reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

uffff.....ale się zmęczyłam....byłam na zakupach, połaziłam trochę i już mam brzusio napięty....ale za to kupiłam w lidlu dwa śliczne kocyki z myszkami miki(różowy i niebieski)....aaa w 5.10.15 kupiłam dla Jasia bluzę,bezrękawnik, dresik,jeansiki i body....bo dla dziewczynki mam tego kupę....po siostrzenicy

:) a teraz zajadam kolację....kanapasy z oscypkiem i rzodkiewką....:)

reklama
To ja się przyłącze do kupna termometru. Mam jeszcze zamiar kupić cały ten kuchenny zestaw czyli czajnik, ekspres do kawy i grzankownik i malakser. Na nowe mieszkanie będzie jak znalazł :). Mój tata jest fanem lidlowej elektroniki i mówi, że jakość b.dobra.

ja pogoniłam swojego z samego rana bo u mnie potem zawsze jest najazd emerytów i po południu wszystko już jest poprzebierane

A u mnie wlasnie sie dusi cukinia ,z tego przepisu ze smieana.Na obiad mialam kalamary ,ale juz mi slinka pociekla jak przeczytalam przepis i nie bylo bata musialam zrobic.Jednoczesnie pakuje synusia na wycieczke szkolna (pierwszy raz bedzie spal bezemnie poza domem i wcale sie na ton nie cieszy:-()
I jeszcze prasuje,musze umyc tez podlogi bo jutro nie bedzie wody.
Pokoj w 50% dla malej dopiero zrobiony ,bo m. robi na raty.Ale nie poganiam bo nie chce robic dodatkowych nerwow.Ja i tak szybko wybucham i potem niepotrzebnie eskaluje i sie z igly robia widly.
Wlasnie przed godzina ciocia mi powiedziala ze jednak przekladaja przyjazd ,czyli g.owno z botwinki!:wściekła/y:
To mnie najbardziej zabolalao -wredna jestem?

karolina - nam dyrektorka zakomunikowała, że w przyszłym roku dzieciaki jadą do Węgierskiej Górki (z noclegami) hmmm młoda będzie miała całe 5,5 roku :dry:

jak powiedzą, że nie ma już w kraju botwinki to możesz im powiedzieć, że nie muszą już przyjeżdżać :-D

Dobra wbijajcie sie.Bardzo dobra wyszla ,ja dodalam wiecej smietany,bo potrzebuje kalori;-)na noc.
Ale trzeba lubic maggi.Przerwalam prasowanie w polowie,bo sie ugotowalam.
Ja chce botwinke.
Ciocia mnie uswiadomila ze jestem wedlug Chinskiego Horoskopu Koniem.I wszystko mi sie zgadzalo jako cechy charakteru,oprocz tego ze powinnam zajmowac wysokie stanowisko i zarabiac duzo kasy:dry::confused:A toby mi sie jeszcze bardziej podobalo

reklama
Moj kupil mi piekna rzecz, Kalendarz ciazy taki z informacjami i miejscem do wypelnienia w kazdym tygodniu ciazy, dzis powypelnialam co pamietalam z poprzednich tygodni, powklejalam zdjecia z USG i nawet test ciazowy z dwiema kreseczkami :) wszystko dla kochanej coruni, zeby miala pamiatke. Piekna rzecz, polecam dziewczyny :tak:
super pomysl, ja planowalam zrobic foto ksiazke z calego pierwszego roku Jaska ale jakos nie mam czasu, mam nadzieje ze latem sie za to wezme

taki dzis upal a ja caly dzien poza domem, dopiero co usiadlam i odpoczywam
tak sie powkurzalam dzis, laski super poubierane, opalone, wieczorkiem w ogrodkach na piwku
a ja chodze jak kaczka, w obszernych ciuchach, ciagle zmeczona, spocona, blada, bleeee,
kto mowil ze ciaza to piekny czas w zyciu kobiety?

Do góry