reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

właśnie, czemu odzież ciążowa jest aż tak droga ? ostatnio byłam w sklepie odzieży ciążowej... i zwykłe bluzki są po 80-90 zł ?

reklama
Świetny pomysł z tymi kuponami! szkoda że ja na swoim na to nie wpadłam. Teraz jest też modne wykupywanie podróży poślubnej.

Ja się akurat cieszę że w tym roku mam wymówkę niejechania do PL bo ominą nas 2 wesela, a od 7 lat nie mieliśmy roku bez wesel, chrztów, czy komunii i to kilku naraz w roku...zarabialiśmy do tej pory tylko na imprezy...

Mojej córy nikt by w wietrzną pogodę nie wyciągnął na dwór, nawet do przedszkola wtedy nie chce chociaż normalnie uwielbia chodzić do szkoły. Panicznie boi się wiatru, nawet takiego lekkiego. Trzyma się wtedy mnie kurczowo a jak próbuję się od niej uwolnić to wrzeszczy że pół miasta ja słyszy.
- Nie puszczaj mamusiu, nie puszczaj nie puszczaj mnie bo polece!!!!
- Jak to? przecież zawsze chciałaś być Dzwoneczkiem więc teraz masz okazję poćwiczyć latanie!
- Nie nie nie!!! jeszcze nie umiem! muszę się nauczyć!!!:-D

pysia też tam nic nie kupiłam, już wolę kupić normalne ubranie po prostu luźniejsze i większe :)
sivi to masz wesoło w taką pogodę.

Mariolcia z ta ciążową odzieżą to jest przeginka nigdy jeszcze nie kupowałam nic w sklepie dla ciężąrnych ze względu na cenę. Spodnie ciążowe kupiłam w lumpku za 12 zł a reszta to tak jak piszecie tuniki w większym rozmiarze albo luźniejszy krój. No ale na weselu siory to chciałabym ładnie wyglądać aczkolwiek niekoniecznie drogo ;)
Coraz bardziej czuję się chora.

Sivi moja mloda ma dokladnie to samo.jak jest troszke silniejszy wiatr to nie chce wychodzic od razu jej zimno trzyma sobie wlosy zeby jej na buzke nie lecialy i wogole jest cyrk.

pysia masz rację. ja w najgorszym wypadku nałożę leginsy i tunikę do tego jakieś bolerko :)
lecę coś zjeść... koniec siedzenia :)

Hej Wam :) I witam nową mamuśkę :*
U Nas wszystko dobrze, chwile mnie nie było ale jakoś tak nie miałam czasu :) A teraz sobie leże i piszę z Wami bo pogoda do du...
Boże jaką ja mam cerę straszną, pełno wyprysków masakra nawet podkład nie pomaga w matowaniu tego:((Katastrofa:( Ja też tyję tylko w brzuchu i fajnie by było żeby już tak zostało :) A i wiecie co zauważyłam ??!!Wczoraj bardzo piekły mnie sutki wiec patrze co tam się dzieje nacisnełam a tam przezroczysty płyn:shocked2: To normalne że tak szybko coś się tam sączy ??

reklama
Do góry