reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witam wszystkich, nawet nie próbuje nadrabiac tego co było dzisiaj na forum bo wiem ze i tak mi się to nie uda.

A tak wogóle to niewytrzymalam i zrobiłam dzisiaj test i wiecie co dalej nic, dalej jedna kreska... dalej brak @ i dalej śluz i dalej brzuch boli...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkich, nawet nie próbuje nadrabiac tego co było dzisiaj na forum bo wiem ze i tak mi się to nie uda.

A tak wogóle to niewytrzymalam i zrobiłam dzisiaj test i wiecie co dalej nic, dalej jedna kreska... dalej brak @ i dalej śluz i dalej brzuch boli...
A który to dzień cyklu? I ile dni po terminie @? Bo może jeszcze za wcześnie...

Kachutka fajny ten przepis i dobrze ze prosty :-D napewno kiedys zrobie...

Vileyka ja z Pragi Polnoc ;-)

Ciasto jest na prawdę ekstra, ja nie jestem amatorką pieczenia, wolę gotować konkrety;-) Ale to ciasto nie dość że jest banalnie proste to jeszcze przepyszne...No i razem z pieczeniem robi się je w 40 minut! Idealne na niezapowiedziane wizyty...

w sumie to jeden dzień po terminie spodziewaniej @ kurcze tak juz chcialabym wiedziec czy cos jest we mnie czy nie...

w sumie to dzisiaj przypadałby 2 dzien nowego cyklu albo jak kto woli 32 dzien cyklu ostatnia @ miałam 5 stycznia, owulacja 20 tak więc powinnam wczoraj dostac @ ....

Gabriela moze test za wczesnie robilas ????o jakiej czulosci test wykonalas????

Kachutka jak mnie najdzie wena to je zrobie :-)

wykonałam bobo test, a kilak dni wcześniej Quik View

zawsze wczesniej ale to zawsze od kad pamietam przed @ pozerałam tony słodyczy a teraz nic kompletnie zjem jedno ciastko jakies w sumie to wczoraj 1 i to na sile tylko kwaśne ostre i kwaśnie i jeszcze raz ostre dzisiaj zrobilam taki sos do makaronu ze mój to sie spocił jak jadł bo taki był ostry a ja wsówałam ze smakiem ...

Ostatnia edycja:
w sumie to jeden dzień po terminie spodziewaniej @ kurcze tak juz chcialabym wiedziec czy cos jest we mnie czy nie...

w sumie to dzisiaj przypadałby 2 dzien nowego cyklu albo jak kto woli 32 dzien cyklu ostatnia @ miałam 5 stycznia, owulacja 20 tak więc powinnam wczoraj dostac @ ....

Ja miałam taką sytuację w pierwszej ciąży...Pisałam o tym tutaj...1 test w dzień @-negatyw, 2 test trzy dni po terminie @-negatyw...3 test-pozytywny-tydzień po terminie @...Także poczekaj spokojnie parę dni i zrób jeszcze raz, jeżeli oczywiście @ nie przyjdzie-czego nie życzę...

reklama
Ja miałam taką sytuację w pierwszej ciąży...Pisałam o tym tutaj...1 test w dzień @-negatyw, 2 test trzy dni po terminie @-negatyw...3 test-pozytywny-tydzień po terminie @...Także poczekaj spokojnie parę dni i zrób jeszcze raz, jeżeli oczywiście @ nie przyjdzie-czego nie życzę...

Wiesz do tego jeszcze dochodzi takie dziwne uczucie jakiego wczesnie j nie mialam takie rozciąganie w dole brzucha, taki dziwny "migotający" ból jajników...

tez sama sobie życzę tego aby @ nie przyszła... pomimo tego że w czerwcu bierzemy ślub i juz napewno będzie widac brzuszek...

Do góry