reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

W Niemieckiej telewizji powiedzieli ,ze znalezli zrodlo zakazen.Ze to od kielkow soji(?)!!!!Nie wiem jak to sie poprzenosilo dalej,pewnie w magazynach ,albo juz w sklepach .
Malutka olej czytanie wszystkiego!My i tak sie wiecznie powtarzamy.A polowa to i tak o zarciu;-)

reklama
W Niemieckiej telewizji powiedzieli ,ze znalezli zrodlo zakazen.Ze to od kielkow soji(?)!!!!Nie wiem jak to sie poprzenosilo dalej,pewnie w magazynach ,albo juz w sklepach .
Malutka olej czytanie wszystkiego!My i tak sie wiecznie powtarzamy.A polowa to i tak o zarciu;-)
Kiedy to takie wciągające:-D Kiedy Edyta dostała @ miałam łzy w oczach :tak: Kiedy mamuśka pokazała zdjęcie 2 kresek cieszyłam się jak małe dziecko :-D
Jak dziewczyny pisały o swoich poronieniach to znowu łzy w oczach :-(
I jak tu przestać czytać? :-D otwarte mam 3 strony w przeglądarce, jedną z zaległymi wątkami ,jedną z bieżącymi i jedną gdzie się przedstawiłam :-D a! i co jakiś czas zaglądam do wątku poród na wesoło, bo sama tam też opisałam swój drugi poród :-D

hej kobitki!

dawno nie pisalam,ale taki ped zycia ,ze nie moge :)
bylismy dzis w lesie nazbierac mleczy(bedziemy miod i winko robic) i moj oczywiscie zbieral jak leci i co? po kuchni rozlazly sie robaki, te male czarne!!! rece mi opadaja przy tym chlopie czasami... :)

poza tym upaly, las jest dobrym wyjsciem , bo w domu naprawde powietrze stoi i nie ma czym oddychac..

ja to jak tylko zaczynam czytac co macie do jedzenia to zaraz chce to samo!!! a potem sie dziwie skad te kg, hehehehhe

Witajcie dziewczyny w ten upalny dzień :happy2:
elifit dzięki za zaproszenie, będę tu na pewno stałym bywalcem :-D Ty masz termin na 1-go a jakie długie miałaś cykle?

oj ja to nieregularne, ten ostatni był 21 dni, po odstawieniu duphastonu. Mój trzeci cykl starań i didi się udał :-)

kuzwa dziewczyny jaki ja płaczek jestem to szok :wściekła/y: przy byle sprzeczce płaczę.. jak się nie wypłaczę to mi stoi w gardle, dziś np płakałam bo mąż mówi że w lodówce pusto a ja sobie nawkręcałam że ie będę umiała o naszą rodzinkę zadbać jak się wyprowadzimy! no weżcie mnie przetraćcie!

witajcie dziewczyny, ja właśnie usiadłam przed tv z michą truskawek :-D
dzisiaj w domu wyszłam dopiero ok 19 jak się trochę ochłodziło i trafiłam na koncert big cyc :tak:
potem miał wyć koncert wilków ale że odkąd w ciąży jestem nie mogę długo stać, bo zaraz czuję takie ciągnięcie w brzuchu, to po big cyc wróciliśmy do domciu :)
po lesie też lubię chodzić szczególnie jak są grzybki ale teraz u nas są ostrzeżenia przed żmijami, więc wolę las z daleka omijać.

miłego wieczorku wszystkim życzę
buźka

Witam was! Ja dzisiaj tak aby przelotem na forum, bo zaraz siostra do mnie przyjedzie i mam ją po mieście oprowadzić bo CV składa..a ona miasta nie zna... aż płakać mi się chce że mam po tym upale chodzić.

elifit
ja wczoraj też się poryczałam.... że mój mąż nie umie glazury układać i trzeba będzie fachowca zatrudnić, to ja mu na to że nie mamy aż tyle pieniędzy by jeszcze komuś płacić... a on na to "Nic nie poradzę..." :wściekła/y: no trzymajcie mnie....

dobrze chociaż że się weekend udał, no z jednym malutkim drobiazgiem... wiecie co nam rodzinka wymyśliła na I rocznicę? Że sobie grilla zrobimy... bo trzy okazje są w kupie... nasza rocznica, dwudziesta któraś tam rocznica wujka i ciotki, i tej ciotki imieniny... :szok: zresztą my z mężem mieliśmy już inne plany... bardziej romantyczne i WE DWOJE! :zawstydzona/y:

nie wiem, to ja już przesadzam??
przepraszam że z takim pesymizmem tu wpadłam, ale ja nawet nie mam komu się tak szczerze wyżalić.

reklama
hejka dziewczyny....allleeeee upał....uffff..... ja wczoraj miałam rocznicę i właśnie robiliśmy grilla:) i jakoś fajnie wszystko wyszło...
nie wiem jak wy ale ja się już tak szybko męczę że masakra....a wieczorem chodzę jak kaczka tak mnie brzusio od dołu ciągnie...wrrr....maluchy szaleją coraz bardziej...:)
aaaa i w końcu w ten weekend znalazłam meble do kuchni...także za niedługo zamawiam i na początku lipca remoncik....nareszcie

niuniaaa leż leż ja też całe do południa leże....niestety dzisiaj jeszcze do szkoły jadę ale to dopiero na 15.30....

Do góry