reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Asia- jak joga? podobalo się ?

A mi nadal te dziąsła krwawią masakraaaaaaa elemx nie działa jakoś rewelacyjnie dziś tak sobie rozwaliłam ze nie chcialo przestać krwawić :-(

fajnie bardzo relasujaco polecam rowniez w domu sobie zrobic taki seans 30min. :)
kkurcze , a moze kup jakas mega miekka szczoteczke ?,

Hej.

Asionek[/B] zrob zdjecia na tej jodze ,jestem ciekawa jak wygladaja babki z brzuchami co sie wyginaja

Ja tez juz mam lozeczko zlozone i prawie co noc mi sie sni ,ze mam mala na rekach.Dzisiaj w nocy karmilam .Cale szczescie nie sni mi sie porod.

foty robic nie bede , bo nas jest tylko dwie ja i jakas babka i polozna wiec kicha hehe , nie bede im fotek strzelac , jak takie skoncentrowane cwicza :)
narazie brzuchy jeszcze nie za wielkie wiec wsumie zle nie jest :)

Ja mam jakieś chore sny czasami... np. śniło mi się że siedziałam na balkonie w czasie burzy i na laptopie coś robiłam... i piorun strzelił mi obok balkonu a wszystko razem z laptopem zrobiło się białe, a potem lamentowałam czy dziecku ten piorun nie zaszkodził.

albo że na brzuszku wyrósł mi..... siusiak..... byłam bardzo tym zażenowana i zdziwiona jak można mieć coś takiego, przeszkadzał mi, nie mogłam go zakryć...:szok:

wow jakie sny :szok::-D ten siusiak niezly hehe

mnie kazał 3jajka dziennie i litr mleka i 100g białego mięsa....

yyy litr mleka , 3 jaja ? kurka w zyciu tyle nie zjem i nie wypije :/

Hej,
Asionek no i jakwrażenia jogowe? Ja w takich upałach bym chyba umarła :szok:najpierw ciuszki ogarnę, łóżeczko rozłożę w sierpniu.

)

a dobrze :)
no upaly to ciezko zniesc i bez ciazy , a teraz to sapie jak slon i sie poce jak swinia :/ no , ale w koncu zawsze chcialam w cieplym klimacie byc nad morzem to i mam :)

Rabbit to stwierdzilam znowu ze ja sie bardzo kijowo odzywiam!

hehe no to ja tez :)

Cześć.

Włąśnie zbiera się na burzę i chyba będzie padać poza tym chłodno się zrobiło. Tak już 3 czy 4 dzień ale przynajmniej jest czym oddychać. Chociaż szkoda bo chciałam małą nad jeziorko zabrać.
Co myślicie o ciężarnym pływaniu w jeziorze bo ja się zastanawiam czy można?

ja w morzu juz plywalam kilka razy
teraz na basen dla ciezarnych ide
ale ogolnie jak nic ci nie jest to jasne , ze mozna :) a nawet plywanie wskazane w ciazy jest :)

reklama
mnie kazał 3jajka dziennie i litr mleka i 100g białego mięsa....
i to dziennie? to nie dzwiie sie ze Jas sie malutki urodzil

ja mam dzis dzien doo niczego, glowa boli, jakas taka rozklapciala jestem,
zerkne na to ciasto orgazm, moze zrobie na weekend

Rudson wspolczuje problemow zdrowotnych
Gugula gratki za pozegnanie pampersa

hehe wiecie ja mam dwójkę w brzusiu...a jak robiłam białko to znacznie spadło....to pewnie dlatego....lekarz mówił że dzieciaki i ja będziemy bezpieczni jeżeli tyle dziennie będę jadła....

ciacho Orgazm pyyyyyysznnnnneeee........nie wytrzymałam i musiałam spróbować

Rudson kurcze szkoda mi was, Domel sie biedaczek meczy a teraz jeszcze ty ..
uwazajcie na siebie i trzymam kciuki zeby nic zlego z tego kupsztala nie wyszlo ;*

Rudson [/B]zdróweczka, no i powodzonka żeby w kupce nic nie wyszło.. może Domel ma jelitówkę?

no nic nie wyszło :-D:-D:-D:-D a już 3 razy robione ...może faktycznie tak kończy się jego wirusówka...

Dziś przy obiedzie to myślałam ze urodzę...nawet kęsa gówniarz nie chciał...stanie w kącie, histeria dramat....zjadł trochę i poszedł z babcią na rower...dzięku Bogu zszedł mi z oczu bo chciałam go udusić :wściekła/y::wściekła/y:

wrócą zaraz i mamy robić jagodzianki :-D

Asia ale ci zazdroszcze tej jogi :-p:-p:-p:-p

DZień doberek,
ja dzisiaj do 11 w łóżku leżałam,a taki dzień lenia,no,ale trzeba wstać bo aż wstyd.Po wczorajszej wizycie mam pobrany wymaz z gardła bo pani doktor nie podoba sie kaszel no i ...... musze powtórzyc połówkowe,bo nie mają wszystkich wymiarów,bo młody leżał w poprzek brzucha twarzą do góry,ale jakos ciesze się ,że jeszcze raz pójdę.Za miesiąc musze zrobić test obciążenia gluzozą i tyle.

Ja mleka też nie mogę,ne dlatego,że nie lubie,ale poprostu mi szkodzi,dostaje takich "pierdów złośliwych",że musiałabym spać sama w piwnicy z maską gazową na twarzy,więc nie ryzykuję.
Rabbit z fast foodem mam to samo kurcze i nie umiem sobie odmówić coli.

Ale mnie wkurrrrr dziś mój mąż nie wiem jak wasze połówki ale moj to sie niczym nie interesuje niczym oglądalismy dzis wózki i w domu pokazuje co mi sie podoba a on a cos innego i mu najlepiej poszukaj i pod nos a on łaskawie zobaczy w sumie jebbbb wózki i pojechał na basen i jeszcze do mnie co mu na basen bedzie potrzebne dziewczyny trzymajcie mnieeeeeeeeeeeeeeeeeeee:wściekła/y:

Rudson to może nie wmuszaj w małego żarcia? przejdzie mu to sam przyjdzie.. a jak się boisz że się odwodni to elektrolity dla dzieci?? Niedługo go puści ta wirusówka :cool2:

Marti ja już mojego pare tygodni proszę by pomyślał nad imieniem ;-)

reklama
hehe wiecie ja mam dwójkę w brzusiu...a jak robiłam białko to znacznie spadło....to pewnie dlatego....lekarz mówił że dzieciaki i ja będziemy bezpieczni jeżeli tyle dziennie będę jadła....

ciacho Orgazm pyyyyyysznnnnneeee........nie wytrzymałam i musiałam spróbować

no z dwojka to juz i wiecej trzeba przyjmowac bialka np.
kurka czy tylko ja nie robilam tego ciacha ?? :) tak zachwalacie , ze az slina leci !!

no nic nie wyszło :-D:-D:-D:-D a już 3 razy robione ...może faktycznie tak kończy się jego wirusówka...

Dziś przy obiedzie to myślałam ze urodzę...nawet kęsa gówniarz nie chciał...stanie w kącie, histeria dramat....zjadł trochę i poszedł z babcią na rower...dzięku Bogu zszedł mi z oczu bo chciałam go udusić :wściekła/y::wściekła/y:

wrócą zaraz i mamy robić jagodzianki :-D

Asia ale ci zazdroszcze tej jogi :-p:-p:-p:-p

kurcze szkoda , ze maly nie je ... ale napewno po chorpbie i apetyt wroci :)
jejku ja chce jagodzianke !!! u nas nawet jagos nie widzialam :/ a jak beda to cena pewnie z kosmosu :/

no troche sportu sie przyda :)
teraz basen jeszcze zaczynam od 1 lipca

Do góry