niuniaaa19
Fanka BB :)
rabbit leze leze mialam skurcze w weekend wiec leze zeby nic sie malemu nie stalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze to jakieś zajęcie;-)
W Niemieckiej telewizji powiedzieli ,ze znalezli zrodlo zakazen.Ze to od kielkow soji(?)!!!!Nie wiem jak to sie poprzenosilo dalej,pewnie w magazynach ,albo juz w sklepach .
Malutka olej czytanie wszystkiego!My i tak sie wiecznie powtarzamy.A polowa to i tak o zarciu;-)
no weżcie mnie przetraćcie!
ja wczoraj tez michę opędzlowałam:-):-)witajcie dziewczyny, ja właśnie usiadłam przed tv z michą truskawek
no daj spokoj, rocznica z wujkami i ciotkami? jak wam to nie pasuje to uciekajcie i robcie po swojemudobrze chociaż że się weekend udał, no z jednym malutkim drobiazgiem... wiecie co nam rodzinka wymyśliła na I rocznicę? Że sobie grilla zrobimy... bo trzy okazje są w kupie... nasza rocznica, dwudziesta któraś tam rocznica wujka i ciotki, i tej ciotki imieniny...zresztą my z mężem mieliśmy już inne plany... bardziej romantyczne i WE DWOJE!
nie wiem, to ja już przesadzam??
przepraszam że z takim pesymizmem tu wpadłam, ale ja nawet nie mam komu się tak szczerze wyżalić.
oj ja to nieregularne, ten ostatni był 21 dni, po odstawieniu duphastonu. Mój trzeci cykl starań i didi się udał :-)
kuzwa dziewczyny jaki ja płaczek jestem to szokprzy byle sprzeczce płaczę.. jak się nie wypłaczę to mi stoi w gardle, dziś np płakałam bo mąż mówi że w lodówce pusto a ja sobie nawkręcałam że ie będę umiała o naszą rodzinkę zadbać jak się wyprowadzimy! no weżcie mnie przetraćcie!