reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

niuniaaa19 dzięki ;] bo własnie pojawiło mi się z kilka fioletowych "sprężynek" na brzuchu zaraz spróbuje tylko nabiore sił po obiadku :p

reklama
Kiwi ja na szczęście nie mam rozstępów i chyba predyspozycji też, bo za bardzo się nie staram. Jedyne co to wmasowuję krem na rozstępy i to taki tani jakiś z rossmana.
pysia masz racje najważniejsze, że ty wiesz o czym piszesz :). Poza tym to było jak najbardziej zrozumiałe ale po dłuższej chwili zastanowienia dopiero ;)

Też nie mam jeszcze rozstepów. W pierwszej ciąży wyskoczyło mi parę na piersiach ale bardzo szybko same zniknęły.Smaruję się oliwką tylko.

oj spokojnie... mi zazwyczaj nie wychodzi to co planuje, ale tez jest smacznie. udawaj ze tak mialo byc

Kiwi mi znajoma polecila masaz brzucha. zadne oliwki i balsamy nie dzialaja tak jak masazyk. fald skory miedzy palce i do dziela :-) oczywiscie delikatnie...

reklama
Mi tu polecili krem na rozstepy rilastil i oliwke ze slodkich migdalow, kupilam obydwa :-D nie cierpie rozstepow i bardzo bede sie krepowac jak je bede miala, wiec poki jeszcze nie mam smaruje ile sie da, cos tam zawsze zapobiegne :tak:

Do góry