reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

marti jak to pisalam to mnie mlody kopnal 2 razy
takze w dupie mam myslenie o sobie, widac on chce smazonego heheheheheh

no ale mimo wszytsko boje sie , ze bede jak slonica wygladac ....

z drugiej zas srtony, moja kolezanka do 5 miesiaca nic nie przytyla, naet brzucha nie miala a od 5 do 9 poszlo jej 30 na plus, to dopiero jest masakra
wiec chyba lepiej tyc stopniowo niz pozniej tyle kilosow naraz
choc nie mowie, niektorzy to przytyja 8kg rzez cala ciaze ....

reklama
Werka spróbuj z tym słodkim i połóż się na wznak.. mój też ma takie ciche dni że nie kopie.. a czasem też takie że daje równo :)

ja tam się nie ważę i mam spokój, po co sobie nerwy psuć ;)
mnie kręgosłup jak bolał tak boli :-(

Marti zjadlam platki czekoladowe z mlekiem bo wrecz w ciazy mogla bym je jesc 3x dziennie. Poczulam cos lekkiego. Sama z siebie mnie nie kopnie, tylko wtedy jak ja poglaszcze brzuch...A tak to nic:(
Cole to ja wczoraj wypilam litr, i jedzonko z grillla...

Moja kolezanka bardzo szczupła przed ciąża własnie do 6 miesiąca nie było widac ciazy a po 6 jak ją walneło to 25 kg miała na plus ale sama sie przyznaje ze jadła wszystkoooo.

Dziewczyny macie tak ze się zastanawiacie co dzidzia bedzie miała po tobie co po męzu a co po rodzinie ja mam sporo pipeprzyków to tez się dziedziczy jakoś?

wiesz co werka może lezy jakoś inaczej moja jak się poloży jakos pleckami do przodu mojego brzucha to tez czasami czuje tylko lekkie pukniecie takie echo jakby w brzuchu

Marti zjadlam platki czekoladowe z mlekiem bo wrecz w ciazy mogla bym je jesc 3x dziennie. Poczulam cos lekkiego. Sama z siebie mnie nie kopnie, tylko wtedy jak ja poglaszcze brzuch...A tak to nic:(
Cole to ja wczoraj wypilam litr, i jedzonko z grillla...

płatki czekoladowe z mlekiem to moje śniadanie :-D jem codziennie :-D

Marti
dziedziczy to się karnacje, a więc skłonności do pieprzyków chyba też:confused:

a ja sie wczoraj naogladalam glupich programow
np: w Kanadzie sa rozbierane wiadomosci, prezenterki rozbieraja sie podczas przekazywania informacji
w UK byl program podobny do tych zeby przetrwac w dzungli tylko wszyscy byli nago
a przegieciem byl program w Holandii gdzie mozna bylo wygrac nerke(!) Na szczescie okazalo sie to nieprawda, chcieli w ten sposob uczcic czesc jakiegos goscia ale zawodnicy z chorymi nerkami swiecie wierzyli ze jednemu z nich sie uda, obrzydlistwo

tyle sie wczoraj naogladalam tych latajacych fiutkow ze w nocy tylko to mi sie snilo, zboczuch

znowu ma byc upal, juz jest kolo 26°
Ja tez widzialam ten program,mam traume z powodu malych fiutkow:-)

Musze isc na spacer -znajomi nas wykutali z wyjazdem do takiego jakby wesolego miasteczka.
Ale to nawet dobrze bo mi sie wcaleniec chce .Moje dzieci mialy trzy dni w Holandin rozrywki,to jak dzisiaj w domu posiedzimy to sie nic nie stanie.

I nie wiedza w Niemczech skad ta baktria od ogorkow to niby bzdura.I ja sie boje jesc wyrzywa.A tak mi sie chce salaty!!!!!

a ja zrobie obiadek niedlugo i pojedziemy do ikeii chyba szafy i komody poogladac
bo jak na gorze rwemont zrobimy to trzeba pokupowac troche rzeczy ...

kurde worek pieniedzy potrzebny od zaraz

reklama
Do góry