reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

kasiadz my zażyczyliśmy sobie kupony w lotka, ile było zakładów to nie powiem by nie skłamać, ale sporo ponad 200 na pewno... haha tylko 1 raz się trafiła czwórka, i 15 trójek.... a było tyle milionów kumulacji w dzień naszego wesela :)
a po za tym tez idę na weselę w sierpniu... i zainteresował mnie taki prezent :)

cieszę się że wam podsunęłam pomysła :) ja mam siorki w lipcu i kolegi małża w sierpniu. Ciekawe jak będę wyglądać, ja już mam spory brzuch ;-)
a kupony w lotka też fajny pomysł :)

jagmar zdrowiej!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny :)
Właśnie odnośnie ślubu to mnie też czeka ślub siostry i wiem , że zamiast kwiatów kupie im winko jakieś lepsze. Najwyżej butelkę jakoś ładnie ozdobię ale to chyba bardziej dla własnej frajdy i satysfakcji. Prezentem się nie martwię bo na pewno coś wymyśle tylko jaka kieckę założę bo przecież będę już wielorybem. A na wielorybie wszystko jakoś kiepsko leży.

cale szczescie tutaj lato nie jes gorace, wiec nie musze kupowac krotkich spodenek i spodniczek. nikt nie bedzie ogladal moich bladych, wlochatych nog :-)

u nas o dziwo bylo juz kilka dni lata,tak,ze letnia spodniczka i koszulka na ramiaczkach :-D ale ja wakacje bede siedziala w Polsce,wiec tak czy siak trzeba bedzie dokupic pare ltenich ciuchow...ale ceny nowych kosmiczne..kurde,za spodniczke dalam 150 zl,ale tak mi sie podobala,ze musialam :-D a wez tu kup sobie jakies jeszcze 2,spodenki jakies..kupa kase,i to tylko na pare miechow.....

no tak zapomniałam, że mieszkasz na konkretnym wypizdowie ;-)

:-D:-D:-D nawet sie zlitowalam nad dzieckiem, i jak mi zdawalo,ze troche mniej pizdzi to wyszlismy...mialam nadzieje,ze zobaczy co sie dzieje i bedzie chcial wracac do domu:p ale 20 pare minut na dworze poszalal :p zawsze to cos :)

z tym ręcznikowym prezentem super pomysł! chyba też coś takiego kupie bo w sierpniu wybieram się na wesele:)
ja na moim ślubie zażyczyłam sobie zamiast kwiatów czekoladki. Goście przynieśli i kwiaty i czekoladki. Ale pomysł ten był kiepski bo jedliśmy je przez cały rok, wiele się przeterminowało, a nawet kilka dostaliśmy już przeterminowanych hihi. Żałowaliśmy że nie chcieliśmy wina zamiast kwiatów. Dostaliśmy kilka butelek wina i do dzisiaj czekają na specjalną okazje.

u nas znowu gorąco, a miałam zamiar iść w poszukiwaniu jakiś bluzek, koszulek bo nie mam w czum chodzić :( chyba z tymi zakupami poczekam aż przyjdzie ochłodzenie :)

u nas bardzo popularne bylo swego czasu,ze mlodzi dowiadywali sie w domu dziecka pobliskim,czego im potrzeba, i to chcieli zamiast kwiatow....czesto jakies przybory szkolne, plecaki itd :) a teraz to nie wiem,bo nie jestem na biezaco :-D moja siostra ma we wrzesniu slub, i pewnie jak znam ich,to bede chcieli wino zamiast kwiatow wlasnie :-)
a w prezencie to pewnie kase damy, bo zbieraja na podroz do brazylii ;-)

Dzięki dziewczyny :)
Właśnie odnośnie ślubu to mnie też czeka ślub siostry i wiem , że zamiast kwiatów kupie im winko jakieś lepsze. Najwyżej butelkę jakoś ładnie ozdobię ale to chyba bardziej dla własnej frajdy i satysfakcji. Prezentem się nie martwię bo na pewno coś wymyśle tylko jaka kieckę założę bo przecież będę już wielorybem. A na wielorybie wszystko jakoś kiepsko leży.

proszę jagmar
http://www.mamaok.pl/sukienki-ciazowe-c-31.html

reklama
Do góry