reklama
wiecej higieny plus TZ zmienia kuwete i bedzie dobrze
ooo juz na pilates sie zapisalas ?? ja tez mysle , ze moze na cos sie zapisze , ale nie wiem czy u mnie cos robia takiego ?? trzeba poszukac
Zapisalam sie bo normalnie cwicze 2 razy w tygodniu, a teraz nie moge za gwaltownie (np. skakac) bo mi od razu niedobrze... a sportu bedzie mi brakowalo, nie chce sobie przerwy robic
Myje rece po kocie caly czas - nie wiem czy mi lekarz zaprpoponuje badania na toksoplazmoze (ide na wizyte we wtorek), tylko od samego kota sie nie opedze, bo to straszny miziak jest - ale teraz juz zero calowania kota
Asionek31
Fanka BB :)
ja chyba bym sobi darowala kregle , ale ja przewrazliwiona jakas jestem teraz :/
moze znajdziesz kule taka dla kobiet specjalnie
Cytrynka gin powinien dac ci skierowanie na tokso i inne badziewia , jak nie da to sie sama upomnij , to sa bardzo wazne sprawy nie mozna bagatelizowac !!
moze znajdziesz kule taka dla kobiet specjalnie
Cytrynka gin powinien dac ci skierowanie na tokso i inne badziewia , jak nie da to sie sama upomnij , to sa bardzo wazne sprawy nie mozna bagatelizowac !!
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Tylko ze ja mieszkam w UK a tu wszystko wyglada inaczej... no ale poprosze, a jak nie to zrobie prywatnie najwyzej.
Cytrynka ja tez mieszkam w UK jak bylam w ciazy z Natkiem mialam robione bad na toxo
Asionek31
Fanka BB :)
chyba wszedzie nie tylko w Pl robia badanie na tokso ... jak cos to sie upomnij
Vileyka przykro mi
Vileyka przykro mi
edyta01
Czekamy na czwarty cud
mówi się trudno założe sobie wątek listopadówek
Glowa do gory ;-) widze ze jestes z Warszawy a dokladnie z jakiej dzielnicy ? bo ja tez z Warszawy :-)
reklama
Rany ile czytania do nadrabiania! Z tego już by niezła książka wyszła:-)
CYTRYTNKA ja mam kota. W pierwszej ciąży zrobiłambadanie na toxo i sobie i Citkowi. On jest kotem domowym, nie wychodzi więc nie było problemu z tym, że może coś przynieść z podwórka. Ale generalnie lepiej nie mieć kontaktu z odchodami no i mycie rączek wskazane. Ale bez przesady, całą ciążę przespałam Z Ciciorek i wszysko ok.
Ja zabieram się za pieczenie ciasta bo jutro znajomi mają wpaść...
CYTRYTNKA ja mam kota. W pierwszej ciąży zrobiłambadanie na toxo i sobie i Citkowi. On jest kotem domowym, nie wychodzi więc nie było problemu z tym, że może coś przynieść z podwórka. Ale generalnie lepiej nie mieć kontaktu z odchodami no i mycie rączek wskazane. Ale bez przesady, całą ciążę przespałam Z Ciciorek i wszysko ok.
Ja zabieram się za pieczenie ciasta bo jutro znajomi mają wpaść...