reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Pierwsza! :-D Wow i to nie pisze z pracy hehe :-D

Małż poszedł na fuchę, cały dzień go nie będzie ale kaski cos przyniesie więcej to sie pocieszam. ja po moim standardowym śniadanku czyli płątki czeko z mlekiem, diduś poszalał a potem mu pośpiewałam trochę bo mi się baaardzo podoba nowa piosenki Sylwii Grzeszczak

http://www.youtube.com/watch?v=AZDHGqJBVDE

dziś będę przebierać ubranka dla dida, życzcie mi szczęścia bo jest tego troche a nie mam gdzie tego pomieścić.

miłego dzionka ;]

Ostatnia edycja:
reklama
Witam! Melduję się jako druga! :-D
Oczywiście wakacje wychodzą mi już bokiem:wściekła/y:
Pobudka o godzinie szóstej, moje kochane dzieci włączyli sobie playstation i już po spaniu:szok::wściekła/y:

Malutka, a co Ci dzieciaki spac nie moga? kurde,ja pamietam zawsez w wakacje to przed poludniem ciezko bylo oczy otworzyc,a co dopiero o 6 wstac zeby grac :-D
ale moje dziecko dzis tez bardzo wczesnie jak na siebie, chwile przed 8....ehhh,a planowalam sie wyspac,bo wczoraj o wpoldo 10,wiec po cichu mialam nadzieje,ze dzis podobnie :-D jak widac,nadzieja matka 'wiadomo czyja' :-D
elifit, powodzenia w takim razie w upychaniu ciuszkow :-D

pogoda nam sie skichala, pada i w ogole jest bleeee.....wczoraj u nas zakupowo, kupilam dla mlodego troche rzeczy, dla dzidzi w sumie nic nadal :-D kupilam tylko jedne malutkie spodenki i moja tesciowa bodziaka i czapusie...ale generalnie u nas to bieda z tymi ciuszkami,nie cciekawego...

mlody wczoraj mimo,ze caly dzien poza domem,to ani razu nie mielismy wpadki siuskowej(i to juz byl 3. dzien z rzedu chyba) w majtki,wiec moge sie pochwalic,ze nasze odpieluchowanie zakonczylo sie wielkim sukcesem :-) czasem kupsko sie zdarzy,ale raczej robi jak go posadze nanocnik czy kibelek :-)

milego dnia kobietki :)

Witam! Melduję się jako druga! :-D
Oczywiście wakacje wychodzą mi już bokiem:wściekła/y:
Pobudka o godzinie szóstej, moje kochane dzieci włączyli sobie playstation i już po spaniu:szok::wściekła/y:

malutka u mnie to samo:))))
normalnie nie dobudzisz...a teraz już drugi dzień pobudka skoro świt...
ah te dzieci,ale ja tak samo na wakacjach snu nie potrzebowałam!!!!!

gugula,mówiłam:)))))
Gratulacje dla Szymusia,będzie już tylko lepiej:)))))Super!!!!!!!

Mariolciaa Ty też pobudka?? :-D

Gugula starszy to by spał nawet i do dziesiątej, tylko ,że młodszy od zawsze tak wcześnie wstaje, a jak on wstaje to już nikt niestety nie pośpi :wściekła/y:

Agadaria to witaj w klubie :-D
U mnie niestety tak już pewno będzie przez całe wakacje, więc nie wiem co lepsze, szkoła czy wakacje :wściekła/y:

Witam się i ja....

zakatarzona i z ogniem w gardle :-:)-:)-( niestety małoletni mnie zaraził :-(

poza tym nic skubaniec nie je...narzeka ba ból brzucha...luźne kupy robi...no wykończę się...już dziś tata mój zawiózł kupę Domelową do badania...jak znów pasożyt to się zastrzelę.

Poza tym to nie chce mi się siedziec w domu i zabieram, Domela na tour de sklepy z wózkami...pooglądamy sobie :-D:-D

Lena - to spróbuj inhalacji ze soli i sody oczyszczonej to oczyszcza drogi oddechowe przy mokrym kaszlu :tak: ja miałam taki kaszel pod koniec kwietnia, że czułam jak mi się dziecko w brzuchu przewala i wiązadła macicy mnie ciągły jak nie wiem co :dry: i piłam na noc SINECOD

tak tak inhalacje :tak::tak::tak::tak:

reklama
Hej
Ja też się zwlekłam , ja śpie jak zabita do 10tej, nie mogę się dobudzić, m pojechał na przegląd to już wogóle cisza w domu.
Teraz kawka a potem nie mam pojęcia , pogoda do dupy w kinie nic ciekawego nie grają, zgnijemy w domu:)
Życzę miłego dnia :)

Do góry