reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

a ja sie wczoraj naogladalam glupich programow
np: w Kanadzie sa rozbierane wiadomosci, prezenterki rozbieraja sie podczas przekazywania informacji
w UK byl program podobny do tych zeby przetrwac w dzungli tylko wszyscy byli nago
a przegieciem byl program w Holandii gdzie mozna bylo wygrac nerke(!) Na szczescie okazalo sie to nieprawda, chcieli w ten sposob uczcic czesc jakiegos goscia ale zawodnicy z chorymi nerkami swiecie wierzyli ze jednemu z nich sie uda, obrzydlistwo

tyle sie wczoraj naogladalam tych latajacych fiutkow ze w nocy tylko to mi sie snilo, zboczuch

znowu ma byc upal, juz jest kolo 26°

reklama
cześć z rana, ale miałam noc :( kręgosłup mnie bolał i budziłam się co chwila.. koszmar.. chyba jednak wydam te 120zł i kupię tę poduchę

u nas też gorąc, będę się pakować, w pn już będzie pierwsza nocka :) trzeba atrakcje przygotować :zawstydzona/y: :)

wow wyprawkę już kompletujecie? Ja nawet nie mam czasu o tym pomyśleć.
Truskawek jeszcze nie jadłam, czosnek szamam jak mam ochotę ale ogółem to dużo zielonego jem. Dobrze mają dzieciaczki urodzone po lecie bo zasmakują wszystkich dobrodziejstw natury. A tak jakby się urodziły zaraz po zimie to trzeba by pewnie witaminki w ciąży łykać.

moja noc tez nie byla super. zasnelam o 5.00. katar mam nieziemski, teraz jeszcze bol glowy doszedl.

Elifit to super ze wreszcie na swoim wyladujesz!

a co do czosnku to poki co jem go duzo ale mam wrazenie ze G pomaga

raju, ja tez sie juz wystraszylam z tymi truskawkami
przeciez ile ja juz tego zjadlam to tylko ja wiem
i najlepsze, ze wczoraj jak bylam w pracy (wojtek-wlasciciel salonu) szedl do banku i mu mowie, zeby mi koszyczek truskawek kupil po drodze , bo mam ochote
a 2 klientki tak sie na mnie dzownie spojrzaly i mowia...
truskawki??? w ciazy???????

to sobie mysle masakra ... jaka ze mnie matka

ale wrocilam do domu i zaczelam szperac po necie i nigdzie nie pisze ze nie wolno
wiec sie uspokoilam troche, no i wy mnie tez uspokoilyscie

Witam Niedzielnie,

U mnie nocka mineła tak sobie M po wczorajszym grilu a że wypił trochę spał na dole i co chwile łaził do łazienki bo mu cos zaszkodziło ;-) ciekawe co ;-) więc mnie budził tym swoim łażeniem było mi duszno spać nie mogłam i tak się wierciłam całą nockę, dopiero nad ranem przy otwartym balkonie spało mi się superrrrr.

atram- bez przesady z truskawkami mnie jak moje siostry zabobonne dorwą to tak nie wolno korali nosić pod sznurkami chodzic nic nie wolno robić masakraaaa więc je nie slucham bo mnie rozsmieszają na maksa wczoraj jedna stwierdziła że wiedziała że bedzie dziewczynka bo kobiety z mocnym charakterem mają dziewczynki naprawdę logiczne wyjasnienie ;-)

A dziś pewnie domowo mąz gra w ten upał w Paintball, potem wróci obiadek wpadnie tata i niedziela zleci a jutro mam połówkowe i już mi się w nocy snilo że idę do gina :confused:

Cześć Dziewczyny !!!

M śpi po nocce, Mila dziś jak na razie nie zagorączkowała
a ja chyba jakieś ciasto z truskawkami upiekę
bo mi trochę nadbywa,
obiadek już mam bo wczoraj ugotowałam i pokroiłam
jarzyny na sałatkę a dziś tylko majonez, doprawić
i usmażyć kotleciki ... i obiadek mniamniuśny :-D
wieczorkiem pewnie skoczymy na działkę podlać roślinności

U nas też upał nieziemski :zawstydzona/y:

Witajcie dziewczeta:)
Widze ze nie tylko ja dzis kiepsko spalam w nocy. Przekrecalam sie, i wogole. Przestraszylam sie jak obudzil mnie straszny bol brzucha, byl twardy jak bym kamien polknela. A do tego ostatnio nie czuje wogole ruchow, jak poglaszcze brzuch pomecze go to cos tam wyczuje lekkie kopniecie, ale to nie sa kopniaki takie jak kiedys ze lubudubu!:( Nie wiem czy jechac do lekarza? Dzieje sie tak od 3dni. Usg mam dopiero 16czerwca...

hello!

witam się upalnie:)

my po południu lecimy do casto oglądać płyteczki i farby:)))
ja połówkowe mam we wtorek i już mnie sraczka dopada.....
wrzuciłam fajny przepis na krokiety:)))
szybkie i wbrew pozorom - lekkie:)

ja tez mialam kiepska noc i to w sumie nie z powodu upalow, bo u nas co prawda cieplutko, ale nie az tak jak w pl
obudzilam sie o 4.30 i przez 1,5 godziny gazety ogladalam bo zasnac nie moglam
cos mnie pod brzuchem ciagnelo ....

a teraz jak weszlam w temat ile przytylyscie to sie juz zalamalam i chyba zamiast zjesc kotleta smazonego , zjem z parowara ;/

reklama
Do góry