Z
zupkaogorkowa
Gość
a ja jestem tak chora ze ledwo na oczy widze. zaraz mi glowa peknie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to zupełnie tak jak u nas, a jak z tych mniejszych to jeden nie wystarczy. ;-)kurde worek pieniedzy potrzebny od zaraz
ja kazdego pomidora traktuje plynem do mycia naczyn i potem dokladnie myje receJa tez widzialam ten program,mam traume z powodu malych fiutkow:-)
I nie wiedza w Niemczech skad ta baktria od ogorkow to niby bzdura.I ja sie boje jesc wyrzywa.A tak mi sie chce salaty!!!!!
a co sie dzieje? zdrowieja ja jestem tak chora ze ledwo na oczy widze. zaraz mi glowa peknie...
Marti zjadlam platki czekoladowe z mlekiem bo wrecz w ciazy mogla bym je jesc 3x dziennie. Poczulam cos lekkiego. Sama z siebie mnie nie kopnie, tylko wtedy jak ja poglaszcze brzuch...A tak to nic
Cole to ja wczoraj wypilam litr, i jedzonko z grillla...
raju, ja tez sie juz wystraszylam z tymi truskawkami
przeciez ile ja juz tego zjadlam to tylko ja wiem
i najlepsze, ze wczoraj jak bylam w pracy (wojtek-wlasciciel salonu) szedl do banku i mu mowie, zeby mi koszyczek truskawek kupil po drodze , bo mam ochote
a 2 klientki tak sie na mnie dzownie spojrzaly i mowia...
truskawki??? w ciazy???????
to sobie mysle masakra ... jaka ze mnie matka
ale wrocilam do domu i zaczelam szperac po necie i nigdzie nie pisze ze nie wolno
wiec sie uspokoilam troche, no i wy mnie tez uspokoilyscie
Witajcie dziewczeta
Widze ze nie tylko ja dzis kiepsko spalam w nocy. Przekrecalam sie, i wogole. Przestraszylam sie jak obudzil mnie straszny bol brzucha, byl twardy jak bym kamien polknela. A do tego ostatnio nie czuje wogole ruchow, jak poglaszcze brzuch pomecze go to cos tam wyczuje lekkie kopniecie, ale to nie sa kopniaki takie jak kiedys ze lubudubu!Nie wiem czy jechac do lekarza? Dzieje sie tak od 3dni. Usg mam dopiero 16czerwca...
marti jak to pisalam to mnie mlody kopnal 2 razy
takze w dupie mam myslenie o sobie, widac on chce smazonego heheheheheh
no ale mimo wszytsko boje sie , ze bede jak slonica wygladac ....
z drugiej zas srtony, moja kolezanka do 5 miesiaca nic nie przytyla, naet brzucha nie miala a od 5 do 9 poszlo jej 30 na plus, to dopiero jest masakra
wiec chyba lepiej tyc stopniowo niz pozniej tyle kilosow naraz
choc nie mowie, niektorzy to przytyja 8kg rzez cala ciaze ....
płatki czekoladowe z mlekiem to moje śniadaniejem codziennie
Marti dziedziczy to się karnacje, a więc skłonności do pieprzyków chyba też![]()
Ja tez widzialam ten program,mam traume z powodu malych fiutkow:-)
Musze isc na spacer -znajomi nas wykutali z wyjazdem do takiego jakby wesolego miasteczka.
Ale to nawet dobrze bo mi sie wcaleniec chce .Moje dzieci mialy trzy dni w Holandin rozrywki,to jak dzisiaj w domu posiedzimy to sie nic nie stanie.
I nie wiedza w Niemczech skad ta baktria od ogorkow to niby bzdura.I ja sie boje jesc wyrzywa.A tak mi sie chce salaty!!!!!
a ja jestem tak chora ze ledwo na oczy widze. zaraz mi glowa peknie...