kasiadz
Fanka BB :)
[FONT="]Marti_1984 ja robię cukinię następująco:[/FONT]
[FONT="]Na patelni rozgrzewam oliwę z oliwek i lekko podsmażam pokrojony drobno czosnek (ilość zależy od tego czy lubisz czosnek, ja daję 4,5 ząbków). Dodaję do tego umytą i pokrojoną cukinię (2 sztuki), smażę na małym ogniu aż do lekkiego zmięknięcia cukini. Dodaję sól, paprykę słodką w proszku i paprykę ostrą w proszku oraz natkę pietruszki.[/FONT]
[FONT="] Pycha, mogłabym to jeść codziennie
.[/FONT]
[FONT="]Ostatnio trochę zmodyfikowałam przepis i dodałam do cukini pokrojoną w kostkę i podsmażoną pierś z kurczaka i również było dobre[/FONT]
[FONT="]Robiłam też cukinie z tego przepisu: Cukinia w śmietanie - Wybrane przepisy kulinarne Przepisy kulinarne Gazeta.pl[/FONT]
[FONT="]I też była smaczna[/FONT]
[FONT="]Na patelni rozgrzewam oliwę z oliwek i lekko podsmażam pokrojony drobno czosnek (ilość zależy od tego czy lubisz czosnek, ja daję 4,5 ząbków). Dodaję do tego umytą i pokrojoną cukinię (2 sztuki), smażę na małym ogniu aż do lekkiego zmięknięcia cukini. Dodaję sól, paprykę słodką w proszku i paprykę ostrą w proszku oraz natkę pietruszki.[/FONT]
[FONT="] Pycha, mogłabym to jeść codziennie
.[/FONT]
[FONT="]Ostatnio trochę zmodyfikowałam przepis i dodałam do cukini pokrojoną w kostkę i podsmażoną pierś z kurczaka i również było dobre[/FONT]
[FONT="]Robiłam też cukinie z tego przepisu: Cukinia w śmietanie - Wybrane przepisy kulinarne Przepisy kulinarne Gazeta.pl[/FONT]
[FONT="]I też była smaczna[/FONT]