pysiu, a nie pomyslałas, że może to wynikac z ograniczeń czasowych niektóre mamy, tak jak np. ja pracują, a po powrocie do domku zajmują się swoimi bąblami, bądź też innymi sprawami i na pisanie pozostaje niewiele czasu bądź też siły. Nie oceniaj wszystkich mam jedną miarą:-(Pozdrawiam i ..........więcej wiary w ludzi;-)WerkaMirek no własnie... też zauważyłam, że co chwila tu ktoś nowy się pojawia, przywita się napisze zdanie, dwa i cisza....
reklama
Ja też nie mam czasu na pisanie bo ciągle coś się dzieje. Lato się zrobiło, słonko, ciepło i trochę żal kisić dupsko i dziecko w domu. Od kilku dni opalam się w cieniu i kompie nad jeziorkiem a jak wracam to padam na wyrko i nawet sił na czytanie mi braknie. Codziennie obiecuje sobie, że nadrobie zaległości a tu nici. Na szczęście teraz jest ulewa i mogę z czystym sumieniem przy biurku posiedzieć .
malutka2326
Fanka BB :)
No ja np nie po to studiowałam całe forum ,żeby teraz zniknąć Bardzo fajnie tu się z Wami czuję i nie mam zamiaru znikać, ja tylko się obudzę to pierwsze co to komp i BB W związku z tym ,że uważnie śledziłam wątki mamuśki, to jestem w stanie po pisaniu stwierdzić ,że to mamuśka ;-) Swoją drogą to trzymam &&&&& aby następnym razem się udało i było wszystko ok, a najlepiej od razu parki ;-)
A co do anty to słyszałam ,że własnie po ich odstawieniu są bardzo duże szanse na bliźnięta ;-)
A co do anty to słyszałam ,że własnie po ich odstawieniu są bardzo duże szanse na bliźnięta ;-)
Ostatnia edycja:
Ja sie przyznaję,że co rano jedna z pierwszych stron jakie odpalam jest baby boom. Ale laski zanim ja wstanę i odczytam ta masę postów to gdybym miala się odnieśc do nich wszystkich i cos nabazgrać, to lenistwo zwycięża :-) Ale czytam namiętnie ;-)
sivi
o właśnie małami jest ta trzecia
ilona nie spieszcie się, dajcie sobie jeszcze więcej czasu :-) najważniejsze że wszystko u was dobrze :-)
werka to jednak Laura?:-)
ilona nie spieszcie się, dajcie sobie jeszcze więcej czasu :-) najważniejsze że wszystko u was dobrze :-)
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Pysia nie wiem jak Wam udowodnić ze to Ja, bo nie chce abyście sie do mnie odnosiły tak od tak sobie - obojętnie bo nie wiecie czy to Ja czy nie Ja no ale z czasem może sie przekonacie
Jaśkowi jak górskie powietrze służyło to żałuje ze tu tak nie śpi jak Tam, w domu to przed 8 juz pobudka a tam to do 10 spać potem jeszcze w dzien po 3 godziny, kurcze ale fajnie odpoczęłam, tak naprawde odkąd On sie urodził nie mialam takiego luzu i odpoczynku !!!!!
Ale nadal pieron nie chce sie nauczyć robić siku w nocnik bo jak pisałam kiedyś ze od czerwca chce go uczyć nocnika to sie niestety nie daje !!! siada na chwilkę i zaraz od razu gacie w góre i nocnik ląduje w kącie błyskawicznie !!! No ale chyba nie bede nic na siłe robić, widocznie potrzebuje wiecej czasu !!!!
A rabbit w koncu wie jaka płec drugiego maleństwa ?? czy nadal sie nie ujawnia ????
Jaśkowi jak górskie powietrze służyło to żałuje ze tu tak nie śpi jak Tam, w domu to przed 8 juz pobudka a tam to do 10 spać potem jeszcze w dzien po 3 godziny, kurcze ale fajnie odpoczęłam, tak naprawde odkąd On sie urodził nie mialam takiego luzu i odpoczynku !!!!!
Ale nadal pieron nie chce sie nauczyć robić siku w nocnik bo jak pisałam kiedyś ze od czerwca chce go uczyć nocnika to sie niestety nie daje !!! siada na chwilkę i zaraz od razu gacie w góre i nocnik ląduje w kącie błyskawicznie !!! No ale chyba nie bede nic na siłe robić, widocznie potrzebuje wiecej czasu !!!!
A rabbit w koncu wie jaka płec drugiego maleństwa ?? czy nadal sie nie ujawnia ????
malutka2326
pysia kochanie Ty moje ja bym się nawet wywalić nie dała ;-) bardzo się zżyłam z Wami po mimo tak krótkiego czasu Fakt Wy mnie tak nie znacie jak ja Was już zdążyłam poznaćjagmar z tym nadrobieniem to najgorzej tym bardziej, że na początku jak tu się pisało to parę stronek przybywało dziennie, więc takiego problemu nie było, a tu pare dni mnie nie było ostatnio - wpadam, a tu 20 stron - to już coś... nie lada wyczyn... ale malutka przeczytała całe forum to my nie nadrobimy kilku stron? :-)
malutka ależ nikt Cię stąd nie wygania... a bb uzależnia
Ja, trzecia??:-)o właśnie małami jest ta trzecia
malutka2326
A!!!!Faktycznie małami77 to Ty jesteś tą trzecią przyszłą mamą bliźniaków a w sumie to drugą bo trzecia dziś dołączyła
reklama
sivi
małami a bo dyskutowałyśmy która to ta trzecia z bliźniakami
ilona a z nakładką na kibelek nie próbowaliście? niektóre dzieci łatwiej się do tego przekonują niż do nocnika
pysia bo łatwiej wyznać coś czy wyrazić zdanie pisząc, niż powiedzieć :-)
ilona a z nakładką na kibelek nie próbowaliście? niektóre dzieci łatwiej się do tego przekonują niż do nocnika
pysia bo łatwiej wyznać coś czy wyrazić zdanie pisząc, niż powiedzieć :-)