reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
werka, ja mojemu mam woskowac plecy wlasnie :-D tylko,ze on to nie ma pojedynczych,ale raczej wylazlo mu jakos tak duzo wlochow i brzydko to wyglada,az sam chcial ten wosk ;-D biedny,juz mu wspolczuje :p ale niech pocierpi, doceni przez co to kobiety musza przejsc :-D

gagula - yyyy woskiem to wspolczuje. Nie raz widze jak faceci maja takie skrzydelka na plecach. Moj naszczescie ma delikatne. Za to dupe i nogi i klata uuuu.... I ostatnio sie smialam ze zewnetrza strony ud ma wytarte i ciekawe od czego!!
I co najlepsze. MA bardzo maly zarost na buzi, wrecz miekki, i malo go. I goli sie co 2-3dni...

Tak, sivi rodzice zaszaleli szostke pierdykneli. Miedzy najstarsza a najmlodsza jest roznica 18lat....

18lat to za duza roznica zdecydowanie. Jak bylam w polsce u kosmetyczki w pokoju obok, lezal mezczyzna na depilacji. I caly czas slyszalam " o kur.., o boze" ale mialam ubaw z niego...

Ja swojemu jak kosze leb, to odrazu pachy lece i *** hehehe

reklama
taniutka jest a fajna
i co najwzniesze ma 40 cm glebokosci a mi na tym wlasnie zalezalo, bo mam na 45cm wneke obok drzwi, a wieszkosc komod na 60byla

wiec ta mi siadla idealnie
ANEBODA Chest of 3 drawers - IKEA
mam taka sama, sprawdza sie super, juz kilka lat mi sluzy
jak ci sie znudzi to wypelnienie drzwiczek to mozna kupic fajna wzorzysta tapete i dac tam w to mleczne cos, efekt super

Hej Kobitki :)

Kobitki powiedzcie bo ja nie wiem czy to jest okey ja czuję tą moją malutką tak czasami kopie koło pępka i czasami jak grzebie coś tam na dole albo kopnie mnie w pi.....ja nie wiem czy ona nie za nisko a jak leżę na boku to normalnie smyra mnie gdzies w pachwinie i czy to tak jest okey :eek:
ginek mi mowil ze to normalne
Wpadłam do Was przedstawic sie i przywitac, termin mam na początek listopada ale z racji, że czekam na bliżniaki to pewnie bedzie jednak pażdziernik, więc zajżałam do Was.
witaj, rozgosc sie

co do owlosienia facetow to nieznosze jak ktorys ma cos pod pachami, tzn takie mini sa ok ale wlochy wychodzace bleeeee
klata owlosiona nie jest zla, choc moj ma malo i mi sie tak podoba
a z tym depilatorem na plecy to dobry pomysl, moj tez ma kilka czarnych, moze spodoba mu sie
werka to super familia jak sie spotykacie na swieta, wasz maluch bedzie miec duzo kuzynostwa

Do góry