reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Czesc dziewczyny :) Nareszcie moge w spokoju poczytac bo podlaczylam lapka na dluuugim kablu od rutera do sypialni.
masakra jaki mam mlyn tutaj z dzieciakami.Olka od rana do wieczora w ogrodzie i gromada dzieciakow albo ona gdzies ciagnie.trzeba miec oczy wokol glowy.Ale mloda jest strasznie szczesliwa z dziadkami.
Mialysmy dzis tylko niemila przygode z okulista bo od 2 dni miala zaczerwienione oczko wiec czybko umowilam sie do okulisty.Dzis rano bylysmi i okazalo sie ze ma wbity w oko opilek zardzewialego metalu.Ale na szczescie udalo jej sie to wyciagnac w gabinecie bo Olka byla strasznie grzeczna i obylo sie bez szpitala i narkozy.Dostala masc do oczka i mam nadzieje ze minie.
A moja dzidzia ostatnio dosc szaleje szczegolnie jak klade sie na hamaku wierzga jak mlody zrebak chyba sluza sluza jej wiejskie klimaty ;)
Teraz czytam dalej :)

reklama
Czesc dziewczyny :) Nareszcie moge w spokoju poczytac bo podlaczylam lapka na dluuugim kablu od rutera do sypialni.
masakra jaki mam mlyn tutaj z dzieciakami.Olka od rana do wieczora w ogrodzie i gromada dzieciakow albo ona gdzies ciagnie.trzeba miec oczy wokol glowy.Ale mloda jest strasznie szczesliwa z dziadkami.
Mialysmy dzis tylko niemila przygode z okulista bo od 2 dni miala zaczerwienione oczko wiec czybko umowilam sie do okulisty.Dzis rano bylysmi i okazalo sie ze ma wbity w oko opilek zardzewialego metalu.Ale na szczescie udalo jej sie to wyciagnac w gabinecie bo Olka byla strasznie grzeczna i obylo sie bez szpitala i narkozy.Dostala masc do oczka i mam nadzieje ze minie.
A moja dzidzia ostatnio dosc szaleje szczegolnie jak klade sie na hamaku wierzga jak mlody zrebak chyba sluza sluza jej wiejskie klimaty ;)
Teraz czytam dalej :)

To dzielną masz córeczkę :happy2:

oj to moj maluch jest zupelnie inny niz jego brat
Jaska ledwo co czulam, nie wiedzialam co to kuksance i harce w brzuchu
a teraz juz jak sie zaweznie to kilka razy musze na siusiu latac tak daje po pecherzu
ciagle kopie na dole, czyli glowka jest w gore,
Jas jest spokojny to ten maluch bedzie chyba z innym temeramentem

nie wiecie kiedy dzieciaczki zaczynaja sie przekrecac?

pryzybela mi tez synowie zabieraja urode, a myslisz ze usg moze sie mylic?

malutka zdjecia super, przypominaj linkiem to chetnie codziennie zaglosuje

A moja mama wspomina ze bylam mega łobuz nie jadlam nie spalam nie robilam kupek i wogole wszystko dluuugo bylo na nie.bardzo lubilam kupami sciany malowac :) Natomiast moj M ponoc niemalze idealnym dzieckiem byl tak wspomina tesciowa.A moja corcia to chyba jednak do mamusi sie udala.Zobaczymy jak bedzie z druga.

Malutka bylam w totalnym szoku ze tak dzielnie to zniosla oczywiscie trzeba bylo ja przytrzymac ale za drugim razem poszlo i oczko czyste.Ja oczywiscie beczec zaczelam jak tylko taka wielgachna igle zobaczylam koszmar.

oj to moj maluch jest zupelnie inny niz jego brat
Jaska ledwo co czulam, nie wiedzialam co to kuksance i harce w brzuchu
a teraz juz jak sie zaweznie to kilka razy musze na siusiu latac tak daje po pecherzu
ciagle kopie na dole, czyli glowka jest w gore,
Jas jest spokojny to ten maluch bedzie chyba z innym temeramentem

nie wiecie kiedy dzieciaczki zaczynaja sie przekrecac?

pryzybela mi tez synowie zabieraja urode, a myslisz ze usg moze sie mylic?

malutka zdjecia super, przypominaj linkiem to chetnie codziennie zaglosuje
Z tego co mi wiadomo to narazie majamiejsce zeby wedrowac po calej macicy.
Ale ja znam dzieci ktore 9m.mialy dupke na dole ,a pozniej i tak sie przekrecily.

WerkaMirek no to faktycznie musial się zrobić zazdrosny skoro tak wyszło z tym chodzeniem bez biustonosza - trzeba było powiedzieć:"ładne mam to i pokazuję" a i nieważne, że dziewczyna kolegi ma większe - większe nie znaczy ładniejsze
cool2.gif

nie wyobrażalam siebie jako karierowiczki - od jakiegoś czasu już myślałam namiętnie o brzdącu i się doczekalam ;)
malutka wrrr.... myslalam, że można zagłosowac na to zdjęcie z tym samym adresem mail - to znaczy, że można tylko raz? Ble... ja myślalam, że codziennie będe mogła zagłosować... śliczne te zdjęcia - naprawdę... a ta córeczka przecudna koleżanki... takie ma oczka ciemne i buźkę cudną
Lena współczuję... zyczę szybkiego powrotu do zdrówka, kochana... a antybiotyk jak trzeba to trzeba. Ja brałam jak byłam chora i było ok ;)
EwaBanak no fajnie, że nie mam zgagi, bo jak piszecie jaka to masakra jest....
Asionek moje dziecię rusza się często dosyć w ciągu dnia... jak siedzę czy leżę to tak harcuje, że szok :szok: pewnie Twoje jest troszkę mniej ruchliwe ;)
A z tym liczeniem ruchów to głupota -chyba bym powariowała i pierwsze słyszę, żeby liczyć ruchy
elifit solina cudne miejsce ;)

Dzis znowu ze chodze bez :-)
Najgorsze jest to kolega sie smieje z jej "cyckow", i jej figury. Ze ma "kochanego cialka za wiele"... Troche chamsko ale coz... Jak by mnie moj chlop tak powiedzial przy wszystkich to pozniej mialby pieklo....

Dziewczyny mam od niej taką wiadomość, że można zagłosować i więcej razy, pod warunkiem ,że ma się więcej adresów e-mail i wyczyści się w przeglądarce pliki cookie (narzędzia/opcje internetowe/wyczyść cookie)

reklama
Do góry