reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

I jeszcze to i to
aż w końcu by robiła tak
A tak na poważnie to jak tak można? w głowie mi się to nie mieści, nie toleruję chamstwa ,złodziejstwa i oszustów :wściekła/y:

reklama
:-D:-D:-Duśmiać się z wami można :-D

A mnie się skojarzyło że ten strogonow to jakaś zupa rybna...:confused:

werka o nawet mi nie mów co bym z nią zrobiła, miałam tak z własną siostrą

Ilona, jakie super emotikonki
biggrin.gif
co do tej oliwki to też w to uwierzyłam i zobaczymy
biggrin.gif

Werka, ja mam chyba z taki problem jak ty... tym że u nas pożyczyła... a kasy z powrotem nie widać :)

Werka a ile ma lat ta siotra twojego faceta ze taka dziwna i bezczelna ????????
Strogonow - ojjjjjj pychotka :D uwielbiam a mój to juz w ogóle, ale zawsze musi być duuuuuuuuuuużo mięsa !!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko ze ja to zawsze daje łopatkę albo szynkę pokrojoną w kostkę i podsmżoną nie daje fileta z kurczaka:)

hahah to teraz Malutka ma zabawę z buźkami

Ostatnia edycja:
Pysia nie mieszkamy z nia. Bylam na urlopie w polsce najpierw swieta u jego rodzicow. A potem pojechalismy do mojej mamy. I mama zaproponowala zeby wziasc mlodsza siostre mojego M, bo ona nawet nigdy warszawy nie widziala to miedzy czasie im wawe pokazalam itd.
No i wiadomo spala w moim domu.
i zostawialismy ja nieraz sama w domu bo do lekarza biegalismy w Polsce mama z nami bo po znajomosci bez kolejek itd.
I w dniu wyjazdu ich mialam wizyte u kosmetyczki z portfela zginelo mi 200zl, dobrze ze mialam wiecej kasy bo czym bym zaplacila za wizyte?chyba d...a :-D
I potem zaczelam szukac w domu czegos, zginela moja firmowa ulubiona torebka, sweterek mojej mamy ktory dostala ode mnie, i teraz coraz wychodzi wiecej rzeczy. Bo jak sie ma duzo szmat to ciezko na pierwszy rzut oka powiedziec co zginelo. Dopiero jak sie czegos szuka to orientuje sie czlowiek...
Najzabawniejsze jest to, ze ja jej z UK przywiozlam torbe ubran swoich i nowych... Az moj M krzyczal po co az tyle, a ona mnie jeszcze perfidnie okradla.

Nie zlapalam jej za reke, ale jakis czas temu (ok mies temu) wstawila zdjecie w moim sweterku na FB, usunela mnie z konta i zablokowala konto trak bym jej nie mogla ogladac!
Powiedzialam mojemu. I bylo mu bardzo przykro, naprawde az mi go szkoda bylo. Bo zabral do tesciowej a ona skopromitowala jego rodzine.
Teraz byla moja mama u nich, zapytala sie jej czy ma cos do powiedzenia? a ona ze nic, unikala jej i nie oddala jej rzeczy.
Moj M powiedzial rodzicom, a oni mame przepraszali i wogole...

reklama
Do góry