reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Mamuska wow , ale mi smaka narobilas :) az mi slinianki sie powiekszyly hehe

ja sos robie do mies grilowanych , kebaba czy gyrosa tak , ze szatkuje lub scieram ogorka zielonego , czosnku sporo, dodaje kubeczek jogurtu naturalnego , sol , pieprz i gotowe :) uwielbiam ten sos i moge go do wszystkiego jesc , zdrowo i malo kalorii ;)

Eli pisalas , ze bylas w 6tc ciazy na usg i juz bilo serduszko , te 6 tyg. to od okresu liczone ??

To ja robie taki sosik Jak TY do obiadu ale mieszam z pekińską i jest super sałatka :):):):) Widze ze mamy takie same gusty smakowe :)
Dobra ja uciekam szykować sie na tą parapetówke, ale powiem szczerze ze nie mam chęci iść :-( Ale odbębnimy i bedzie spokój :)
Do wieczorka kochane :*:*:*::-D:-)

reklama
Jejku ale wy duzo piszecie :-)

Rabbit - GRATULACJE!!!!

Dziewczyny, czy ktoras z was ma kota/koty? Wiem ze nie mam mu zmieniac kuwety. Czy jeszcze czegos nie powinnam robic?

No i ide na pilates dla ciezarnych we wtorek wieczorem:)

Narobilyscie mi smaka!No i zrobilam to samo.Tyle ze z przyprawa do gyrosa,frytki domowej roboty,a tzatzyki to rozcieram bialy ser(odrobinke)z jogurtem czosnek ogorek,to wtedy jest bardziej gesty.I zielona salate z wszystkim mozliwym!Wlasnie siadamy do stolu.Pa

Witam nowe mamusie!!!!

dziewczyny,ale wy macie tempo,nawet nie probuje was nadrabiac....
dzis moi rodzice dowiedzieli sie ze jestem w ciazy...dawno nie widzialam ich takich szczesliwych...

milego weekendu,buziaki

Hejka dziewczyny.....ale tu dużo piszecie nie nadążam....masakra...

Ja jestem jeszcze w bliźniaczym szoku...wszyscy w rodzinie też....ale wszyscy bardzo się cieszymy.... mam nadzieję że na następnym usg też będą dwie fasolki.... bo lekarz mówił że różnie może być....\

A co tam u Was ??? jak się czujecie?? aaa testujęce.....testujcie już...bo ciekawość mnie zżera

Dziewczyny, czy ktoras z was ma kota/koty? Wiem ze nie mam mu zmieniac kuwety. Czy jeszcze czegos nie powinnam robic?

No i ide na pilates dla ciezarnych we wtorek wieczorem:)

wiecej higieny plus TZ zmienia kuwete i bedzie dobrze :)
ooo juz na pilates sie zapisalas ?? ja tez mysle , ze moze na cos sie zapisze , ale nie wiem czy u mnie cos robia takiego ?? trzeba poszukac :)

Narobilyscie mi smaka!No i zrobilam to samo.Tyle ze z przyprawa do gyrosa,frytki domowej roboty,a tzatzyki to rozcieram bialy ser(odrobinke)z jogurtem czosnek ogorek,to wtedy jest bardziej gesty.I zielona salate z wszystkim mozliwym!Wlasnie siadamy do stolu.Pa

hehe to bedzie watek kebabowy cos czuje :) smacznego !!

Witam nowe mamusie!!!!

dziewczyny,ale wy macie tempo,nawet nie probuje was nadrabiac....
dzis moi rodzice dowiedzieli sie ze jestem w ciazy...dawno nie widzialam ich takich szczesliwych...

milego weekendu,buziaki

witaj :) my sie jeszcze chyba nie znamy :)
no tempo niezle , ale nie tak jak na staraczkach :)
fajnie , ze rodzicie sie ucieszyli !!

Rabbit trzymam mocno kciuki za dwie fasolki &&&&&&!!
bedzie dobrze zobaczysz :)
pewnie w szoku jestescie hehe

Witajcie wreszcie dzisiaj:)

Ja już po ostatnim w tym semestrze egzaminie, wreszcie mogę się cieszyć feriami:-)

Słuchajcie, mam pytanie: otóż idziemy dzisiaj na kręgle i zastanawiam się czy powinnam brać udział w grze. Mój P. gdzieś wyczytał, że dziewczyny odradzają, a Wy, co o tym myślicie?

reklama
Ja bym nie grala.Ale ja w poprzednich ciazach normalnie mylam okna i robilam wszystko jak zwakle i nic sie nie dzialo.Jedyne czego nie robilam to wlasnie dzwiganie.

Do góry