reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Werka bardzo ładny ten wózeczek, ale w opisie nie ma wagi podanej? i ja bym kolor bardziej żywy wybrała :)

Zaraz poszukam dla was linka gdzie sa dokladne wymiary itd.

Widzialam go na zywo, jest bardzo lekki, sam stelaz jest leciusienki, gondola tez i jest pokaznych wymiarow, ze dzidzius bedzie mogl machac raczkami.
Kolega mi poprostu doradzil nie ten ktory jest drogi tylko ten ktory najbardziej sie sprzedaje, i jest malo reklamacji.
Ten kolor wybralam bo akurat ten mi sie podoba... Na zywo wygladal najlepiej. A ja nie szukalam rabego, bo nie lubie takich kolorow...

O to link COLETTO.pl - Najlepsze produkty dla Twojego dziecka. to jest strona firmowa tych wozkow:))

reklama
werka u mnie też nie ma sklepów z wózkami (ze 2 albo 3 w okolicznych miasteczkach) ale ja przez internet będę zamawiać. To szybko się planujesz uwinąć z następnym :-)ciekawe tylko czy ci to po pierwszym nie przejdzie :-)

Lenka no współczuje kaszlu, ale może po tych wymazach będzie wiadomo co cię zaatakowało

Asionek wszędzie piszą, że dzieci są najbardziej aktywne między 20 a 8 rano, u mnie faktycznie się to sprawdza, są dni, że tylko wieczorkiem czuję małą a są i takie, że mała daje czadu cały dzień, pewnie zależy jak sie w macicy ułoży

Werka śliczny wózio

nadrobiłam ale chyba z pól godziny siedziałam :)
wcześniej nawet nie miałam czasu zajrzeć, bo mój mąż ma teraz 3 dni wolnego, a wiecie jak to jest jak chłop w domu :/ tak mi czas zorganizował, że dopiero teraz mogę normalne oddychać i przede wszystkim odpocząć

werka u mnie też nie ma sklepów z wózkami (ze 2 albo 3 w okolicznych miasteczkach) ale ja przez internet będę zamawiać. To szybko się planujesz uwinąć z następnym :-)ciekawe tylko czy ci to po pierwszym nie przejdzie :-)

No wlasnie sie obawiam sie moge sie rozmyslic i bede chciala szybko wrocic do pracy, bo ciagle tylko pieluchy obiady sprzatanie i wiadomo co***:rofl2:

Werka extra wózek... podoba mi się purpurowy albo beż.... a i jaki kolor wybierzesz to myślę, że będzie pasować dla każdej płci ;)

Ja wybralam kolor bezowy:))

Kurcze dzisiaj moja pierwsza noc bez Mirka, ale mi smutno... Kto mi bedzie koldre w nocy zabieral i wpychal sie na moja poduszke :(( Ojej nie raz go mam dosyc, a jak go nie ma to strasznie tesknie...

sivi ja tez wole jak on w domu jest, nawet lezenie przed TV plackiem jest mile:))

reklama
Do góry