reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Halo :-D

Ja moją szczepiłam dodatkowo na pneumokoki ale u mnie to było za free bo sponsorowało nasze miasto :-) a wszystkie szczepionki po za szpitalną kupowałam jej sama - te skojarzone czy jakoś tak bo nie pamiętam :dry:

Wczoraj mieliśmy Dzień Matki i Ojca w przedszkolu, występy a potem poczęstunek na sali dzieciaków :-) siedzieliśmy na tych malutkich krzesełkach i wcinaliśmy ciacha, dobrze, że mi się dupsko na te krzesełko zmieściło :tak:

reklama
siemka:)
My dzis noc w miare spokojnie przespalismy ale,musialysmy ranko wstac na badania..ja dzis mialam morfol,i mocz a Juleczka miala nieco wiecej.Ale jestem z niej dumna byla taka dzielna:) nawet nie zaplakala..A teraz juz sie tuli na drzemke,wiec dzis bede miala troche czasu dla siebie:) ale tez senna jestem wiec niewiem czy nie zrobie co trzeba i sie wtule do myszki i bedziemy spac razem:p

Widzialam ze pisalyscie o wózkach my mamy po Juleczce Roana Marite jest jak nowy wiec mamy jeden zakup z glowy.Z tego wózka jestesmy w 100%zadowoleni:) nie zamienilam bym go na inny:).Jeśli chodzi o Roan 4runner szczeze mowiac nie podoba mi sie jego stelarz..ale tak jest calkiem niezly:)

Chyba sobie dzis sprawie odrobine przyjemnosci i nałoże sobie farbe na wloski:)
Miłego dnia dziwczynki:)

hejka dziewczyny...ale piękna pogoda za oknem...aż chce się żyć:) jeżeli chodzi o ubrania to ja też kupuję używane w bdb stanie...ostatnio wychaczyłam śliczną tunikę z H&Mu...parę ciuszków też dostałam od koleżanki...

moje przeziębienie nie mija...nie wiem czy brać ten antybiotyk;/

rabbit - ja się ostatnio męczyłam z przeziębieniem 2 tygodnie i potem wreszcie wziełam antybiotyk :tak: i jak ręką odjął

nie ma na co czekać, nie leczona infekcja jest gorsza dla dzieci niż antybiotyk a teraz są już takie antybiotyki, że można spokojnie brać je w ciąży bo nie przenikają przez łożysko

tu masz więcej o antybiotykach http://www.erodzina.com/index.php?id=31,373,0,0,1,0

Dzień Doberek :)

Śniadanko zaliczone ;-) zakupiłam sobie pregna plus no i łykłam dziś 1 tabletkę niech idzie małej na zdrowie ;-) dziś mąż ma wolne za to siedzi ciągle na telefonie czyli generalnie jakby był w pracy :wściekła/y: ma coś porobić na podwórku a potem do castoramy lecimy po jakies pierdoły do ogrodu.
U mnie dziś świeci słoneczko za to po niedzielnej burzy kwiatki mi się popsuly na tarasie :dry:

Hejka, u nas też piękna pogoda.

Dziewczyny jakie ludzie mają pomysły to głowa mała. Na prezent dla maluszka np na chrzciny bukiety z pieluszek tetrowych, pampersów albo ubranek! Kapitalnie to wygląda :tak: Ja znalazłam bukiet z ręczników na ślub siostry. Powiedzcie czy warto? Lepiej chyba niż zwykłą wiązankę co zwiędnie zaraz.

PHU REWA DOBRE POMYSŁY TYLKO U NAS!!!

reklama
Do góry