reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

zadam zaraz bardzo głupie pytanie, ale tak to już ze mną jest:zawstydzona/y:
co znaczy PW i zamknięty? hmmm...... chyba za krótko jestem na tym forum? a tak apropo to jest pierwsze forum do którego należę, zawsze tylko podczytywałam inne fora ale nigdy nie należałam bo czasu nie było na pisanie, więc teraz nie wiem o co chodzi:szok:

PW to prywatna wiadomość, a zamknięty to jest wątek, do którego nie wszystkie dziewczyny mają dostęp, to jest taka grupa zamknięta, że nikt kto do niej nie należy to nie ma prawa wglądu ,ja jestem nowa więc nie należę ;-):-D

Lenka no być może, ale mała grupka ma tam dostęp...;-) Mogłam jedynie przypuszczać ,że tam coś takiego powstało skoro było to poruszane na wątku technicznym :-D

Ostatnia edycja:
reklama
zadam zaraz bardzo głupie pytanie, ale tak to już ze mną jest:zawstydzona/y:
co znaczy PW i zamknięty? hmmm...... chyba za krótko jestem na tym forum? a tak apropo to jest pierwsze forum do którego należę, zawsze tylko podczytywałam inne fora ale nigdy nie należałam bo czasu nie było na pisanie, więc teraz nie wiem o co chodzi:szok:
PW jest to prywatna wiadomosc, moze kilka dziewczyn zgłosi sie na ochotniczki ktore podaja swoje nr telefonu pod ktore bedzie mozna pisać w razie jakiejs awarii(np szpital).. ja jestem chetna, wtedy mozecie do mnie wyslac prywatna wiadomosc z prosba o nr i ja go podam...to jest taka mozliwosc dla dziewczyn ktore nie sa w grupie
troche ciezko dzisiaj u mnie z konstrukcja zdan:p

PW jest to prywatna wiadomosc, moze kilka dziewczyn zgłosi sie na ochotniczki ktore podaja swoje nr telefonu pod ktore bedzie mozna pisać w razie jakiejs awarii(np szpital).. ja jestem chetna, wtedy mozecie do mnie wyslac prywatna wiadomosc z prosba o nr i ja go podam...to jest taka mozliwosc dla dziewczyn ktore nie sa w grupie
troche ciezko dzisiaj u mnie z konstrukcja zdan:p

Ja także mogę się zgłosić i tak w zasadzie cały czas w domu jestem i przed kompem, także czasem dysponuję ;-)
Anulka w sumie to możesz mi podać i ja Tobie też zaraz podam ;-)

PW to prywatna wiadomość, a zamknięty to jest wątek, do którego nie wszystkie dziewczyny mają dostęp, to jest taka grupa zamknięta, że nikt kto do niej nie należy to nie ma prawa wglądu ,ja jestem nowa więc nie należę ;-):-D

Lenka no być może, ale mała grupka ma tam dostęp...;-) Mogłam jedynie przypuszczać ,że tam coś takiego powstało skoro było to poruszane na wątku technicznym :-D

to ja też do zamkniętego nie należę ;-)

widzę że szybko działamy :)

kurcze, do bankomatu muszę się wybrać bo z rana do fryzjera się wybieram. Ale mi się z kanapy nie chce wstawać :(

Ostatnia edycja:
halooo

Ale namieszalyscie. I wkoncu juz nie kumam. Moze niech moderator mi poda swoj numer ktos kto tu codziennie jest, i na kogo mozna liczyc. I wrazie czego ja napisze ze szpitala. Bo jestem w pierwsza w kolejce do rodzenia...

halooo

Ale namieszalyscie. I wkoncu juz nie kumam. Moze niech moderator mi poda swoj numer ktos kto tu codziennie jest, i na kogo mozna liczyc. I wrazie czego ja napisze ze szpitala. Bo jestem w pierwsza w kolejce do rodzenia...
To Ty też nie należysz do grupy??:confused:

kasiadz witaj w klubie, mi też się nie chce podnieść, do tego moje dzieci dziś próbują mnie wyprowadzić z równowagi :angry: jest wojna o pilota i o to która bajka ma lecieć :wściekła/y:

hello:)
sivi zdolniacha z Ciebie bo ja nie umiem chodzić z zamkniętymi, o wszystko sie obijam- zwłaszcza nocą jak idę po ciemku do wc:p

Mój M jest dzielny, nie tylko przy kolegach. Co by mi sie nie działo, to zawsze trzeźwo na to patrzy i potrafi sie ogarnąć, to wielki plus.
Ale fakt że faceta trzeba wcześniej troche przygotować :)

Moja kuzynka też ma obolałą kość ogonową, a jest w 25 tc. To chyba charakterystyczne jak na ten moment. Chociaż ja nie mam nic takiego.

Mnie za to koszmarnie bolą pięty. W prawej to nawet mam uczucie za każdym krokiem jakby mi sie tam coś w środku rozrywało. Może podpowiecie mi jak temu zaradzić... Bo ogólnie kostki to mi puchną ale nie tak bardzo. Za to pajączki mi sie porobiły i właśnie ten nieznośny ból...

Teraz mało się udzielam na forum, bo trochę byłam w rozjazdach a teraz jestem na etapie załatwiania urzedowych formalności z przemeldowaniem na nowe mieszkanie, więc codziennie gdzieś śmigam.
na opuchnięte stopy polecam Dax Cosmetics Perfecta mama krem chłodzący do stóp:
Dax Cosmetics Perfecta Mama Chłodzący krem na opuchnięte i zmęczone nogi 100 ml - Ceneo.pl

nad ranem kurcze się przestraszyłam bo wychodząc do wc za bardzo się nadwyrężyłam, tzn. chciałam szybciej wyjść z wyrka i za szybko wstałam, że aż w brzuchu mi się mięsień za bardzo naciągnął i miałam wrażenie choćby mi się coś tam odkleiło :/ prawie cały dzień mnie to miejsce boli i cały czas czekam na kopniaki małej, bo bałam się, ze coś jej się stało :/ na szczęście od czasu do czasu mała kopie nawet w bolący mięsień, więc mam nadzieje, ze jest oki

reklama
A ja jestem tak śpiąca,że juz nie wyrabiam.Nie moge się połozyc,bo mam pod opieką dziecko i dupa chodze jak śnięta ryba.Zaparzyłam sobie zieloną herbatkę.ZAPRSZAM

Do góry