niestety I kreska,ty masz podobnie a powiedz mi kiedy mialas owulke ?bo ja 20 stycznia a czytalam ze zagniezdzenie moze nastapic nawet 14 dni po owulce i dlatego test nic nie wykazal...

Jedna dziewczyna tak jak my robila test 3 dni po spoznionej @ i wyszedl jej negatywny a jak zrobila tydzien po terminie pozytywny wiec glowa do gory jest nadzieja i ja nia zyje :-D

Z moich obserwcji to owulkę miałam 20 stycznia....

Edyta ja miała owulkę równy tydzień po Tobie bo 27.01:-) Co do testów, czekajcie cierpliwie...Bo stężenie hCg jest wykrywalne od 3 tygodnia zwykle bo wtedy osiąga 5-45. A najczęsciej jest wykrywane dopiero w 4 tyg. To przecież ja tak miałam że 3 dni po terminie @ miałam negatyw a kolejne 4 dni później już test był pozytywny...Jeszcze nic straconego. Edyta a Ty masz regularne @ zwykle?

Gabi ja testuje w czwartek wiec moze zatestujesz ze mna ?????

Kachutka ja mialam cykle 30-34 dniowe od czasu porodu a w tym cyklu sluz plodny pojawil sie dopiero 18 stycznia a z obserwacji owulke mialam 20 stycznia bo juz 21 stycznia sluz mi zanikl...abys miala racje tak bym chciala tu zostac,no i do tego brak @ ,wiec nadzieja jest realna :tak:

Ostatnia edycja:
Gabi ja testuje w czwartek wiec moze zatestujesz ze mna ?????

Kachutka ja mialam cykle 30-34 dniowe od czasu porodu a w tym cyklu sluz plodny pojawil sie dopiero 18 stycznia a z obserwacji owulke mialam 20 stycznia bo juz 21 stycznia sluz mi zanikl...abys miala racje tak bym chciala tu zostac,no i do tego brak @ ,wiec nadzieja jest realna :tak:

Ja czekam do 14 lutego o ile @ sie nie pojawini chce znowuzobaczyc jednej kreski i juz sobie obiecalam ze czekam do walentynek a tobędzie najlepszyprezent dla nas obojga ... przynajmiej zaoszczedimy na prezentach ..hihihihiihi

Ja czekam do 14 lutego o ile @ sie nie pojawini chce znowuzobaczyc jednej kreski i juz sobie obiecalam ze czekam do walentynek a tobędzie najlepszyprezent dla nas obojga ... przynajmiej zaoszczedimy na prezentach ..hihihihiihi

A no to jesli tak zdecydowalas to nie namawiam :-p aby wszystko poszlo po waszej mysli i w koncu ujawnily sie II kreseczki :tak::tak:

A reszta dziewczyn gdzie ?????? pouciekaly :-(

Cześć dziewczyny

Trzymam kciuki za następne testowanie Edytko i Mamuśka :tak: Jeszcze jest nadzieja :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja od wczoraj leżę z temp 38st :wściekła/y:Byłam dzisiaj u internisty i dostałam *spam* (syropek wzmacniający dla kobitek w ciąży) i Apap (ale to tylko jak temperatura będzie powyżej 38) Jest weekend więc mój M jest w domu i może się zająć naszym dwulatkiem, ale co to będzie jutro to nie wiem :dry: Idę leżeć dalej bo nieprzytomna jestem...

reklama
Do góry