reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
ilona sie chłop zdziwi :-D:-D:-D
Eee to malutki jest jeszcze, nie masz się czym martwić, ma czas :-) gugula swojego ostatnio nocnikowała, z sukcesem, to ona by ci więcej na ten temat powiedziała
Werka a to ty nie wspominałaś nic o sophi czy jakoś tak??

Wpadłam do Was przedstawic sie i przywitac, termin mam na początek listopada ale z racji, że czekam na bliżniaki to pewnie bedzie jednak pażdziernik, więc zajżałam do Was.
Uff...:-D Znalazłam Tą trzecią mamusię bliźniaków :-D parka Staś i Tośka... Zagadka rozwiązana:cool2: :-p

Mamuśka
jeśli ma zamiar go nauczyć poprzez pokazanie jak faceci te sprawy załatwiają to ma naprawdę wielkie szanse, to podobno działa ;-):-D Kurczę sorki ale nie mogę się przyzwyczaić do Twojego nowego nicku, dla mnie nadal jesteś mamuśka i już :-D

Ostatnia edycja:
Witam i ja :)
kasiadz, i jak po wizycie u fryzjera?

Ilonka, super że jesteś. Ciesze się że u was już w porządku. Urlop te się wam przydał. :-)

Ja dzisiaj jestem zaganiana od rana, bo musiałam bratu pomóc przy rekrutacji do szkoły bo sekretarka coś namotała. A mama dziś pracuję do 15... więc mnie poprosili.
Ja wczoraj po tej glikozie to chodziłam jak anemia, apetytu nie miałam.

Werka, Laura bardzo śliczne imię :-)

Malutka to masz dobrą pamięć tak czy siak są juz 3 babki 3w1 :D
Sivi mnie chodziło ze bede go uczyć w lato bo łatwiej po prostu, osika sie to mu tak nic nie bedzie bo gorąco na dworzu w zime to gorzej własnie, no ale zobaczymy, niec chłop robi sobie nadzieje ze go nauczy szybko i to jeszcze w dodtaku przez 2 dni

Malutka kurcze ja tez nie mogę sie przyzwyczaić no nicku nowego , lubiałam mamuśke23 :D pisz jak ci wygodnie :)

Ostatnia edycja:
Takze zostala dziewuszka. Staram sie kupowac unisex ciuszki i rzeczy ani rozu ani niebieskiego za szczegolnie. Kolorki zrobilam nastepne pranie kolorowe :) ojej ALE PACHNIE

a mi pachnie bo zamiast obiadu to narobiłam ciasteczek francuskich z marmoladą :-p
a Młoda zje wczorajsze kopytka :-p

kasiadz, i jak po wizycie u fryzjera?

no właśnie??? chwalić się fryzurką :tak:

Malutka jak jesteś taka chętna to możesz mi też podać nr :-D

reklama
Do góry