reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

malutka teraz to z tymi nowymi osobami naprawdę aż strach... człowiek się przywiązuje, chce pomóc, a tu okazuje się bum i troll :wściekła/y:
A to takie co się pojawiają i znikają to traktujmy tak, jakby ich nie było:rofl2:
Dokładnie, dlatego jak ktoś dla mnie podejrzanie napisze to nawet nie witam :-D Dziś przywitałam jedną nową mamusię ale wydaje mi się być OK :-D

reklama
tak tak, to ja mamuśka23 :) skasowałam konto po tym drugim poronieniu, jeszcze doszło nie miłe obrzuceniem błotem we mnie na wątku z którym sie strasznie zżyłam wiec postanowiłam ze nie bede nikomu wadzić i skasowałam konto , ale dlaczego mam odchodzić np od Was przez jedną osobę której sie nie podobało ze tu ogólnie byłam na forum!!!!!!
U mnie dobrze, jestem po 3 tygodniowym urlopie w górach, od razu jak wyszłam ze szpitala ( na szczęście poroniłam sama bez zabiegu ) mąż zabrał małego i mnie i w góry :) dobrze zrobił, tam sie wyciszyłam, odpoczęłam, nie myślałam za wiele o tym co sie stało, Tak czy siak jestem pełna energii nadziei itd :D
O staraniach nawet nie myślę teraz, mąz tak samo chce odczekać pare miesięcy zeby za trzecim razem było juz wszystko ok :)
Nie jestem w stanie teraz po takiej nieobecności nadrabiać Was ale przejżałam zdjęcia :) śliczne macie brzuszki :) takie słodkie :)

dziewczyny pisałyście o glukozie, ja piłam ją jakieś 4 tygodnie temu ale na szczęście gin powiedział mi że mogę wcisnąć sobie do niej sok z cytryny:) przyznam szczerze że nie wierzyłam że to coś pomoże a tu niespodzianka, było całkiem niezłe. Jedyna dziwna rzecz jaka mnie wtedy spotkała to po wypiciu glukozy zrobiłam się strasznie głodna:-D aż pielęgniarka się zdziwiła:)
Na szczęście wyniki wyszły ok i obym więcej nie musiała już jej pić:)
Za Was też trzymam kciuki:)

Spojrzcie tak na to, raz w tyg dochodzi miewiecej nowa mama i napisze przywita sie , kiedy termin poggratuluje nam i znika.
Ale naszczescie jest tu jakas grupka ktora sie dzielnie trzyma. Ja teraz mam duzo czasu bo siedze na zwolnieniu, moj M w polsce to tylko BB mi zostalo.

Walsnie dobrze ze moj M mi przypomnial ze jutro mam wizyte lekarska, bo cos mi sie pomylilo ze w pon.
Jutro moze wkoncu UZYSKAM skierowanie na cytologie...

ilona24 bardzo mi przykro z powodu Twoich przeżyć, trzymam kciuki i za kilka miesięcy na pewno będzie wszystko ok.

A ja Tobie kochana gratuluje dwóch łobuzów w brzuszku :D Super - bliźniaki :D sama bym chciała :) Kto wie może Bóg odda nam nasze dwa skarby jednocześnie :)
Kurcze nie sądziłam ze bede mieć taki dzień matki - no ale trudno sie mówi, za rok mam nadzieje ze w dzien matki bede juz nosić pod serduszkiem maleństwo a może dwa od razu :) :)

Nie obawiajcie sie to naprawde Ja ;P nie żaden toll :p

A ja Tobie kochana gratuluje dwóch łobuzów w brzuszku :D Super - bliźniaki :D sama bym chciała :) Kto wie może Bóg odda nam nasze dwa skarby jednocześnie :)
Kurcze nie sądziłam ze bede mieć taki dzień matki - no ale trudno sie mówi, za rok mam nadzieje ze w dzien matki bede juz nosić pod serduszkiem maleństwo a może dwa od razu :) :)

Zycze ci wszystkiego naj naj! Nie moge powiedziec ze wiem co czujesz. Bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji, ale moge sie domyslac ze utrata czegos czego sie bardzo pragnie nie nalezy do milych przezyc.
Ale masz oparcie w mezu, masz zdrowego synka. No i bardzo dlugi ten urlop!!!
Takze zycze Ci powodzenia w nastepnych staraniach :-):-)

reklama
Urlop miał trwać 1,5 tygodnia a w koncu przeciągnął sie do 3 tygodni , ale nie żałuje, bo jak sobie teraz o tym myślę to jakbym tu została sama jak by mąż był w pracy to chyba bym popadła w depresję !!!!!!
Ale nie tracę nadziei, myślałam nad tabletkami anty przez 3-4 miesiące a potem odstawić i próbować jak wszystko bedzie ok ale juz pare osób mi tego odradza bo mi sie rozreguluje znów wszystko po ostawieniu, i nie wiem kurcze czy brac czy nie !!!!
Najlepiej jak skonsultuje to z moim lekarzem ! badania tez zrobie te co ważne :)

Pysia kochanie co mam zrobić aby udowodnić ????? Pamiętacie mnie jeszcze?? to moze fotke wstawie

Do góry