reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hello!!
Aż się dziś zdziwiłam jak spojrzałam w okno! powalająco ciepło może nie jest, ale najważniejsze że jest słońce! Aż chce się żyć!
Ja na nogach od rana. Jest trochę do zrobienia, bo remont w naszej sypialni już prawie zrobiliśmy czekamy tylko na wykładzine i meble. Więc się zabrałam za pranie firanek i zasłon :-) Jak jest słońce to wstepuje we mnie enerrrgia!

reklama
witam,
na początek powiem że jest tak gorąco że współczuję swojemu ofutrzonemu kotu i innym sierściuchom :) ale mojego kota chyba nic nie rusza bo śpi wtulony w moją poduszkę ciążową:szok:.
a teraz zabieram się do czytania zaległości

Hej.
Ja mialam noc do fiuta ,sorry za wyrazenie.Najpierw mi odbilo i sprzatalm chalupe(O23 -szorowalam np lazienke).Polozylam sie spac o pierwszej i ni hu hu nie moglam zasnac ,potem do wyra wbil sie Masio ,a godzine po nim Siasio on chyba ma jakis sensor jak tylko przez sen wyczuje ze brata nie ma to sie budzi i idzie szukac!!!
W koncu o piatej poszlam na sofe do duzego i tak czuwalam do rana.A pozniej zaliczylam cztery urzedy:baffled: z czterema roznymi sprawami !!!!!!!!!Medal mi dac tu prosze!
A jak powiedzialam mojemu ze sie dzisiaj kiepsko czuje po nieprzespanej nocy,to mi kut..zlamany powiedzial ze jak chcialam do Holandi na trzy dni to mi dziwnie nic nie bylo.Szybko sie opamietal i przeprosil ,ale i tak rznelam obrazona primadonne:-p

spoko luz już idę do kuchni sztrugać Ci medal z młodych chcesz ziemniaków czy ze starych ;-)
moja droga jak foch to foch nie ma co spuszczać z tonu bo się małżonek rozpanoszy ;-)

a ja mam problem, trochę wstydliwy (bynajmniej dla mnie:zawstydzona/y:. chyba w ciąży nabawiłam się żylaków odbytu:zawstydzona/y: i nie wiem co z tym teraz robić? iść do lekarza czy może zająć się tym po porodzie? któraś z was też ma taki problem?

spoko luz już idę do kuchni sztrugać Ci medal z młodych chcesz ziemniaków czy ze starych ;-)
moja droga jak foch to foch nie ma co spuszczać z tonu bo się małżonek rozpanoszy ;-)
Tez takiego jestem zdania ,trzeba krotko trzymac gada;-)
a ja mam problem, trochę wstydliwy (bynajmniej dla mnie:zawstydzona/y:. chyba w ciąży nabawiłam się żylaków odbytu:zawstydzona/y: i nie wiem co z tym teraz robić? iść do lekarza czy może zająć się tym po porodzie? któraś z was też ma taki problem?
Jedna laska tu pisala zeby smarowac miodem ,ale czy to cos daje ?

Rabbit wszystkiego naj z okazji rocznicy ;-)
Elifit ja tez jestem mega placzka... a najgorzej jak zaczynam sie jeszcze sama nakrecac jak to ja nie mam przesrane w zyciu...

u mnie choroby ciag dalszy... wykonczyc sie mozna. przez caly weekend spalam moze tyle co zazwyczaj przez jedna noc

kochana mi to mówisz o żylakach odbytu ja mam jeszcze szczelinę odbytu czyli peknięcie ktore krwawi przy każdym......, no więc mogę ci polecić czopki w ciąży napewno nie zaszkodza AVEONOC czy jakoś tak a jak będzie się pogarszac to będziesz musiala iść do proktologa ja bylam jak była w 10 tygodniu to miałam nasilenie objawów i za dużo mi nie wymyśli ale Aveonoc jest okey....

reklama
Hej.
Ja mialam noc do fiuta ,sorry za wyrazenie.Najpierw mi odbilo i sprzatalm chalupe(O23 -szorowalam np lazienke).Polozylam sie spac o pierwszej i ni hu hu nie moglam zasnac ,potem do wyra wbil sie Masio ,a godzine po nim Siasio on chyba ma jakis sensor jak tylko przez sen wyczuje ze brata nie ma to sie budzi i idzie szukac!!!
W koncu o piatej poszlam na sofe do duzego i tak czuwalam do rana.A pozniej zaliczylam cztery urzedy:baffled: z czterema roznymi sprawami !!!!!!!!!Medal mi dac tu prosze!
A jak powiedzialam mojemu ze sie dzisiaj kiepsko czuje po nieprzespanej nocy,to mi kut..zlamany powiedzial ze jak chcialam do Holandi na trzy dni to mi dziwnie nic nie bylo.Szybko sie opamietal i przeprosil ,ale i tak rznelam obrazona primadonne:-p

Foch dobra rzecz :-D raz na jakiś czas nawet wskazany :-)

Jaki tam wstydliwy! Normalna sprawa w ciąży. Dużo kobiet się tego dorabia w ciąży albo przez poród. Mi nic na to w pierwszej ciąży nie powiedzieli, twierdzili że jest malutki więc nie ma potrzeby ingerować w jakiś inny sposób niż maściami na to. Ja tego prawdę mówiąc nawet nie zauważam.

Do góry