reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
ja właśnie słyszałam że te rożne herbatki się daje dzieciom nawet przy karmieniu piersią bo są one np. na wzdęcia czy kolki. Ale nie mam doświadczenia, może na SR czegoś ciekawego się dowiem :)

A z innej beczki:
na forum czerwcowym dziewczyny założyły taki wątek jak smsy ze szpitala bez komentarzy. Nie uważacie że to bardzo dobry pomysł? ja w tej ciąży już 4 razy w szpitalu leżałam ale wtedy jeszcze BB nie znałam :) ale uważam że to bardzo fajna sprawa bo jeśli nie daj boże któraś trafi do szpitala zawsze będzie mogła nas powiadomić co i jak. No i gdy któraś urodzi maleństwo to szybko się o tym dowiemy :)

Ostatnia edycja:
Werka, co do gotowania to ja też zielona byłam, dopiero niedawno jakoś w kuchni mi lepiej idzie :-)
Justyś, współczuje ... Oby było dzisiaj lepiej;-)
malutka, zagłosowane :-)
Kasiadz, ja jestem za... taki temat na pewno się przyda.

witam. ja dzisiaj śpię... byłam rano na glukozie, ochydne to jak jasna ch****a!:baffled: i tak teraz cały dzień łaże jak te zwłoki.
ale sprawdzałam już na internecie wyniki to są chyba w porządku. Na czczo miałam 79 mg/dl, po godzinie 104, po dwóch godzinach 84...

Kasiadz no właśnie w tamtym tygodniu chyba poruszałam ten temat ale jest cisza, ale widzę ,że był już temat poruszany w wątku technicznym ;-)

Mariolciaa dziękować :tak:

Witam sie i ja, u nas leje i grzmi, wleke sie po domu jak cien i jak zwykle udaje ze sprzatam;/

Marti - ja tez mam obawy co do pokarmu. Ze jak bylam na zakupach to zastanawialam sie czy nie kupic opakowania butelek...Tutaj wiekszosc dziewczyn pisze ze maja pierwsze juz wycieki a mi nic nie cieknie :szok::-)
Owszem cycki powiekszyly mi sie z 65C na 70 DD. Ostatnio zaczely pobolewac nawet. Ale nic nie leci :crazy:
Warto kupić butelki, one sie przydadza na 100% kiedys, a i jestem zdania ze mleko warto miec, nigdy nie wiadomo kiedy sie przyda... A tym ze nic ci nie wycieka sie nie przejmuj, to nie jest zaden wyznacznik... mi od 14 tygodnia cieklo w poprzedniej ciazy i w tej tez, a mlodej nie umialam wykarmic, za slabo przybierała na wadze... bardziej sie przejmuje tym ze mam male piersi, nic nie urosly i znowu bedzie dupa, ale podobno rozmiar nie ma znaczenia....

Te piety to moze byc poczatek ostrog pietowych. Przyczepy miesni lydki sa na spodzie piety i robi sie stan zapalny. Zapytaj sie lekarza albo w aptece czy sa jakies masci przeciwzapalne ktore mozna w ciazy stosowac. Normalnie (w sensie nie w ciazy) to Traumon zel jest bardzo dobry na takie przypadlosci.
zadzam sie, jest dodatkowe obciazenie stóp ze wzgledu na nasze dodatkowe kg i robia sie tzw ostrogi, kolezanka tez na cos takiego sie skarzyła, i z tego co pamietam miala nawet zabieg...

A z innej beczki:
na forum czerwcowym dziewczyny założyły taki wątek jak smsy ze szpitala bez komentarzy. Nie uważacie że to bardzo dobry pomysł? ja w tej ciąży już 4 razy w szpitalu leżałam ale wtedy jeszcze BB nie znałam :) ale uważam że to bardzo fajna sprawa bo jeśli nie daj boże któraś trafi do szpitala zawsze będzie mogła nas powiadomić co i jak. No i gdy któraś urodzi maleństwo to szybko się o tym dowiemy :)
Jestem za !! założe wątek a z nr alarmowymi to na pw sie zalatwi,albo na zamknietym

Spoko loko :-D ważne ,że chętne są :-D
Anulka wolę PW bo nie należę do zamkniętego ;-)

zadam zaraz bardzo głupie pytanie, ale tak to już ze mną jest:zawstydzona/y:
co znaczy PW i zamknięty? hmmm...... chyba za krótko jestem na tym forum? a tak apropo to jest pierwsze forum do którego należę, zawsze tylko podczytywałam inne fora ale nigdy nie należałam bo czasu nie było na pisanie, więc teraz nie wiem o co chodzi:szok:

reklama
Do góry