reklama
niuniaaa19
Fanka BB :)
gugula
ja tez sie zgadzam,ze pomysl super :-)
my dzis jak zwykle wstalismy o 9, pogoda nadal tradycyjnie do bani....za to wczoraj upieklam serniczek,wiec bede sobie osladzac pochmurny dzien kurde,najgorzej,ze z mlodym na dwor nie wyjde przez ta pogode :/i tak siedzi bidulek od piatku w domu....
my dzis jak zwykle wstalismy o 9, pogoda nadal tradycyjnie do bani....za to wczoraj upieklam serniczek,wiec bede sobie osladzac pochmurny dzien kurde,najgorzej,ze z mlodym na dwor nie wyjde przez ta pogode :/i tak siedzi bidulek od piatku w domu....
niuniaaa19
monika moj lekarz stara sie byc delikatny chodz czasem mnie boli.
bylam na wizycie, czy wy tez tak macie ,ze jka was polozna /lekarz powygniata po brzuchowych okolicach to potem was boli??
czasem się zdarzy w trakcie badania, że coś mnie ukłuje ale raczej nie uciska mi brzucha
Mariolciaa
super to wygląda, gdzieś ale nie pamiętam gdzie widziałam wyprawkę dla maluszka w kształcie tortu :-)Hejka, u nas też piękna pogoda.
Dziewczyny jakie ludzie mają pomysły to głowa mała. Na prezent dla maluszka np na chrzciny bukiety z pieluszek tetrowych, pampersów albo ubranek! Kapitalnie to wygląda Ja znalazłam bukiet z ręczników na ślub siostry. Powiedzcie czy warto? Lepiej chyba niż zwykłą wiązankę co zwiędnie zaraz.
PHU REWA DOBRE POMYSŁY TYLKO U NAS!!!
gugula
Ja wychodzę z moją nawet jak pada (wtedy kalochy, parasol i sztormiak) bo w domu nudzi się jak mops ;-)
mi generalnie sam deszcz nieprzeszkadza tez,w koncu tu pada przez wiekszocs dni i trzeba sie bylo przyzwyczaic mlody ma kombinezon,kalosze i jak widzi kaluze to w siodmym niebie jest gorzej,ze przy tym deszczu wichury takie mamy ostatnio :/ i to tego 10 stopni, i boje sie, ze sie zalatwimy w ta pogode :/
reklama
O ja pierwsza otwieram listę zawsze to Elifit startuje hiihihih
U nas noc bólu brzuszka Domisiowego a o 4 rano skończyło sie na mega biegunce i wreszcie dziecku trochę ulżyło....albo zatrucie, albo reszta wirusa...albo niestety glisty kolejna dawka leku dopiero 1.06.
Elifit ja też wymiękam pomału...niby jest ok ale jednak spotkania, narady plus zwykłe sprawy dnia codzienego dają mi w kość. Poza tym kurcze mam mały duży problem - ze względu na charakter pracy muszę jakoś wyglądać ...a najchętniej wskoczyłabym w leginsy i tunikę atu kanciaki codziennie...kurde ileż można kombinować garderoby elegancko- ciążowej
Do tego dochodzi obowiązek opieki nad Domisiem popołudniami, w nocy jak nie wymioty to biegunki a rano super świeża musze do pracy uderzać
no on jest tekściarz nr 1
Ostatnio mąż robi mu jakiś wykład o zachowaniu, produkuje się a na to Domel: tatuś nie dramatyzuj
Biedaczek, mam nadzieje ze mu we koncu przejdzie to paskudztwo. A za teksty to uwielbiam twojego synka! Bombowy jest :-)
Co do pracy to mysle dziewczyny ze jesli ciezko wam sprostac wszystkiemu to leccie na L4. Trzeba sobie pozwolic na jakis odpoczynek bo maluszek w brzuszku tylko na tym korzysta.
ja też się muszę do fryzjera umówić bo mi w ciąży włosy rosną jak szalone :-)
Ja mam to samo, zawsze szybko rosly ale teraz jeszcze przyspieszyly! Ide po powrocie z nad morza na pewno.
hejka dziewczyny...ale piękna pogoda za oknem...aż chce się żyć jeżeli chodzi o ubrania to ja też kupuję używane w bdb stanie...ostatnio wychaczyłam śliczną tunikę z H&Mu...parę ciuszków też dostałam od koleżanki...
moje przeziębienie nie mija...nie wiem czy brać ten antybiotyk;/
Ja dostalam caly wor ciuchow od zony kuzyna i zaraz bede przymierzac. Co do antybiotyku to mysle ze powinnas wziac. Moj ginek mowi ze lepiej jak najszybciej wyleczyc infekcje niz zeby sie ciagnela nie wiadomo ile.
Hejka, u nas też piękna pogoda.
Dziewczyny jakie ludzie mają pomysły to głowa mała. Na prezent dla maluszka np na chrzciny bukiety z pieluszek tetrowych, pampersów albo ubranek! Kapitalnie to wygląda Ja znalazłam bukiet z ręczników na ślub siostry. Powiedzcie czy warto? Lepiej chyba niż zwykłą wiązankę co zwiędnie zaraz.
Super pomysl! Ja widzialam ostatnio w sklepie tort pietrowy z recznikow, fajny prezent slubny.
U mnie pogoda marzenie, sloneczko swieci i cieplutko jest. Na jakies lody sie pewnie wybiore dzisiaj :-) A za 4 dni jedziemy nad morze juz sie doczekac nie moge! No po drodze jeszcze mam w czw wizyte u lekarza to podgladne maluszka :-)