reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

hejka...faceci są śmieszni...

mój mąż wczoraj był najlepszy....puściła mi się krew z nosa....jak on to zobaczył to tak się zestresował że ja musiałam go pocieszać hehehe nie wiedział kompletnie co ma zrobić....aa co będzie jak zacznę rodzić....chyba sama się spakuję i wsiądę do auta a jemu dam valium i zapnę pasami na tylnym siedzeniu samochodu:)

:-D:-D:-Ddobre. Na szczęście mój ma inaczej. Normalnie melancholik taki że 50 razy trzeba mu wszystko powtarzać, popędzać bo na wszystko ma czas, a jak coś ze mną albo córką się dzieje to jakby zastrzyk trzeźwości dostał :-D

Dziewuszki klade sie spac bo nie wiem kiedy zlecial mi ten dzien, tyle sie dzisiaj naprzenosilam na ukladalam ze jak zasiadlam sie przed tv bo pozniej z fotela wstac nie moglam. Tak plecki napieraly.
Wczoraj tez aktywnie bo cielam zywoplot, zakupy i w upale sie jeszcze z nimi nosilam! A dzisiaj te graty...

Ale teskni mi sie za M:-:)-( jutro sie nad jeziorko wybiera z moja mama, a dzis w czechach po gorach lazili. I na kolacje po restauracjach biegaja. Jak ze mna byl w Pl to nigdzie nei chcialo mu sie jezdzic :wściekła/y::wściekła/y: a z tesciowa to tu i owdzie...

No ty uważaj żeby się zięć z teściową nie spiknęli :-D

ale się uśmiałam :-D ale to prawda najlepiej jakby nas juz teraz odstawili mieliby z głowy ;-)

ja się w końcu dziś wyspałam po wczorajszym łażeniu w nocy i robieniu sobie kanapek ;-) ja tez ostatnio jestem nerwowa i ciagle mam doła a to że pokarmu nie będę miała bo te moje cycki wcale nie sa jedrne i nie wygladaja na przyszlej matki :-( a to czy dzidzia dobrze rośnie :-( ehhhh no nic własnie mi spodnie przyszły z allegro które zamówiłam :-)

Kto by się tam karmieniem martwił, najwyżej bedzie z butelki dydlać.

Dziś już przegięłam z tym spaniem...10 godzin...chyba robie zapasy na przyszłość :-D
Wieczorem już o 9 oczy mi się kleić zaczynają, a o 10 chodze już z zamkniętymi.

reklama
hello:)
sivi zdolniacha z Ciebie bo ja nie umiem chodzić z zamkniętymi, o wszystko sie obijam- zwłaszcza nocą jak idę po ciemku do wc:p

Mój M jest dzielny, nie tylko przy kolegach. Co by mi sie nie działo, to zawsze trzeźwo na to patrzy i potrafi sie ogarnąć, to wielki plus.
Ale fakt że faceta trzeba wcześniej troche przygotować :)

Moja kuzynka też ma obolałą kość ogonową, a jest w 25 tc. To chyba charakterystyczne jak na ten moment. Chociaż ja nie mam nic takiego.

Mnie za to koszmarnie bolą pięty. W prawej to nawet mam uczucie za każdym krokiem jakby mi sie tam coś w środku rozrywało. Może podpowiecie mi jak temu zaradzić... Bo ogólnie kostki to mi puchną ale nie tak bardzo. Za to pajączki mi sie porobiły i właśnie ten nieznośny ból...

Teraz mało się udzielam na forum, bo trochę byłam w rozjazdach a teraz jestem na etapie załatwiania urzedowych formalności z przemeldowaniem na nowe mieszkanie, więc codziennie gdzieś śmigam.

hej :)

A ja mam nowe auto takie naprawde rodzinne 7-miejsc i tylko bankrut na tankowaniu 2,7 silnik:shocked2:
Byly umnie kumpele spoilam je roznymi wysokoprocentowymi napojami ,a jutro one beda zdychac a ja sie bebe smiac!

gratuluje nowego autka :)
hehe kolezanki beda cierpiec cwaniaro :)

dzien dobry!

zaraz z rana podczytalam co umknelo wczoraj i widze,ze wy tez takie nerwowe.. ja moze nawet nie jakas wsciekla,ale melancholia mnie dreczy- o zyciowe problemy, o ciaze, o kolejny kg na wadze - nie sluzy mi siedzenie w domu za bardzo, pomijajac ,ze mam robote w domu to nie umiem sie zabrac do niej :/ a moj jak na zlosc ma taki zawal w firmie ,ze jak wychodzi rano to wraca 21 - 23 wieczorem.. ja steskniona, czesto nie gadam z nikim caly dzien - a on zmeczony,ze chce tylko poczytac gazete w ciszy, popatrzec na tv i spac..wiec sie wkurzam,ze nie mam z kim pogada na zywo. kolezanki, tych pare sztuk ktore tu mam, na wakacjach albo zajete... do tego ten gorac..

moze nam sie polepszy nastroj jak sie ochlodzi??????? :-):-):-)

bylam wczoraj na usg, maly wazy juz 760 gram, wszystko rewelacyjnie, 4d to wielkie przezycie, szkoda ze to luksus (nie wiem skad moj zdobyl na to kase :) wogole to jak gin popatrzyl, stwierdzil, ze dziecko napewno starsze niz obliczone wg om, to jesli bede miala planowana cesarke to byc moze juz koncem wrzesnia:szok:

tak mi dzis jakos nijako z przewaga do melnacholii..

mam nadzieje,ze u Was lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

glowa do gory !! ja tez prawie non stop sama siedze ... smutno mi czasami , ale sobie tlumacze , ze niedlugo bede sie modlic o taki spokoj jaki mam teraz :)
fajnie , ze z dzidzia ok !! to najwazniejsze :)

hejka...faceci są śmieszni...

mój mąż wczoraj był najlepszy....puściła mi się krew z nosa....jak on to zobaczył to tak się zestresował że ja musiałam go pocieszać hehehe nie wiedział kompletnie co ma zrobić....aa co będzie jak zacznę rodzić....chyba sama się spakuję i wsiądę do auta a jemu dam valium i zapnę pasami na tylnym siedzeniu samochodu:)

moze jakis trening opanowania ma zrob hehe

Dziś już przegięłam z tym spaniem...10 godzin...chyba robie zapasy na przyszłość :-D
Wieczorem już o 9 oczy mi się kleić zaczynają, a o 10 chodze już z zamkniętymi.

ja za to coraz krocej spie ... a normalnie to spich ze mnie okropny !! moze trenuje juz hehe

Dzień dobry :-D mnie dopiero dzień powitał kawunia już za mną czas na sprzątanko mam zamiar ogarnąć pokój na błysk zobaczymy jak to będzie zacznę od odkurzania... jeszcze tu wrócę :-):-) ehee;)

cześć dziewczyny,

siostra pojechała a małż maluje kaloryfer w kuchni fuuuujj :( no to ja na bb :happy2: wczoraj porobilłam zakupków, opiszę na odpowiednim wątku,

Werka przykre z tym autobusem ale tak niestety jest, znieczulica totalna.

Co do wagi to nawet sie nie ważę bo nie mam wagi w domu, tylko co na wizytach. Jem na co mam ochotę.. ale idzie mi w brzuszek tylko, nawet w sukienkę z marca taką ciążową się mieszczę, w sensie że w biuście. Więc nie mogę doradzić w dietach ;-)

coś mnie ząb pobolewa, ale tak jakby w kanale.. bo mam wszystko wyleczone.. teraz kanałowo nie zrobię bo po pierwsze nie wiem który to ząb, prześwietlenia nie zrobię a i nie wiem czy to nie od głowy, czy może głowa od zęba??! Mam nadzieję że przejdzie...

witam

ale się uśmiałam :-D ale to prawda najlepiej jakby nas juz teraz odstawili mieliby z głowy ;-)

ja się w końcu dziś wyspałam po wczorajszym łażeniu w nocy i robieniu sobie kanapek ;-) ja tez ostatnio jestem nerwowa i ciagle mam doła a to że pokarmu nie będę miała bo te moje cycki wcale nie sa jedrne i nie wygladaja na przyszlej matki :-( a to czy dzidzia dobrze rośnie :-( ehhhh no nic własnie mi spodnie przyszły z allegro które zamówiłam :-)

mi na szkole rodzenia mówili że każda kobieta po urodzeniu ma pokarm, i w necie też o tym czytałam, tylko jakoś brodawki trzeba stymulować czy coś takiego.
Moja teściowa np. miała pokarm ale miała zrosty i nie pozwalały one na ujście pokarmu

Dzien doberek:)

Ja juz na nogach od 5:54 :szok: dzidziusiowa mnie obudzila zassalo mnie z glodu. Zrobilam sniadanko obejrzalam TV, i o to jestem:)
Pierwszy raz w ciazy, wstalam o tej godzinie bez budzika!
Plecy mnie strasznie bola, ze myslalam ze nie wstane z lozka!

Ale jaja, jakis ptaszek lecial za oknem, i jeb... mi w okno az biala plama:wściekła/y: I teraz wez te okno umyj jak one sie nie otwieraja nawet od wewnatrz...Chore

kasiadz- a bierzesz dalej cyclo3fort?

skończyłam opakowanie, pomogło, i na razie nie biorę. Jeśli będę miała dalej męczące dolegliwości to zacznę brać bo to bez recepty. Dostałam je od internisty i powiedział że to bezpieczne w ciąży po czym poszłam zapytać ginekologa i też potwierdził ze są bezpieczne w ciąży, więc myślę że można je brać :)

reklama
Marti - ja tez mam obawy co do pokarmu. Ze jak bylam na zakupach to zastanawialam sie czy nie kupic opakowania butelek...Tutaj wiekszosc dziewczyn pisze ze maja pierwsze juz wycieki a mi nic nie cieknie :szok::-)
Owszem cycki powiekszyly mi sie z 65C na 70 DD. Ostatnio zaczely pobolewac nawet. Ale nic nie leci :crazy:

Do góry