reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
ja tez sie zgadzam,ze pomysl super :-)

my dzis jak zwykle wstalismy o 9, pogoda nadal tradycyjnie do bani....za to wczoraj upieklam serniczek,wiec bede sobie osladzac pochmurny dzien :-D kurde,najgorzej,ze z mlodym na dwor nie wyjde przez ta pogode :/i tak siedzi bidulek od piatku w domu....

bylam na wizycie, czy wy tez tak macie ,ze jka was polozna /lekarz powygniata po brzuchowych okolicach to potem was boli??

Hejka, u nas też piękna pogoda.

Dziewczyny jakie ludzie mają pomysły to głowa mała. Na prezent dla maluszka np na chrzciny bukiety z pieluszek tetrowych, pampersów albo ubranek! Kapitalnie to wygląda :tak: Ja znalazłam bukiet z ręczników na ślub siostry. Powiedzcie czy warto? Lepiej chyba niż zwykłą wiązankę co zwiędnie zaraz.

PHU REWA DOBRE POMYSŁY TYLKO U NAS!!!
super to wygląda, gdzieś ale nie pamiętam gdzie widziałam wyprawkę dla maluszka w kształcie tortu :-)

Ja wychodzę z moją nawet jak pada (wtedy kalochy, parasol i sztormiak) bo w domu nudzi się jak mops ;-)

mi generalnie sam deszcz nieprzeszkadza tez,w koncu tu pada przez wiekszocs dni i trzeba sie bylo przyzwyczaic :-Dmlody ma kombinezon,kalosze i jak widzi kaluze to w siodmym niebie jest :p gorzej,ze przy tym deszczu wichury takie mamy ostatnio :/ i to tego 10 stopni, i boje sie, ze sie zalatwimy w ta pogode :/

reklama
O ja pierwsza otwieram listę :-D:-D:-D zawsze to Elifit startuje hiihihih
U nas noc bólu brzuszka Domisiowego :zawstydzona/y: a o 4 rano skończyło sie na mega biegunce i wreszcie dziecku trochę ulżyło....albo zatrucie, albo reszta wirusa...albo niestety glisty :zawstydzona/y: kolejna dawka leku dopiero 1.06.

Elifit ja też wymiękam pomału...niby jest ok ale jednak spotkania, narady plus zwykłe sprawy dnia codzienego dają mi w kość. Poza tym kurcze mam mały duży problem - ze względu na charakter pracy muszę jakoś wyglądać :-p...a najchętniej wskoczyłabym w leginsy i tunikę atu kanciaki codziennie...kurde ileż można kombinować garderoby elegancko- ciążowej :confused:

Do tego dochodzi obowiązek opieki nad Domisiem popołudniami, w nocy jak nie wymioty to biegunki a rano super świeża musze do pracy uderzać :baffled:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D no on jest tekściarz nr 1

Ostatnio mąż robi mu jakiś wykład o zachowaniu, produkuje się a na to Domel: tatuś nie dramatyzuj :-D:-D:-D:-D:-D

Biedaczek, mam nadzieje ze mu we koncu przejdzie to paskudztwo. A za teksty to uwielbiam twojego synka! Bombowy jest :-)
Co do pracy to mysle dziewczyny ze jesli ciezko wam sprostac wszystkiemu to leccie na L4. Trzeba sobie pozwolic na jakis odpoczynek bo maluszek w brzuszku tylko na tym korzysta.

ja też się muszę do fryzjera umówić bo mi w ciąży włosy rosną jak szalone :-)

Ja mam to samo, zawsze szybko rosly ale teraz jeszcze przyspieszyly! Ide po powrocie z nad morza na pewno.

hejka dziewczyny...ale piękna pogoda za oknem...aż chce się żyć:) jeżeli chodzi o ubrania to ja też kupuję używane w bdb stanie...ostatnio wychaczyłam śliczną tunikę z H&Mu...parę ciuszków też dostałam od koleżanki...
moje przeziębienie nie mija...nie wiem czy brać ten antybiotyk;/

Ja dostalam caly wor ciuchow od zony kuzyna i zaraz bede przymierzac. Co do antybiotyku to mysle ze powinnas wziac. Moj ginek mowi ze lepiej jak najszybciej wyleczyc infekcje niz zeby sie ciagnela nie wiadomo ile.

Hejka, u nas też piękna pogoda.

Dziewczyny jakie ludzie mają pomysły to głowa mała. Na prezent dla maluszka np na chrzciny bukiety z pieluszek tetrowych, pampersów albo ubranek! Kapitalnie to wygląda :tak: Ja znalazłam bukiet z ręczników na ślub siostry. Powiedzcie czy warto? Lepiej chyba niż zwykłą wiązankę co zwiędnie zaraz.

Super pomysl! Ja widzialam ostatnio w sklepie tort pietrowy z recznikow, fajny prezent slubny.

U mnie pogoda marzenie, sloneczko swieci i cieplutko jest. Na jakies lody sie pewnie wybiore dzisiaj :-) A za 4 dni jedziemy nad morze juz sie doczekac nie moge! No po drodze jeszcze mam w czw wizyte u lekarza to podgladne maluszka :-)

Do góry