reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

elifit- a weź nic nie mów na pocieszenie mam juz dzis za sobą jagodziankę i ciastko francuskie z wiśnią ;-)

Marti moj nie jest lepszy. O zakupach nie chce slyszec. A temat wozka, ty wybierz ja place... Tez zadnego zianteresowania jaki, a po co i dlaczego.

Witam sie z wami po calym dniu szalenstwa. Moj polecial do Polandu, i wraca dopiero w przyszly poniedzialek. Zostawi mi karte z limitem na 500f :-D:-D:-D
Uradowana, polecialam jeszcze dzisiaj na zakupy, i o dziwo nie obkupilam sie bo nic mi sie nie podobalo. Wszystko bylo mdle, jednolite zadnych rewelacji
Kupilam tylko dwie pary bucikow, rozowe pantofelki, i taki bamboszki Emu, slodkie na zime!
I dlasiebie pare drobiazgow...

W poniedzialek drugie podejscie!

reklama
werka :-D:-D zawsze tak jest jak się ma kase w ręce :-D
A kto by się faceta pytał o wózek czy co gorsza jego kolor :-D przecież oni i tak tylko cenę zauważą :-D

Akurat wozek to z Polski bedzie i jemu lepiej. Bo ja sobie wybralam w Uk za 550f z fotelikiem sam, a z polski przeliczajac na f - 360f z przesylka:)

Ja juz zabukowalam bilet mojej mamie na wrzesien :-):-)

DZień doberek,
ja dzisiaj do 11 w łóżku leżałam,a taki dzień lenia,no,ale trzeba wstać bo aż wstyd.Po wczorajszej wizycie mam pobrany wymaz z gardła bo pani doktor nie podoba sie kaszel no i ...... musze powtórzyc połówkowe,bo nie mają wszystkich wymiarów,bo młody leżał w poprzek brzucha twarzą do góry,ale jakos ciesze się ,że jeszcze raz pójdę.Za miesiąc musze zrobić test obciążenia gluzozą i tyle.

Ja mleka też nie mogę,ne dlatego,że nie lubie,ale poprostu mi szkodzi,dostaje takich "pierdów złośliwych",że musiałabym spać sama w piwnicy z maską gazową na twarzy,więc nie ryzykuję.
Rabbit z fast foodem mam to samo kurcze i nie umiem sobie odmówić coli.

to ladnie pospalas :)
nie moge z tych pierdow :-D
ja wlasnie grzecznie szklaneczke zimnego mleka wypilam do ciasteczek rzecz jasna zeby nie bylo :)

Ale mnie wkurrrrr dziś mój mąż nie wiem jak wasze połówki ale moj to sie niczym nie interesuje niczym oglądalismy dzis wózki i w domu pokazuje co mi sie podoba a on a cos innego i mu najlepiej poszukaj i pod nos a on łaskawie zobaczy w sumie jebbbb wózki i pojechał na basen i jeszcze do mnie co mu na basen bedzie potrzebne dziewczyny trzymajcie mnieeeeeeeeeeeeeeeeeeee:wściekła/y:

nie przejmuj sie , moj ma podobnie :/ wsumie juz mam w tylku niech daje kase , a ja kupie sama :) przynajmniej sie nie wtraca i nie kreci nosem
ale wiem , ze chcialoby sie zaangazowania troche ze strony faceta ... tylko chyba malo ktory taki jest

No dziewczyny, zaangażowanie faceta owszem ale nie chciejcie niemożliwego ! :-D w zakupy?
werka ponad 500 :szok: to coś ty wybrała! ja wiem że są i takie za ponad 1000 ale za 400 już są ze wszystkim i takie fajne.

werka no śliczny ale w podobnym stylu są też innych marek a są tańsze, a przypomnij mi jaki ten w pl kupiłaś.
o, wreszcie suwaczek normalny dałaś, to ty 2 dni przede mną

werka no śliczny ale w podobnym stylu są też innych marek a są tańsze, a przypomnij mi jaki ten w pl kupiłaś.
o, wreszcie suwaczek normalny dałaś, to ty 2 dni przede mną

Ja mam termin na 1-go pazdziernika. Takze razem z elifit bedziemy rodzic:)
Moze i sa gdzies inne ladniejsze i tansze ale u mnie malo jest sklepow z dzieciecymi wozkami. Na akcesoria nie narzekam.
A to moj wybrany wozek
W

reklama
Do góry