reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

gratuluje elifit :) urzadzenie domu to w sumie fajna sprawa, pomijajac sprawy portfelowe.. mam nadzieje,ze nic sie nie narobi przy tym noszeniu; ja tez czasami czuje sie glupio , gdy moj smiga na 2 pietro z jakimis ciezszymi gratami/zakupami ,a ja nie moge pomoc- chyba tylko otrzec pot z jego czola, hihihi
chrupie sobie wlasnie papryke z serem feta, mniam mniam przestalam wmuszac do siebie mieso - jem gdy wybitnie przyjdzie mi na to ochota. Sek w tym,ze zylam kilkanascie lat bez miesa i dobrze mi bylo; nie mam jakis przekonan filozoficznych co do wege,ale po prostu mieso i kielbasy nigdy mi nie smakowaly i ten tluszcz, bleee kilka lat temu zaczelam jesc troche,ale jak mam wybrac marchewke czy miesko - wybieram marchewke :) wierze, ze dzidzi nie braknie zadnych skladnikow przez te moje jedzenie :)

moja skora z twarzy, szczegolnie na skroniach luszczy sie brzydko, mam totalnie przesuszona cere mimo kremow, do tego wypryski i juz mam powod,zeby nie wychodzic na zew , hihihihihih nie naleze to kobiet ,ktorym sie wyglad poprawia w ciazy, zaczelma lykac witaminy , moze to pomoze...

reklama
monika mam tak samo....tu wszyscy mówią że ładnie wyglądam w ciąży....ale jak jestem pomalowana...bo osyfiło mnie bardzo....i dekold i plecy i buźkę....ale wiesz jak zaczełam brać witaminki to troszkę lepiej:)

pocieszylas mnie rabbit...plecy - nigdy nie mialam nic na plecach a tu taka jkaby kaszka i pryszcze wielgachne, zegnajcie bluzeczki na ramiaczkach w tym roku!! :/

monika ja się smarowałam troszkę maścią cynkową...trochę wysuszało syfki....

niuniaaa a ty leż i się nie ruszaj...też tak miałam....tydzień poleżałam i naprawdę pomogło....dał ci lekarz jakieś tabletki??

reklama
Do góry