reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
Gosiane życzę udanego wyjazdu. ale ci dobrze :-)
pysia888 właśnie ja mam problem ze spodniami/spodenkami, na razie mam dwie pary... jeansy które kiedyś nosiłam a jakiś miesiąc przed ciążą już były za duże na mnie bo mogłam je z siebie zdejmować nie rozpinając ich. to teraz pasują ja ulał, nie uciskają.
a drugie to takie materiałowe troszkę rozciągnięte na brzuchu. i na razie tyle.

szkoda że ja nie pomyślałam wcześniej o takim prezencie bo jest naprawdę świetny i oryginalny.
a mi się nudzi okropnie, sama w domu siedzę.... gotować ni ma co, bo wszystko naszykowane na obiad, aby podgrzać, R. dopiero z pracy przyjedzie po 16. z nudów zaczęłam zmieniać i dobierać suwaczki, hehe:-)

mi generalnie sam deszcz nieprzeszkadza tez,w koncu tu pada przez wiekszocs dni i trzeba sie bylo przyzwyczaic :-Dmlody ma kombinezon,kalosze i jak widzi kaluze to w siodmym niebie jest :p gorzej,ze przy tym deszczu wichury takie mamy ostatnio :/ i to tego 10 stopni, i boje sie, ze sie zalatwimy w ta pogode :/

no tak zapomniałam, że mieszkasz na konkretnym wypizdowie ;-)

cale szczescie tutaj lato nie jes gorace, wiec nie musze kupowac krotkich spodenek i spodniczek. nikt nie bedzie ogladal moich bladych, wlochatych nog :-)

Hejka
Wczoraj byłam z córa u doktorki bo przeziębiona i zapisała małej antybiotyk. Gardełko ma spuchnięte i czerwone i nic nie chce jeść tylko mleko pije. Myślałam, że dzisiaj będzie trochę lepiej ale niestety nadal nie chce jeść nic poza biszkoptami. Mam nadzieje, ze to nie jest żadna fanaberia, chlebek jest beeeee... a jak widzi biszkopta to się trzęsie. A dzisiaj mnie szlag trafił i mnie boli gardło i z nosa cieknie ciurkiem. Mam nadzieję, że mi szybko przejdzie i obędzie sie bez antybiotyku.
hejka dziewczyny...ale piękna pogoda za oknem...aż chce się żyć:) jeżeli chodzi o ubrania to ja też kupuję używane w bdb stanie...ostatnio wychaczyłam śliczną tunikę z H&Mu...parę ciuszków też dostałam od koleżanki...

moje przeziębienie nie mija...nie wiem czy brać ten antybiotyk;/
.

Jest tak jak Małka mówi jak się choróbsko ciągnie w nieskończoność to lepiej sobie pomóc antybiotykiem. Ja z moim przeziębieniem jeszcze troche poczekam mam nadzieje, ze mi się uda własnymi siłami je pokonać ale jak poprawy nie będzie to lecę do lekarza i on podejmie decyzję.

Gosiane ja bym chciała iść na L4 ale lekarz nie widzi powodów, żeby mi je dać. Stwierdził, że nie ma podstaw bo przebieg ciąży jest jak najbardziej prawidłowy. Teraz mam zwolnienie na opieką nad chorym dzieckiem.
Hejka, u nas też piękna pogoda.

Dziewczyny jakie ludzie mają pomysły to głowa mała. Na prezent dla maluszka np na chrzciny bukiety z pieluszek tetrowych, pampersów albo ubranek! Kapitalnie to wygląda :tak: Ja znalazłam bukiet z ręczników na ślub siostry. Powiedzcie czy warto? Lepiej chyba niż zwykłą wiązankę co zwiędnie zaraz.

PHU REWA DOBRE POMYSŁY TYLKO U NAS!!!

pysia właśnie to kosztuje ok 55zł tyle co ładny bukiet z kwiaciarni a że to moja rodzona siostra to kupię.
Gosiane torty też są, ale za drogie.

TORT- PREZENT ŚLUBNY- RĘCZNIKI NA ŚLUB URODZINY (1607726608) - Aukcje internetowe Allegro

Nie najgorsze te bukiety, ja co prawda za sztucznymi kwiatami nie przepadam i to mnie razi w tych "wiązankach". Znając siebie poszłabym z tym do kwiaciarni i kazała sztuczne na prawdziwe wymienić :). Ogólnie pomysł dobry bo faktycznie na ślubach tych kwiatów jest za dużo i nie ma co z tym później zrobić. A tok ogólnie to samemu można sobie taki tort zrobic jak ktoś lubi prace plastyczne :) i ma czas.

z tym ręcznikowym prezentem super pomysł! chyba też coś takiego kupie bo w sierpniu wybieram się na wesele:)
ja na moim ślubie zażyczyłam sobie zamiast kwiatów czekoladki. Goście przynieśli i kwiaty i czekoladki. Ale pomysł ten był kiepski bo jedliśmy je przez cały rok, wiele się przeterminowało, a nawet kilka dostaliśmy już przeterminowanych hihi. Żałowaliśmy że nie chcieliśmy wina zamiast kwiatów. Dostaliśmy kilka butelek wina i do dzisiaj czekają na specjalną okazje.

u nas znowu gorąco, a miałam zamiar iść w poszukiwaniu jakiś bluzek, koszulek bo nie mam w czum chodzić :( chyba z tymi zakupami poczekam aż przyjdzie ochłodzenie :)

jagmar zdrowiejcie szybko.
kasiadz my zażyczyliśmy sobie kupony w lotka, ile było zakładów to nie powiem by nie skłamać, ale sporo ponad 200 na pewno... haha tylko 1 raz się trafiła czwórka, i 15 trójek.... a było tyle milionów kumulacji w dzień naszego wesela :)
a po za tym tez idę na weselę w sierpniu... i zainteresował mnie taki prezent :)

reklama
Do góry