reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Werka :zawstydzona/y:norrrmalnie mnie zgorszyłaś...:-D

Ja akurat nie lubie wydepilowanych chłopów...widocznie mi się samce podobają :-D:-D
Mój z wiekiem zarasta coraz bardziej, jak się poznaliśmy to miał pare kłaczków na klacie a teraz jak orangutan zaczyna wygladać...już mu na plecach wyłażą.

reklama
Ehh sivi, jak strzygne mu wlosy maszynka, to przeciez nie na lyso!!!! On by nigdy na to nie pozwolil. Ale higienicznie jest jak to napisalaKlamentinka nie merdaja sie wlochy... Pozatym wlosy nadaja meskosci...
No i miedzy nami jest duza roznica wieku, az 9lat :szok::-) Na poczatku znajomosci nie przyznalam mu sie ile mam lat, dodalam sobie 5lat :-D:-D

Oooo to jestesmy juz dwie znudzone. Ale twoj pewnie wroci jeszcze dzisiaj, a moj dopiero za tydzien w poniedzielk :wściekła/y: juz zdazyl zadzwonic i powkurzac mnie troche. Ze jest piekna pogoda, i sie swietnie bawi :wściekła/y::szok: Zaluje ze nie pojechalam, no ale mam az 3wizyty lekarskie...

a mojego nie ma już 3 tyg...a wraca za 3 miesiące :sorry: daję radę...tylko skubaniec na uszkodzony dźwięk na skype i "wróiliśmy do korzeni"...codziennie klikamy...jak za młodego :-D:-D

karola ale super fajna gromadka ci się szykuje :-D

reklama
asionek - nie przesadzaj ze odrazi zabil. Mirek nie ma buszu. Tylko takie pojedyncze ze bez swiatla nie wylapie ich.
Oooo to jestesmy juz dwie znudzone. Ale twoj pewnie wroci jeszcze dzisiaj, a moj dopiero za tydzien w poniedzielk :wściekła/y: juz zdazyl zadzwonic i powkurzac mnie troche. Ze jest piekna pogoda, i sie swietnie bawi :wściekła/y::szok: Zaluje ze nie pojechalam, no ale mam az 3wizyty lekarskie...

no nie wiem hehe on na sam widok ucieka jak ja sie depiluje :) ten dzwiek go przeraza
no szkoda , ze razem nie mogliscie jechac ..

18lat to za duza roznica zdecydowanie. Jak bylam w polsce u kosmetyczki w pokoju obok, lezal mezczyzna na depilacji. I caly czas slyszalam " o kur.., o boze" ale mialam ubaw z niego...

Ja swojemu jak kosze leb, to odrazu pachy lece i *** hehehe

hehe faceci sa delikatniejsi wbrew pozora :)

Werka :zawstydzona/y:norrrmalnie mnie zgorszyłaś...:-D

Ja akurat nie lubie wydepilowanych chłopów...widocznie mi się samce podobają :-D:-D
Mój z wiekiem zarasta coraz bardziej, jak się poznaliśmy to miał pare kłaczków na klacie a teraz jak orangutan zaczyna wygladać...już mu na plecach wyłażą.

nie no wymiekam z opisu :-D
moj to chyba ma mniej wlosow odemnie :zawstydzona/y:
ale pod pachami i na dole tez mu sie kaze strzyc :) higieniczniej jakos

a mojego nie ma już 3 tyg...a wraca za 3 miesiące :sorry: daję radę...tylko skubaniec na uszkodzony dźwięk na skype i "wróiliśmy do korzeni"...codziennie klikamy...jak za młodego :-D:-D

karola ale super fajna gromadka ci się szykuje :-D

jak za czasow mlodosci :) fajnie

kurka jak ja zasne w taka duchote to nie wiem :/

Do góry