Asionek31
Fanka BB :)
Asia- jak joga? podobalo się ?
A mi nadal te dziąsła krwawią masakraaaaaaa elemx nie działa jakoś rewelacyjnie dziś tak sobie rozwaliłam ze nie chcialo przestać krwawić :-(
fajnie bardzo relasujaco polecam rowniez w domu sobie zrobic taki seans 30min.
kkurcze , a moze kup jakas mega miekka szczoteczke ?,
Hej.
Asionek[/B] zrob zdjecia na tej jodze ,jestem ciekawa jak wygladaja babki z brzuchami co sie wyginaja
Ja tez juz mam lozeczko zlozone i prawie co noc mi sie sni ,ze mam mala na rekach.Dzisiaj w nocy karmilam .Cale szczescie nie sni mi sie porod.
foty robic nie bede , bo nas jest tylko dwie ja i jakas babka i polozna wiec kicha hehe , nie bede im fotek strzelac , jak takie skoncentrowane cwicza
narazie brzuchy jeszcze nie za wielkie wiec wsumie zle nie jest
Ja mam jakieś chore sny czasami... np. śniło mi się że siedziałam na balkonie w czasie burzy i na laptopie coś robiłam... i piorun strzelił mi obok balkonu a wszystko razem z laptopem zrobiło się białe, a potem lamentowałam czy dziecku ten piorun nie zaszkodził.
albo że na brzuszku wyrósł mi..... siusiak..... byłam bardzo tym zażenowana i zdziwiona jak można mieć coś takiego, przeszkadzał mi, nie mogłam go zakryć...![]()
wow jakie sny
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
mnie kazał 3jajka dziennie i litr mleka i 100g białego mięsa....
yyy litr mleka , 3 jaja ? kurka w zyciu tyle nie zjem i nie wypije :/
Hej,
Asionek no i jakwrażenia jogowe? Ja w takich upałach bym chyba umarłanajpierw ciuszki ogarnę, łóżeczko rozłożę w sierpniu.
)
a dobrze
no upaly to ciezko zniesc i bez ciazy , a teraz to sapie jak slon i sie poce jak swinia :/ no , ale w koncu zawsze chcialam w cieplym klimacie byc nad morzem to i mam
Rabbit to stwierdzilam znowu ze ja sie bardzo kijowo odzywiam!
hehe no to ja tez
Cześć.
Włąśnie zbiera się na burzę i chyba będzie padać poza tym chłodno się zrobiło. Tak już 3 czy 4 dzień ale przynajmniej jest czym oddychać. Chociaż szkoda bo chciałam małą nad jeziorko zabrać.
Co myślicie o ciężarnym pływaniu w jeziorze bo ja się zastanawiam czy można?
ja w morzu juz plywalam kilka razy
teraz na basen dla ciezarnych ide
ale ogolnie jak nic ci nie jest to jasne , ze mozna