reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
wiecej higieny plus TZ zmienia kuwete i bedzie dobrze :)
ooo juz na pilates sie zapisalas ?? ja tez mysle , ze moze na cos sie zapisze , ale nie wiem czy u mnie cos robia takiego ?? trzeba poszukac :)

Zapisalam sie bo normalnie cwicze 2 razy w tygodniu, a teraz nie moge za gwaltownie (np. skakac) bo mi od razu niedobrze... a sportu bedzie mi brakowalo, nie chce sobie przerwy robic :)
Myje rece po kocie caly czas - nie wiem czy mi lekarz zaprpoponuje badania na toksoplazmoze (ide na wizyte we wtorek), tylko od samego kota sie nie opedze, bo to straszny miziak jest - ale teraz juz zero calowania kota ;)

ja chyba bym sobi darowala kregle , ale ja przewrazliwiona jakas jestem teraz :/
moze znajdziesz kule taka dla kobiet specjalnie :)

Cytrynka gin powinien dac ci skierowanie na tokso i inne badziewia , jak nie da to sie sama upomnij , to sa bardzo wazne sprawy nie mozna bagatelizowac !!

reklama
Rany ile czytania do nadrabiania! Z tego już by niezła książka wyszła:-)

CYTRYTNKA ja mam kota. W pierwszej ciąży zrobiłambadanie na toxo i sobie i Citkowi. On jest kotem domowym, nie wychodzi więc nie było problemu z tym, że może coś przynieść z podwórka. Ale generalnie lepiej nie mieć kontaktu z odchodami no i mycie rączek wskazane. Ale bez przesady, całą ciążę przespałam Z Ciciorek i wszysko ok.

Ja zabieram się za pieczenie ciasta bo jutro znajomi mają wpaść...

Do góry