reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Wiecie, właśnie o to chodzi, że gdyby to była smarkula to bym mogła jeszcze przymrużyć oko, nie ma kasy, za młoda by podjąć pracę, rodzice schorowani i im się nie przelewa, a może wstyd przed koleżankami bo ta się ubiera tak, a ta tak a jej na to po prosu nie stać... Ale ona ma 19 lat!! No ludzie toż ona już powinna pracować, na siebie zarabiać i jeszcze pomóc rodzicom! No co za bezwstydnica jedna! :wściekła/y:

reklama
Oh dobrze ze mam was dziewuszki bo komu ja bym takie rzeczy powiedziala?! Wstyd by mi bylo, jeszcze by mnie osadzono!

I jesli chodzi o Alicje to bardzo bym chciala zeby z nami zamieszkala, ale wg prawa Polskiego ona nie robi krzywdy dziecku ze chodzi brudna i karmiona tylko kielbasa i chlebem. Ze nie wie co to jest picie ze slomki, czy lizanie lodow?! A ma juz prawie 3lata...
Dopoki Ala sama nie powie " tato zabierz mnie" to mozemy tylko sie przygladac i cierpiec...

werka

jak Ty o tym spokojnie piszesz.... że przymknęłabyś oko gdyby się przyznała... ja bym chyba nawet w takiej sytuacji znienawidziła. Masakra poprostu!!!!

Twoja mama miala zdecydowanie rację, że pooruszyła temat nawet tak delikatnie. Może dziewczynka troche nabierze rozsądku. I jeszcze Cie poucza co do dzieci..;/ ciekawe jak Twoje się urodzi jak się zachowa??:shocked2:
Niby rodzina, a jednak... ale ja też w życiu już się przekonałam, że z rodziną najlepiej się wychodzi na zdjęciach... oczywiście pomijając moją najbliższą rodzine- tzn rodziców i siostrę.

ilona

ja chodziłam przed ciążą na solke i nie uważam, zeby w rozsądnej ilości była aż tak tragicznie szkodliwa. Także kilka krotkich sesji nie zaszkodzi. Ale w miare możliwości korzystaj ze słonka :)

Ewa byłam jeden raz w poniedziałek wczoraj sie nie wyrobiłam wiec nie poszłam wiec dziś chciałam iśc i potem w sobote, Ja chodze na razie na 5 min i smaruje sie ziajką przyspieszaczem bo ma dobre recenzje, moze po paru razach bedą efekty :)

Malutka - ona wlasnie w tym roku skonczyla szkole i pisala mature. Ktorej podobno nie zdala:-D:-D

Ewa - moje dziecko to moj problem. I nie boj sie ja o swoje bede umiala zawalczyc. Z Ala czulam sie nie pewnie bo pierwsze spotkanie, a i tak wolala mnie, to ze mna lazila to mi pokazywala stworzonka. Moj M nie zauwazyl niczego jak ona sie zachowuje w stosunku. Zadko sie spotyka z corka, ma przez sad przysadzone tylko jeden weekend w mies.

Teraz zalapal sie na czerwien i lipiec. No i dopiero pojedziemy wszyscy na swieta. Trzeba kase odlozyc, zaraz dzidziusiowa sie rodzi potem dom i wesele.

ilona witaj, ja też jestem po dwóch poronieniach, teraz 3 raz jestem w ciąży, długo odczekaliśmy jak na mnie, bo prawie rok po drugiej stracie, nie brałam tabletek anty, bo szczerze mówiąc chciałam, żeby mój organizm sam się wyregulował, w sumie szliśmy na żywioł, początkowo się nie udawało, ale jak odpuściłam to suprise :) Trzymam kciuki za ciebie i wierzę, że będzie dobrze!!

Werka podziwiam cię, bo ja to bym tej lasce nie wybaczyła nawet jakby się przyznała, o nie

ja dziś z doskoku bo robiłam sok malinowy tak na zapas, bo mnie naszło :) jeszcze muszę zrobić jagodowy, ale to przy okazji, jak leń mi minie :)

Ilonka - ja uwielbiam sok z aronii mojej mamy oh mam w lodowce jeszcze :-):-)

A jesli chodzi o szybka opalenizne, najlepiej sie jest smarowac maslem kokosowym, bierze szybko i braz...

ilonka dzięki, myśle ze rok to nie bedziemy czekać ale tak pod koniec roku juz zadziałamy coś może o ile bedzie wszytsko ok i jak lekarz da zielone światełko :d
Malutka dzięki, zajrzę na pewno do Was dziś jeszcze, :D
Udanego popołudnia kochane :*w
Werka ale masłem przed solarium czy tak ogólnie bierze ładnie ?????

reklama
Do góry