K
karolina1978
Gość
Ja moze tak latwo podeszlam do tematu szczepionek ,bo tutaj sa inne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gugula oj najprzyjemnieejsza czesc dnia to jak mloda klade do lozeczka wprawdzie nie spi ale przez ok godz jest w miare grzeczna bawi sie i troche odpicznie a wczoraj spala mi prawie 3h oj bylismy wniebowzieci
Rudson dzieciaki to maja pytania zarabiste hehe dobrze ze moja jeszcze za mala
kasiedz a jak czesto kazal brac ci nospe i zwykla czy forte??????
Kasiadz wielkie dzieki
A ja po wizycie u anastezjologa bardzo zaje mily facet pogadalismy posmiali sie i tyle.Oczywiscie jesli bedzie cesarka to pod pelna narkoza przez prety w kregoslupie.Fajnie spodkac milego BIALEGO lekarza tutaj.Jestem padnieta dzidziek skacze jak na trampolinie.Obejrze cos zjem cos i do spania.Milego wieczorka papa
Rudon a ja myslalam ze ten sposob to bezpieczny sex
hejka,
Nie wiem czy to pogoda ale dziś ledwo w pracy wytrzymałam... 8h przy biurku i ledwo mogłam funkcjonować, brzuch twardy jakby się macica stawiała, ciągnęło do dołu.. spacery nie pomagały, dopiero jak się położyłam w domu to mi ulżyło.. potem próba pójścia na sklepy, planowałam trzy- odwiedziłam tylko ten najbliższy.. dziś więc leżę bo nic innego nie da rady :-( Jak będzie tak dalej w pracy to chyba wcześniej na chorobowe pójdę.
Idę coś wszamać, bośmy z didem głodni,
Rudson fajne takie rozmówki są, jest się później z czego chichotać na spotkaniach towarzyskich.
.
Rudson no nie mogę ach te kochane dzieci. Domiś jest przesłodki Ty połknęlaś ziarenko i stąd dzidzia hi hi hi... normalnie nic tylko nagrać taką rozmowę i pokazać synowi za kilkanaście lat :-)
Halo,
My szczepiliśmy młodą normalnie w szpitalu nigdy się nie zastanawiałam nad tym, że te szczepionki są jakieś złe