reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witam :-)

A ja się dziś wyspałam mąż z okazji długiego weekendu wzioł wolne więć dzisiaj wyleżelismy się teraz śniadanko mąż trochę popracuje na kompie :confused2: (parę tabelek dla szefa) no i potem cos pomyślimy..... a wczoraj dzień minoł leniwie popołudniu gril u znajomych oglądalismy jak chatkę sobie budują brrrr nie zazdroszczę kupa kasy kupa załatwiania :tak:

Kurcze wy już dzidziusiowe zakupki a ja w czarnej duuuu nie mam nic chyba będzie się trzeba ogarniać powoli :szok:

reklama
dzień doberek :)
na razie wpadłam się tylko przywitać. Zaraz idę pod prysznic a później postaram się nadrobić z\zaległości od wczoraj:-D
my wczoraj cały dzień przesiedzieliśmy u teściów w ogródku a wieczorkiem zabraliśmy się za składanie łóżeczka - także od wczoraj mamy nowy mebel - a dzisiaj chyba czeka nas przemeblowanie bo mebel się nigdzie nie mieści :)

elifit- a mi sie piosenka bardzo podoba... Wczoraj jej na okraglo sluchalam.
Pozatym ona jest bardzo fajny, naturalna nie to co Doda... I wkoncu spiewa sama a nie z Liberem..

Wczoraj nie moglam zasnac, poszlam spac ok 1. Tak mnie dzisiaj kapal jak nigdy, wiercil sie przewracal szturchal az sie smialam sama do siebie:)) Zebarka mi liczyla no no...

hej , hej

kurczak ja dopiero wstalam hehehe
do pracy ide na 12 , wiec spoczko, sniadanko juz wlasnie wcinam , ubiore sie pozniej i wyrobie sie na luziku :)

Rudson kurcze szkoda mi was, Domel sie biedaczek meczy a teraz jeszcze ty ..
uwazajcie na siebie i trzymam kciuki zeby nic zlego z tego kupsztala nie wyszlo ;*

jestem i ja :)
pierwszy seans jogi zaliczony :)

Witam! Melduję się jako druga! :-D
Oczywiście wakacje wychodzą mi już bokiem:wściekła/y:
Pobudka o godzinie szóstej, moje kochane dzieci włączyli sobie playstation i już po spaniu:szok::wściekła/y:

wow o 6 ?? hehe niezle :))

mlody wczoraj mimo,ze caly dzien poza domem,to ani razu nie mielismy wpadki siuskowej(i to juz byl 3. dzien z rzedu chyba) w majtki,wiec moge sie pochwalic,ze nasze odpieluchowanie zakonczylo sie wielkim sukcesem :-) czasem kupsko sie zdarzy,ale raczej robi jak go posadze nanocnik czy kibelek :-)

milego dnia kobietki :)

super , ze malemu tak dobrze idzie !! :)) zdolniacha :)

Witam się i ja....

zakatarzona i z ogniem w gardle :-:)-:)-( niestety małoletni mnie zaraził :-(

poza tym nic skubaniec nie je...narzeka ba ból brzucha...luźne kupy robi...no wykończę się...już dziś tata mój zawiózł kupę Domelową do badania...jak znów pasożyt to się zastrzelę.

Poza tym to nie chce mi się siedziec w domu i zabieram, Domela na tour de sklepy z wózkami...pooglądamy sobie :-D:-D

tak tak inhalacje :tak::tak::tak::tak:

kurcze zdrowka wam zycze i zeby jednak maly nie mial zadnego dziada !!!
milej wicieczki po sklepie :)

Hej
Ja też się zwlekłam , ja śpie jak zabita do 10tej, nie mogę się dobudzić, m pojechał na przegląd to już wogóle cisza w domu.
Teraz kawka a potem nie mam pojęcia , pogoda do dupy w kinie nic ciekawego nie grają, zgnijemy w domu:)
Życzę miłego dnia :)

hehe usmialam sie z tego gnicia :)
wpadaj do mnie u nas upaly czyli dzien jak co dzien :/
od weekendu i dalej ma byc w cieniu po 33 , 35 stopni :/ w sloncu to juz nawet nie mysle ... wykoncze sie jak nic

przez to latam sobie po sklepach , bo tam klima jest hehe i juz dzisiaj zdarzylam kupic sukienke i lancuszek ...

tak już złożyliśmy, bo chcieliśmy sprawdzić czy wszystko gra bo teraz takie fuszery robię. Okazało sie że jest nie domalowane, zadrapane a gdzieś tam jest nadmiar farby, ale doszliśmy do wniosku że już nie będziemy tego reklamowali. No i chcemy żeby się wywietrzyło bo strasznie wali drewnem , szkoda będzie maleństwo do takiego smrodu wkładać. No i jak pisałam okazało się że po wstawieniu łóżeczka do sypialni nie ma miejsca na nic, więc już się ze szwagierką dogadaliśmy że zamienimy się z nią łóżkami bo ona ma o 20 cm węższe więc będzie trochę więcej miejsca i łóżeczko będzie można inaczej postawić.

To super wyjście z zamianą łóżeczka. W sumie faktycznie lepiej żeby trochę postało...
Ja już się nie mogę doczekać kiedy my kupimy łóżeczko... ale najpierw przez ten remont musimy przebrnąć...

reklama
Hej.
My mamy wolne do poniedzialku i ja nie moge narzekac moje dzieciaki spaly dzisiaj do 10.40!:szok:
Mamusia z tatusiem rowniez:zawstydzona/y:
Ale to chyba dzieki temu ze mamy zaluzje antywlamaniowe i jest ciemno jak w d.,no to spia jak ta lala.:-)
Gugula gratuluje odpampersowania!
Asionek
zrob zdjecia na tej jodze ,jestem ciekawa jak wygladaja babki z brzuchami co sie wyginaja
Rudson moze lepiej zostan w domu ,zebys sie nie zaprawila doszczednie!

Ja tez juz mam lozeczko zlozone i prawie co noc mi sie sni ,ze mam mala na rekach.Dzisiaj w nocy karmilam .Cale szczescie nie sni mi sie porod.

Do góry