reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Miłka też myślałam o tym z lidla, ale ktoś mi poradził żeby lepiej trochę droższy kupić to będzie większe prawdopodobieństwo dokładności, no i ma gwarancje a nie wiem jak z tymi z lidla? ponadto szukałam termometr który pozwoli mi również mierzyć temperaturę wody i pokarmu bo ja nie mam wyczucia :(

a ja przez ta afere z ogorkami nawet ogora zjesc nie moge
salaty i pomodorow tez radza nie jesc
co to za balwan pozarazal te ogory, podobno transport nie teges
najbardziej wkurza mnie ze to bio byly a to czesto dla dzieciakow sie kupuje bo wydaje sie ze lepiej badane

co tu na obiad ugotowac jak taki upal, nic sie nie chce

nie dajmy się zwariować, pomidora zawsze możesz sparzyć wrzątkiem :tak: oprócz tego E. coli wrażliwa jest na wszystkie znane środki dezynfekcyjne, więc ja wszytsko myję w płynie do naczyń i płukam długo wrzącą wodą i styknie

Ostatnia edycja:
reklama
nie dajmy się zwariować, pomidora zawsze możesz sparzyć wrzątkiem :tak: oprócz tego E. coli wrażliwa jest na wszystkie znane środki dezynfekcyjne, więc ja wszytsko myję w płynie do naczyń i płukam długo wrzącą wodą i styknie
dzieki, wszedzie szukalam jak zwalczyc to cholerstwo i nigdzie nic nie wyszperalam
w takim razie bedzie salata z posmakiem plynu:-)

Do góry