reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Malutka nie naleze, i nie koniecznie musze nalezec. Tu chyba wiekszosc dziewczyn nie nalezy, i jak wiadomo wiecej pisze tutaj na watku glownym. Dobrze by bylo zeby ktos podal numer do siebie, ja juz mam do Asionka ( dzieki wielkie ) i wrazie co ze szpitala pisac bede! (wypluc te slowo- nie szybko).
Tak kazdy majac numer bedzie pisal, bo jak inaczej? No ja mam 3G w telefonie, no a noz widelec nie zlapie zasiegu w szpitalu :szok::wściekła/y:
I pewnie bedziecie sie martwic o mnie, bo ja wiem ze mnie bardzo lubicie hehehe:-D:-D czy wykluja kura jajo:nerd:

reklama
Malutka nie naleze, i nie koniecznie musze nalezec. Tu chyba wiekszosc dziewczyn nie nalezy, i jak wiadomo wiecej pisze tutaj na watku glownym. Dobrze by bylo zeby ktos podal numer do siebie, ja juz mam do Asionka ( dzieki wielkie ) i wrazie co ze szpitala pisac bede! (wypluc te slowo- nie szybko).
Tak kazdy majac numer bedzie pisal, bo jak inaczej? No ja mam 3G w telefonie, no a noz widelec nie zlapie zasiegu w szpitalu :szok::wściekła/y:
I pewnie bedziecie sie martwic o mnie, bo ja wiem ze mnie bardzo lubicie hehehe:-D:-D czy wykluja kura jajo:nerd:
Na wszelki wielki podałam Ci także mój numer :-D;-)

To Ty też nie należysz do grupy??:confused:

kasiadz witaj w klubie, mi też się nie chce podnieść, do tego moje dzieci dziś próbują mnie wyprowadzić z równowagi :angry: jest wojna o pilota i o to która bajka ma lecieć :wściekła/y:

u nas ja mam władzę nad pilotem haha (bo do podziału jest tylko kot, a małżon całymi dniami poza domem)

a wracając do naszych nr. tel., to myślę że powinniśmy mieć kontakt z kimś kto ma termin na koniec miesiąca bo takie dziewczyny prawdopodobnie najdłużej będą mobilne :)
ja mam termin wg miesiączki na 15.10 a wg. usg na 10.10 i prawdę mówiąc to nie wiem na który patrzeć, zawsze wszystko liczę zgodnie z 15.10?

a ja właśnie sobie zimną czekoladkę popijam. Na jutrzejsze czekanie u gina zaopatrzyłam się w mrożoną herbatę i 7days :)

Ostatnia edycja:
ilonka kobietko, uważaj i ostrożnie wstawaj, bo oprócz tego co Ci się stało może Ci się w głowie zakręcić np albo zasłabniesz- bo teraz to nasze krążenie to nigdy nie wiadomo. Więc nie przejmuj się tlyko na przyszłość bądź ostrożniejsza:)

i dzięki za link, napewno się zaopatrzę :) tonący brzytwy się chwyta :) a czy wiesz przypadkiem gdzie można to kupić? czy rossman, natura, albo apteka??

lena zielooona moja ulubiona:)

kasiadz kto ma pilota ten ma władzę;) a kot to chyba najmniej go użytkuje heh...

malutka dziękuję za nr tel! ja raczej nie zaoferuję pomocy bo ja często wyjeżdżam do rodziców i tam mało siedzę na internecie więc mogłabym nie aktualizować jak należy, chociaż w razie w, czy zapasowo nr mogę podać jesli któraś zechce.

My mamy w salonie dwie anteny i dwa telewizory :-D polska Tv i angielska! I wiadomo ja sie bije z moim M bo chce serial obejrzec a on wiadomosci, sport i pogode POLSKA? po jaki gwint mu polska pogoda jak on na wyspach zyje...

Kasiadz no ja mam na 3-go :-D Pamiętaj ,że ostatni mogą być pierwszymi i na odwrót ,różnie to bywa ;-):-D Choć lepiej ,żeby każda w swoim terminie rodziła... :tak:
Ewka nie ma za co ;-)
WerkaMirek:-D:-D

Ohoh moj luby pisze z Polski, ze wlasnie z tesciowa ( moja mama) grilluja, a mnie az szlak trafi zaraz nie mam co ze soba zrobic gdyby nie BB to juz bym wsiadla w samolot i poleciala do Polandu...

Ohoh moj luby pisze z Polski, ze wlasnie z tesciowa ( moja mama) grilluja, a mnie az szlak trafi zaraz nie mam co ze soba zrobic gdyby nie BB to juz bym wsiadla w samolot i poleciala do Polandu...

:szok: no co ty? widzę że ten twój luby bardzo zżyty z teściową, rzadko się tak zdarza. Mój z moją mamą też ma dobre stosunki ale nie na tyle żeby sobie razem beze mnie grillować czy wycieczki urządzać, chociaż kto to wie jak by to było gdyby sami byli beze mnie?

reklama
Do góry