reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

pysia dzięki za linka :)
niunia też myślałam o sukience takiego typu. Ale na zakupy wybiorę się tydzień przed weselem... bo wiadomo czy maluszkowi nie zechce się w ostatniej chwili podrosnąć :)

reklama
Niunia te kiecki sa sliczne.W lipcu mam wesele i wlasnie od dluzszego czasu szukam czegos fajnego dla siebie.Tyle tylko ze nie lubie ciuchow kupowac przez neta bo musze najpierw przymierzyc.Na modelkach zazwyczaj wygladaja duzo lepiej.

Dzięki za wszystkie linki kiecki są bardzo ładne. Coś tam na pewno znajdę ale przyznam szczerze, że przestaję się dobrze czuć we własnym ciele. Jeszcze nie zaakceptowałam zmian ciążowych i nie wiem czy je zaakceptuję. Zobaczymy jak to będzie. Najpierw będę szukała ciuszków takich które można przymierzyć bo parę razy sparzyłam się na zakupach wysyłkowych. Mam jeszcze trochę czasu.

Chciałabym już mieć dzidzię na wolności a nie w brzuchu, chociaż mam jeszcze parę spraw na głowie i lepiej, żebym je przed porodem załatwiła.

jagmar ja mam to samo. w necie przeglądam jakieś ubrania... a potem łażę jak szalona po mieście i szukam coś podobnego :)

W większych miastach są różne markowe sklepy dedykowane ciężarnym mamą. Pójdę przymierzę sobie i jak będą fajne to może w necie znajdę taniej :) ot taka sobie poznańska oszczędność ;-)
Te mi się tez podobają ze względu na kolor bo jakoś nie czuje się w czerni ostatnio. Tylko nie ma tego z klepu w moim mieście ;((( http://www.bebefield.pl/Bravado/index.php

Może zaryzykuję, zawsze można odesłać albo poprosić krawcową o przeróbki.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry