reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

HEj '

Ja dziś wyciągnęłam pierworodnego na łazikowanie po sklepach dzidziusiowcych...nawet dał radę :-D...ale chuligan uciekał "gmerał" w zabawkach...ale najważniejsze że ja zrobiłam 100% normy ...ale w mojej wiosce to wybór żaden :sorry:

teraz padł zmordowany i odsypia :-D

Cholera skonczyla mi sie wegeta ,a zupa na gazie !!Czym ja doprawiac?Tylko sol i pieprz?
Ja zawsze do rosolu tylko wegete dodawalam :wściekła/y:

a ja w ogóle nie używam wegety i daję radę :tak::tak:

reklama
a ja juz po pracy :))

wlasnie wciaglam 2 golabki na obiadek tak mi strasznie smakowaly ze szok :)))

teraz bym cos na deser wciagla, bo ja zawsze po posilku mam faze na cos slodkiego
chyba kawalek ciasta szamne , ale to za 10 minut
niech golabki osiada spokojnie hihihi

Asionek jak widac mamy podobne gusta :)

zjadlabym galabka :)
no gusta mamy podobne :))

O matko ale sie nudze, nie mam normalnie z kim pogadac. Jeszcze dwa dni i do wariatkowa pojde!!
Moj polecial do Pl, moja mama pojechala do niego ( poznac moich tesciow), i po szwedac sie po gorach. I zostawila mnie sama, moja kolezanka dzisiaj leci na urlop 3tyg do Pl, jejku totalna nuda...
Juz zaczelam mowic sama do siebie, a raczej do mojej Laury:) Corci!!!

No i wzielam sie za robienie muszynka dla nas bo jakos sie zachcialo czekolady...:)))

Mama mieszka w Pl. Tylko ze ja pochodze ze wsch polski, a moj z opolskiego woj. i bardzo blisko granicy z czechami. I mama pojechala na wakacje do niego! I przy okazji poznac Alicje, i moich przyszlych tesciow:))

Wpadłam do Was przedstawic sie i przywitac, termin mam na początek listopada ale z racji, że czekam na bliżniaki to pewnie bedzie jednak pażdziernik, więc zajżałam do Was.

Ale przyleci do mnie we wrzesniu na miesiac albo dluzej pomoc przy malenstwie:) Bo jest emerytka, ja jedynaczka wiec sie nudzi Staruszka sama. A ze jest jeszcze w kwitnacej formie to czemu nie:))

Cześć wam,
ja dopiero teraz miałam czas na bb..

Mere, Rabbit gratuluję dyplomów!!!

Mi też się dziś nudziło a raczej tęskniło bo małż był na fuszce. Ale już wrócił i idziemy na grilka, a w pn do mnie siostra przyjeżdża :) i będę mieć przez parę dni towarzystwo :)

też dziś troche posprzątałam ale bardzo mi ciąży brzuszek, postoje choć trochę i od razu czuję ciągnięcie.. więc sie nie przemęczam..

miłego wieczora babeczki :*

reklama
werka dobrze że do ciebie mama przyjedzie do dzidziusia, przy pierwszym zwłaszcza dobrze jest mieć oparcie doświadczonej mamy :-)
Ja się zastanawiam jak się odnajdę przy dwujce...

Wypróbowałam ptasie mleczko kasiadz. NIEBO W GĘBIE !!! i znika w zastraszającym tempie...

Ja spadam mojego przystrzyc bo już ma na głowie chaszcz.

Ostatnia edycja:
Do góry