reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

karolina gratki z okazji sprzedaży samochodu :) znając życie jak mężowi jeżdżenie komunikacją miejską da się we znaki to szybciutko coś znajdzie nowego :)

Asionek tak szybko się teraz ta macica podnosi
shocked2.gif
cieszę się, ze magnez pomaga, właśnie przypomniało mi się, ze muszę zażyć :)

Marti myślę, ze jak lekarz ci je zlecił to możesz brać ten cyclo3fort

Rudson i kupiłaś coś na zakupach??

karola79 witaj i gratuluję bliźniaków, znasz płeć maleństw?

sivi no ja niestety nie mam co liczyć na większą pomoc, bo wszyscy myślą, że dam sobie radę :/ trudno nie ja pierwsza i nie ostatnia

kurde miał do mnie dzwonić endokrynolog i do tej pory nie zadzwonił, a zawsze w sobotę dawał znać :/ kurde miała bym to gdzieś jakby wyniki były oki, a mam poniżej normy i czekanie jest mi z leksza nie na rękę :-(

reklama
karolina gratki z okazji sprzedaży samochodu :) znając życie jak mężowi jeżdżenie komunikacją miejską da się we znaki to szybciutko coś znajdzie nowego :)

Asionek tak szybko się teraz ta macica podnosi
shocked2.gif
cieszę się, ze magnez pomaga, właśnie przypomniało mi się, ze muszę zażyć :)

Marti myślę, ze jak lekarz ci je zlecił to możesz brać ten cyclo3fort

Rudson i kupiłaś coś na zakupach??

karola79 witaj i gratuluję bliźniaków, znasz płeć maleństw?

sivi no ja niestety nie mam co liczyć na większą pomoc, bo wszyscy myślą, że dam sobie radę :/ trudno nie ja pierwsza i nie ostatnia

kurde miał do mnie dzwonić endokrynolog i do tej pory nie zadzwonił, a zawsze w sobotę dawał znać :/ kurde miała bym to gdzieś jakby wyniki były oki, a mam poniżej normy i czekanie jest mi z leksza nie na rękę :-(

Parka- Staś i Tośka

werka dobrze że do ciebie mama przyjedzie do dzidziusia, przy pierwszym zwłaszcza dobrze jest mieć oparcie doświadczonej mamy :-)
Ja się zastanawiam jak się odnajdę przy dwujce...

Wypróbowałam ptasie mleczko kasiadz. NIEBO W GĘBIE !!! i znika w zastraszającym tempie...

Ja spadam mojego przystrzyc bo już ma na głowie chaszcz.

Ja swojego tez kosze! Ale teraz w polsce ma zalatwic te sprawy, to bede miala z glowy!
Wczoraj mu plecy golilam depilatorem, on to poprostu kocha!!:szok::-) ma pojedyncze wloski, i go laskocza a pozatym to nieraz gra wstepna ehhehe

Moja mama sama sie zaoferowala. I nawet wolalabym zeby byla przy mnie na starosc, jak juz sie przeprowadzimy na swoje to przyjedzie na stale a ja pojde do pracy:)))

cudownie :) no to tym bardziej gratuluję :) fajne imiona wybraliście :)
to twoje pierwsze dzieciaczki??

Werka to zazdroszczę, bo u mnie teściowa jest bardziej przejęta niż moja ma :/

Ostatnia edycja:
Werka to zazdroszczę, bo u mnie teściowa jest bardziej przejęta niż moja ma :/

Widzisz ja jestem bardzo emocjonalnie zwiazana z moja mama. Choc mam duzo kolezanek, to wiem ze moge liczyc tylko na nia. I co najlepsze moj M sie swietnie z nia dogaduje... I drinkuja, i tancuja itd:szok::-)
Moja mama poraz pierwszy zostanie babcia, a tesciowa poraz szosty. (Mirek ma 5-ro rodzenstwa), wiec ta wiez jest troche inna. Ale tez sie interesuje...

O matko ale sie nudze, nie mam normalnie z kim pogadac. Jeszcze dwa dni i do wariatkowa pojde!!
Moj polecial do Pl, moja mama pojechala do niego ( poznac moich tesciow), i po szwedac sie po gorach. I zostawila mnie sama, moja kolezanka dzisiaj leci na urlop 3tyg do Pl, jejku totalna nuda...
Juz zaczelam mowic sama do siebie, a raczej do mojej Laury:) Corci!!!

No i wzielam sie za robienie muszynka dla nas bo jakos sie zachcialo czekolady...:)))

jak cie to pocieszy moj maz w pracy jest i tez mi sie nudzi jak cholera :/ normalnie nawet w tv nic nie ma idzie ocipiec
do malego tez gadam hehe
oj zjadlambym murzynka !!

Wpadłam do Was przedstawic sie i przywitac, termin mam na początek listopada ale z racji, że czekam na bliżniaki to pewnie bedzie jednak pażdziernik, więc zajżałam do Was.

witaj :) gartuluje blizniakow !! super imiona wybralas :)

Cześć wam,
ja dopiero teraz miałam czas na bb..

Mere, Rabbit gratuluję dyplomów!!!

Mi też się dziś nudziło a raczej tęskniło bo małż był na fuszce. Ale już wrócił i idziemy na grilka, a w pn do mnie siostra przyjeżdża :) i będę mieć przez parę dni towarzystwo :)

też dziś troche posprzątałam ale bardzo mi ciąży brzuszek, postoje choć trochę i od razu czuję ciągnięcie.. więc sie nie przemęczam..

miłego wieczora babeczki :*

fajnie , ze siostre bedziesz miala :) moja 16 lipca bedzie :)

Werka depilatorem plecy ?? wow hehe moj by mnie zabil za cos takiego :))

asionek - nie przesadzaj ze odrazi zabil. Mirek nie ma buszu. Tylko takie pojedyncze ze bez swiatla nie wylapie ich.
Oooo to jestesmy juz dwie znudzone. Ale twoj pewnie wroci jeszcze dzisiaj, a moj dopiero za tydzien w poniedzielk :wściekła/y: juz zdazyl zadzwonic i powkurzac mnie troche. Ze jest piekna pogoda, i sie swietnie bawi :wściekła/y::szok: Zaluje ze nie pojechalam, no ale mam az 3wizyty lekarskie...

werka lubi depilator?!!!:szok::szok: łaskocze go?!!! Jestem pełna podziwu...ja jak włączam depilator to mój zwiewa :-) bo raz go nim przejechałam...
Fajnie że masz taki dobry kontakt z mamą, to się rzadko zdarza. A piersze wnuczę jest najbardziej kochane i rozpieszczane przez dziadków, wiem co mówię bo nasza jest takim właśnie wnuczęciem pierwszym i u mnie i u mojego.

reklama
3 lata młodszą siostrę :-) ale się jej nie spieszy do zakładania rodziny, a tak bym już chciała siostrzeńca/siostrzenice...
Mój ma 2 braci, jeden wieczny kawaler, za to drugi się ożenił i ma półtoraroczną córcie.

Do góry