reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

WerkaMirek no własnie... też zauważyłam, że co chwila tu ktoś nowy się pojawia, przywita się napisze zdanie, dwa i cisza....
pysiu, a nie pomyslałas, że może to wynikac z ograniczeń czasowych :sorry:niektóre mamy, tak jak np. ja pracują, a po powrocie do domku zajmują się swoimi bąblami, bądź też innymi sprawami i na pisanie pozostaje niewiele czasu bądź też siły. Nie oceniaj wszystkich mam jedną miarą:no::-(Pozdrawiam i ..........więcej wiary w ludzi;-)

reklama
Ja też nie mam czasu na pisanie bo ciągle coś się dzieje. Lato się zrobiło, słonko, ciepło i trochę żal kisić dupsko i dziecko w domu. Od kilku dni opalam się w cieniu i kompie nad jeziorkiem a jak wracam to padam na wyrko i nawet sił na czytanie mi braknie. Codziennie obiecuje sobie, że nadrobie zaległości a tu nici. Na szczęście teraz jest ulewa i mogę z czystym sumieniem przy biurku posiedzieć :).

No ja np nie po to studiowałam całe forum ,żeby teraz zniknąć :-D Bardzo fajnie tu się z Wami czuję i nie mam zamiaru znikać, ja tylko się obudzę to pierwsze co to komp i BB :zawstydzona/y::-D W związku z tym ,że uważnie śledziłam wątki mamuśki, to jestem w stanie po pisaniu stwierdzić ,że to mamuśka :-D ;-) Swoją drogą to trzymam &&&&& aby następnym razem się udało i było wszystko ok, a najlepiej od razu parki ;-)

A co do anty to słyszałam ,że własnie po ich odstawieniu są bardzo duże szanse na bliźnięta :tak:;-):-D:-D

Ostatnia edycja:
Ja sie przyznaję,że co rano jedna z pierwszych stron jakie odpalam jest baby boom. Ale laski zanim ja wstanę i odczytam ta masę postów to gdybym miala się odnieśc do nich wszystkich i cos nabazgrać, to lenistwo zwycięża :-) Ale czytam namiętnie ;-)

Pysia nie wiem jak Wam udowodnić ze to Ja, bo nie chce abyście sie do mnie odnosiły tak od tak sobie - obojętnie bo nie wiecie czy to Ja czy nie Ja:p no ale z czasem może sie przekonacie :p
Jaśkowi jak górskie powietrze służyło to żałuje ze tu tak nie śpi jak Tam, w domu to przed 8 juz pobudka a tam to do 10 spać potem jeszcze w dzien po 3 godziny, kurcze ale fajnie odpoczęłam, tak naprawde odkąd On sie urodził nie mialam takiego luzu i odpoczynku !!!!!
Ale nadal pieron nie chce sie nauczyć robić siku w nocnik:( bo jak pisałam kiedyś ze od czerwca chce go uczyć nocnika to sie niestety nie daje !!! siada na chwilkę i zaraz od razu gacie w góre i nocnik ląduje w kącie błyskawicznie !!! No ale chyba nie bede nic na siłe robić, widocznie potrzebuje wiecej czasu !!!!
A rabbit w koncu wie jaka płec drugiego maleństwa ?? czy nadal sie nie ujawnia ????

jagmar z tym nadrobieniem to najgorzej tym bardziej, że na początku jak tu się pisało to parę stronek przybywało dziennie, więc takiego problemu nie było, a tu pare dni mnie nie było ostatnio - wpadam, a tu 20 stron - to już coś... nie lada wyczyn... ale malutka przeczytała całe forum to my nie nadrobimy kilku stron? :-)
malutka ależ nikt Cię stąd nie wygania... ;) a bb uzależnia :-D
pysia kochanie Ty moje ja bym się nawet wywalić nie dała :-D:-D:-D;-) bardzo się zżyłam z Wami po mimo tak krótkiego czasu :-D Fakt Wy mnie tak nie znacie jak ja Was już zdążyłam poznać :-D:-D

reklama
małami a bo dyskutowałyśmy która to ta trzecia z bliźniakami :-D
ilona a z nakładką na kibelek nie próbowaliście? niektóre dzieci łatwiej się do tego przekonują niż do nocnika
pysia bo łatwiej wyznać coś czy wyrazić zdanie pisząc, niż powiedzieć :-)

Do góry