reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ja mam jakieś chore sny czasami... np. śniło mi się że siedziałam na balkonie w czasie burzy i na laptopie coś robiłam... i piorun strzelił mi obok balkonu a wszystko razem z laptopem zrobiło się białe, a potem lamentowałam czy dziecku ten piorun nie zaszkodził.

albo że na brzuszku wyrósł mi..... siusiak..... byłam bardzo tym zażenowana i zdziwiona jak można mieć coś takiego, przeszkadzał mi, nie mogłam go zakryć...:szok:

reklama
helllo mamuśki....ja od rana zalatana...teraz dopiero mogę usiąść na dupie....robiłam ciasto Orgazm...:) z naszego wątku kulinarnego...ciekawe jak wyjdzie....już bym go jadła:p kurde trochę połaziłam dzisiaj i już ciągnie brzusio...fuck....;/

a co tam u was mamuśki??

Hej,

Rabbit ciasto robiłam na wczoraj, polecam.. jeszcze mam to idę wszamać bo mi przypomniałaś ;-)
Asionek no i jakwrażenia jogowe? Ja w takich upałach bym chyba umarła :szok:
Rudson zdróweczka, no i powodzonka żeby w kupce nic nie wyszło.. może Domel ma jelitówkę?
Marti a płuczesz szałwią?? albo płynem? sama pasta dużo nie zdziała, ja na afty, dziąsła i różne takie zawsze płuczę szałwią i mi pomaga.
Gugula gratki! teraz będzie tylko lepiej :tak:
kasiadz ja też mam łóżeczko od siorki, takie turystyczne.. jeszcze ktoś tam ma mi dać drewniane w spadku ;] ale z rozkładaniem czekam, najpierw ciuszki ogarnę, łóżeczko rozłożę w sierpniu.

ide robić obiadek, dziś kalafiorek w bułeczce i jajko sadzone..mmm :)

wiesz ale zamiast mleka możesz sobie budyń robić...jogurty pić....serki jeść....co tam lubisz...chodzi o to żeby jeść dużo białka...noo te jajka i mięso bardzo ważne...

ja też nie jem tyle jaj dziennie bo nie lubię.....za to bardzo lubie serki i jogurty...takze tym się opycham...a poza tym opycham się słodyczami i wszystkim co jest w lodówce...nooo i strasznie mi smakują fast foody....:(

reklama
Cześć.
Ja jak zwykle na śpiąco jedno oko mam tylko otwarte ;) drugie się zamyka. wykorzystuję moją mamę do opieki nad Zosią i jak tylko mam chwilę wolną to siup na łóżko, wtulam się w poduchę i kimam. Młoda znowu zaczęła się na mleko w nocy budzić i tym mnie oststecznie dobija. Nawet na forum nie mam siły.

Jeśli chodzi o odżywianie to mi lekaż powiedział, że mleko można zamienić na jogurty, kefiry maślanki itp. a jeśli w ogóle sie nie lubi krowich przetworów to dużo ryb i białego mięsa.
Dostałam alergii i nie mogę już jeść truskawek ;( całe szczęście, że wcześniej się najadła.

Włąśnie zbiera się na burzę i chyba będzie padać poza tym chłodno się zrobiło. Tak już 3 czy 4 dzień ale przynajmniej jest czym oddychać. Chociaż szkoda bo chciałam małą nad jeziorko zabrać.
Co myślicie o ciężarnym pływaniu w jeziorze bo ja się zastanawiam czy można?

Do góry