reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

nie wiecie kiedy dzieciaczki zaczynaja sie przekrecac?

jak byłam 2 tygodnie temu u lekarza
to u mnie było już przekręcone ...

elifit mnie też ponoć nie było :-)
Milena za to jest wszędzie, ciekawe jak będzie z drugim :happy2:

Sylwia super że tak to się skończyło, bardzo dzielna Dziewczynka :tak:

Przedszkole pożegnane ... popołudnie na dworze zaliczone,
Młoda nawet padła sama w naszym łóżku co się nigdy nie zdarza :confused:
M też już chrapie, mi by wypadało się trochę testów pouczyć
ale jakoś nie ma miłości do tego :baffled:

reklama
Miłej nocki kasiadz :happy2: A ja siedzę i przeglądam czerwcówki ,jestem pełna podziwu jak informują się na wzajem sms'ami ,która właśnie wylądowała na porodówce itp, itd ,trzeba będzie później i u nas coś takiego zrobić :cool2:

Ciekawe jakie bedzie po porodzie??!!
Ja sie modle zeby bylo takie jak ja. Ja podobno caly czas spalam, jadlam, sralam przez sen.Jak mialam pol roku mama sadzala mnie na nocniku, owijala mnie koldra i tak siedzialam:)) hehe

no ciekawe :)
ja sie modle , zeby we mnie sie nie wdalo hehe , bylam koszmarnym , rozdartym dzieckiem wiecznie pijacym butle ... az dziw , ze mama po takiej traumie na siorke sie zdecydowala hehe

Czesc dziewczyny :) Nareszcie moge w spokoju poczytac bo podlaczylam lapka na dluuugim kablu od rutera do sypialni.
masakra jaki mam mlyn tutaj z dzieciakami.Olka od rana do wieczora w ogrodzie i gromada dzieciakow albo ona gdzies ciagnie.trzeba miec oczy wokol glowy.Ale mloda jest strasznie szczesliwa z dziadkami.
Mialysmy dzis tylko niemila przygode z okulista bo od 2 dni miala zaczerwienione oczko wiec czybko umowilam sie do okulisty.Dzis rano bylysmi i okazalo sie ze ma wbity w oko opilek zardzewialego metalu.Ale na szczescie udalo jej sie to wyciagnac w gabinecie bo Olka byla strasznie grzeczna i obylo sie bez szpitala i narkozy.Dostala masc do oczka i mam nadzieje ze minie.
A moja dzidzia ostatnio dosc szaleje szczegolnie jak klade sie na hamaku wierzga jak mlody zrebak chyba sluza sluza jej wiejskie klimaty ;)
Teraz czytam dalej :)

o matko :szok: dzielna masz coreczke !! ja jak to czytalam to az mnie ciary przeszly ... ale to moze dlatego , ze ja i oczy to juz inna bajka hehe
nawet kropli sobie nie wpuszcze i ktos tez nie da rady takie mam schizy ...

Dzis znowu ze chodze bez :-)
Najgorsze jest to kolega sie smieje z jej "cyckow", i jej figury. Ze ma "kochanego cialka za wiele"... Troche chamsko ale coz... Jak by mnie moj chlop tak powiedzial przy wszystkich to pozniej mialby pieklo....

wow co za fecet :/ chyba bym swojego zabila za takie cos , a wsuie szkoda by mi bylo rak , porpostu bym go zostawila :)

Pysia no lenwiec maly siedzi w brzuszku :)

Tez mowie dobranoc ,a zgaga chyba mi wypali dziure w gardle!
Probowalam pic sprita jak mowila Milka ,ale na mnie nie dziala:-(
Na mleko nie moge patrzec ,mam odruch wymiotny. I wydaje mi sie ze to moze od owocow?

Kolorowych snow:blink:

hej dziewczyny

Ja ide w poniedzialek do Połoznej a potem na USG i jestesmy z mezem ciekawi kto tam nam wariuje w brzuszku..bo ostatnio na Usg nie chcialo sie dziecko pokazac(odwrocilo sie tylkiem i klops):-):-):-):-)

a tak pozatym jest ktos z miejscowosci OSS???

Pozdrawiam
Dobrej nocki

Witam o poranku mamuski :)
Wlasnie zjadlam sniadanko w lozeczku tylko zapomnialam zamowic sobie kawusie :(Bede musiala sama podniesc tylek.
dziu kolejny dzien leniuchowania.Za chwilke pewnie mi sie to znudzi bo nie jestem do tego przyzwyczajona ale jak na razie jest fajnie.Tesknie troszke za mezusiem ale trudno.

Dziewczynki ze zgaga jednak caly nabial pomaga na zgage,ograniczenie mieska i owocow.Moze to nie musi byc mleko moze jakis jogurcik.Mi pomaga a kefir to juz na pewno.

Milego dnia zycze :)

ja juz po kawce i szykuje sie do sniadania, pralka nastawiona - wiec czuje sie dzis mniejszym leniem (nie ide do pracy) hihihihi

moj maluszek ma swoje pory na porzadne baraszkowanie a tak to go czuje co jakis czas, ale boje sie,ze jak zaczne liczyc ruchy to dostane p****** do glowy :/ naprawde tak tzreba liczyc caly dzien? a co w nocy?

hej kobiety
widze ze nie tylko ja juz na noach, a u mnie dopiero 6...
dodam ze polozylam sie dobrze po 1 .. no ale ...
tez popijam kawusie, bezkofeinowa oczywiscie i zastanawiam sie jak zagospogarowac dzisiajszy czas.

o 11 musze jechac ze znajomym do b&q pokupowac troszke rzeczy, ktore beda potrzebne do remontu, a pozniej chyba pojade na jakiej zakupki

zla jestem troche, bo wczoraj bukowalam sobie bilet do pl i co o dupa
dranie mnie zrobily wstrtnie, w trakcie bukowania bolet skoczyl ponad 40% ceny do gory i sie wscieklam i nie zamowilam ...
probuje sobie teraz wmawiac ze moze dobrze, bo w pl sa ualy i sie bede meczyc , bo to za 2 tyg mialabym leciec a to juz bedzie pod 7 miesiac prawie, ale to malo pomaga hehehe

a problem polega na tym, ze my bedziemy miec spory remont, do tego trzeba zmienic autko i kurde nie chce wydawac za duzo kasy , wiadomo...
a do kieszeni tez trzeba wziac sianka troche .... buuuu

reklama
ja juz po kawce i szykuje sie do sniadania, pralka nastawiona - wiec czuje sie dzis mniejszym leniem (nie ide do pracy) hihihihi

moj maluszek ma swoje pory na porzadne baraszkowanie a tak to go czuje co jakis czas, ale boje sie,ze jak zaczne liczyc ruchy to dostane p****** do glowy :/ naprawde tak tzreba liczyc caly dzien? a co w nocy?
ja nie liczylam nigdy ruchow, tzn w pierwszej ciazy
chyba bym bzika dostala, mniej wiecej czulam jak sie rusza, zapamietywalam pory dnia zeby wiedziec kiedy ostatnio sie ruszal i tyle
teraz tez nie bede sobie glowy zaprzatac liczeniem

Ataram no szkoda ze tak wyszlo, ale faktycznie wyjazd do PL to pochlaniacz kaski, ostatnio bylismy na tydzien i znow poszlo wiecej niz planowalismy, nie wiem na co sie wydaje

ale z was ranne ptaszki, cociaz ja dzisiaj tez juz o 7 pralke wstawialam,
zostalismy z Jasiem sami na 5 dni bo maz poszedl do szpitala, kurcze mam nadzieje ze sie nie przeciaze noszeniem

Do góry