reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Za 2 tygodnie to i ja sądze ze bedzie w sam raz :) Z Jaśkiem byłam w 7 tygodniu pierwszy raz, a i tak nie mialam USG a dopiero w 9 tygodniu juz był 2 cm ludek :D

A no własnie zauważyłam ze Pysia usunęła konto !!!!!!!!!!!!! Ciekawe co sie stało !!!!!!???? Mam nadzieje ze nic złego !!!!!!!!!!!:tak:

Asionek nikt nie wie dlaczego Pysia podjela taka decyzje,przeciez wczoraj bylo wszystko dobrze...

Mamuska a gdzie przepis na kebaba ??:-p

Eli dzieki :)

no wlasnie z ta Pysia dziwne troche ... i KOcurka tez wcielo jakos
moze poszly na inne forum ??

ja tez z chcecia zobacze przepis na kebaba :) uwielbiam szczegolnie wlasnie taki wlasnej roboty

Ok to napisze szybciutko :):):)
Ja robie z cycka z kurczaka :) Kroje na kawałki wlewam olej przyprawe do kebab i na noc odstawiam zeby sie marynowało !!godzine przed obiadem robie sos czosnkowy, zawsze cały kubek bo my uwielbiamy , tzn ze 3 łyzki smietany i 4 łyzki majonezu, koperek, 3 ząbki czosnku (bardzo cienko starty) No i frytki !! Mięso smaże kłąde na frytki posypuje pekińską polewam sosem czosnkowym ketchupem na wierzch pomidor ogórek , troszke koperku i tyle filozofi :) Mam gdzies nawet fotke jak kiedys robilismy :)Tylko sorki za jakość tego zdjęcia , ale mniej wiecej widac co i jak :):):):):-):-):-)

kebab.jpg

Ok to napisze szybciutko :):):)
Ja robie z cycka z kurczaka :) Kroje na kawałki wlewam olej przyprawe do kebab i na noc odstawiam zeby sie marynowało !!godzine przed obiadem robie sos czosnkowy, zawsze cały kubek bo my uwielbiamy , tzn ze 3 łyzki smietany i 4 łyzki majonezu, koperek, 3 ząbki czosnku (bardzo cienko starty) No i frytki !! Mięso smaże kłąde na frytki posypuje pekińską polewam sosem czosnkowym ketchupem na wierzch pomidor ogórek , troszke koperku i tyle filozofi :) Mam gdzies nawet fotke jak kiedys robilismy :)Tylko sorki za jakość tego zdjęcia , ale mniej wiecej widac co i jak :):):):):-):-):-)

Zobacz załącznik 324695

O mamusiu ale to musi byc pyszne,slina mi cieknie a jezor mam do samej podlogi :-):-)
Ja tez uwielbiam sos czosnkowy...ale narobilas mi smaka.....ja chce KEBABA

Ostatnia edycja:
reklama
Mamuska wow , ale mi smaka narobilas :) az mi slinianki sie powiekszyly hehe

ja sos robie do mies grilowanych , kebaba czy gyrosa tak , ze szatkuje lub scieram ogorka zielonego , czosnku sporo, dodaje kubeczek jogurtu naturalnego , sol , pieprz i gotowe :) uwielbiam ten sos i moge go do wszystkiego jesc , zdrowo i malo kalorii ;)

Eli pisalas , ze bylas w 6tc ciazy na usg i juz bilo serduszko , te 6 tyg. to od okresu liczone ??

Do góry